${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טייק אווי: חם על הירח

המשלוח של מון יקר מהממוצע. ככה זה כשעובדים עם חומרי גלם איכותיים וטריים

תגובות

הגעתי למספרת A to Z באופן אקראי וביקשתי מרואי, הספר, שיעשה לי פסים ורודים בשיער. סיפרתי שעברתי בכמה מספרות שלא הסכימו והוא אמר שאפשר להבין אותן, "כי יש מקומות שזה לא מתאים לסטייל שלהם". התלוננתי שלבנות עם שיער חלק יש את כל האופציות בעולם לתספורות מיוחדות, ומה נשאר לנו, המתולתלות? "כשיש לך תלתלים את קמה אחרת בכל יום. בחורה עם שיער חלק צריכה לגוון", ענה. התיאוריה שלו מצאה חן בעיני, כך שהחלטתי לתת לו צ'אנס והזמנתי אותו לסושי. אני יכולה להבין למה הוא חשב בהתחלה שאני מזמינה אותו לדייט, אבל מהר מאוד הוא שכח מזה, כששמע שהמשלוח יגיע ממון - הסושי הכי טוב בתל אביב בעיניו.» מון - לשעות פעילות ולכל הפרטים» עכבר משלוחים - להזמנת משלוח לבית, למשרד ולכל מקום» טייק אווי: טרנקילה לגוף ולנפש» טייק אווי: שף בלול ללא מעוף» טייק אווי: הבייבי של דומינוסרואי הזמין סלט יקיטורי (13 שקל); ספייסי ילו טייל (34 שקל) - ילו טייל חריף, אבוקדו, מלפפון, גזר, אושינקו ובוטנים כתושים; ומגורו (13.5 שקל) - טונה אדומה. הוא טבל את היֶלו טייל בספייסי מיונז והסביר: "אני בא מבית מרוקאי שבו הכל מבושל וחריף. חבר הכיר לי את הרוטב הזה ואמר שככה מלמדים מרוקאי לאכול סושי - זה מטשטש את טעם הדג החי". הבוטנים היו גיוון היסטרי בעיני, ורואי אישר: "אפילו יותר טעים מהמסעדה עצמה". סלט יקיטורי, חמוצים עם שומשום, היה טעים, אבל לא חידש - "אי אפשר ליפול בזה". אחרי ההקדמה שלו הופתעתי שרואי בחר בטונה האדומה - הרי אין יותר חי מזה. "זה החלק הכי עסיסי", הסביר מה גרם לו להמיר את עדתו, "אפשר לומר שזה נתח הקצבים של הטונה, ובמון מקפידים על האיכות שלו".טריים במיוחד. מנות סושי במון (צילום: רותם מימון)אני לקחתי ריינבואו טונה (34 שקל) - רול טונה אדומה ואבוקדו - שהיה מעולה; ובלו אלפנט (29 שקל) - שרימפס טמפורה, מלפפון, אבוקדו, טמפורה ורוטב טריאקי - שהיה פריך ומוצלח. אושי נפוליאון (39 שקל) הגיע בצורת מלבנים גדולים, ונראה לרואי מוזר. על שילוב הסלמון בפנקו, סלמון סקין, אבוקדו, בטטה, גבינת גאודה מותכת, טמפורה ורוטב טריאקי, הוא אמר שלטעמו "סושי צריך להיות מוגבל בשילובים. הרצון להיות מיוחדים גורע מאיכותו". כשראה כמה אני נהנית מהרול, בדק את העניין, חזר בו וסיכם ש"זה טעים נורא! טריות חומרי הגלם של מון היא היסטרית ואני מחשיב אותו כסושי הכי טוב בתל אביב. משלמים קצת מעל הממוצע (כל רול מכיל ארבע יחידות), אבל התמורה מלאה".רואי, שמאז ומעולם ידע שהוא רוצה להיות ספר, אמר שהוא אוהב את הפן האמנותי והחברתי: "אתה נמצא במקום אחד וכל הזמן מכיר אנשים". מי יודע, אולי הם גם יזמינו אותך לסושי.בקטנה זמנים: הבטיחו עד שעה, הקדימו בעשר דקות אריזות: סטנדרטיות של סושי, בתוך שקית מהממת שירות: בסדר גמור דמי משלוח: 14 שקל בעד: הצבעוניות, הטריות נגד: אולי דמי המשלוח תמורה לכסף: יש השורה התחתונה: הנאה מובטחת מסושי איכותימון - בוגרשוב 58, תל אביב. (המשלוחים מטופלים על ידי מסעדת מון דילייט, פינסקר 30, תל אביב). זמני משלוחים: כל השבוע, 24:00-11:30.

*#