בירה בדיקסי ובראנץ' בקפה נואר: המלצות טעימות לסופ"ש

פסטיבל הבירה השנתי של דיקסי יוצא לדרך, בראנץ' חדש בקפה נואר, ארוחת טעימות זוגית בביסטרו 60, תפריט קרפצ'ו ויינות לבנים במסעדת השקד והמון בשרים ויינות במסעדת הבוקרים במרום גולן

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

עוד סוף שבוע חם ומגניב מגיע, ומביא עימו קצת מנוחה, מרגוע והמון אופציות טעימות: פסטיבל בירות במסעדות דיקסי, בראנץ' חדש בקפה נואר, מנות קרפצ'ו בליווי יינות לבנים במסעדת השקד, ארוחת טעימות זוגית בביסטרו 60 ביפו, ויינות ובשרים במסעדת הבוקרים במרום גולן.פסטיבל הבירות השנתי של דיקסי יוצא לדרך

מסעדות דיקסי גריל בר ודיקסי ראשון לציון, של השף חיים כהן, יקיימו את פסטיבל הבירה השנתי בין התאריכים 9-26.8. במהלך ימי הפסטיבל יוצעו למכירה מבחר בירות יוצאות דופן במחירים מיוחדים. לצד הבירות יוגשו במסעדה מנות מיוחדות שבושלו בבירה. ברשימת הבירות המשתתפות בפסטיבל תוכלו למצוא את: בזלת, ברבר, פאולנר סלבטור, ג'יימס, אלכסנדר ועוד.היכן: דיקסי גריל בר - יגאל אלון 120, תל אביבדיקסי ראשון לציון - הכרמל 20, ראשון לציון מתי: יום ה' 9.8, ועד ליום א', 26.8הבירה זורמת כמו מים. דיקסי ראשון לציון (צילום: עמית גירון)בראנץ' חדש בקפה נואר

מסעדת קפה נואר מציעה תפריט בראנץ' חדש, שמוגש בכל ימות השבוע בין השעות 8:00-12:30 ובשישי שבת בין השעות 9:00-12:30. תפריט ארוחת הבוקר כולל: ביצה עלומה ובייקון על לחם תירס וצ'ילי עם עגבנייה צלויה, אספרגוס, פטריות פורטובלו ורוטב הולנדז (48 שקלים); ביצה עלומה וסלמון על טוסט חלה מתוקה עם תרד מאודה, אספרגוס ורוטב הולנדז (39 שקלים); שקשוקה עם נקניקיה חריפה טחינה וסלט (39 שקלים);  פרנץ' טוסט עם פירות קיץ צלויים בסירופ מייפל עם קרם פרש-זביון (46 שקלים) ועוד, לצד שתי ארוחות מלאות: ארוחת בוקר קפה נואר -  שתי ביצים לבחירה, סלט עלים ואגסים, גראבלאקס, קממבר, גבינת שמנת, סלט פירות, לחם עם חמאה וריבה (62 שקלים); ארוחת בוקר ישראלית - שתי ביצים לבחירה, סלט ירקות, גבינת פטה, קוטג', טחינה, סלט זיתים סורי, לחם עם חמאה וריבה (52 שקלים). היכן: קפה נואר - אחד העם 43, תל אביבמתי: א'-ה' 8:00-12:30, ו'-שבת 9:00-12:30בוקר טוב. פרנץ' טוסט קפה נואר (צילום: דן פרץ)יינות ובשרים במסעדת הבוקרים במרום גולן

מסעדת הבוקרים במרום גולן מזמינה את קהל הסועדים להנות מחודש שלם של בשר משובח ויין מובחר עם תפריט בשרי עשיר לצד יינות של יקב הרי גליל, במחירים נוחים, המשתלבים היטב עם מנות המסעדה. בין המנות המוצעות: המבורגר הבוקרים 250 גרם, קצוץ גס במקום; סינטה ואנטריקוט 300 גרם ומעלה בקפיצות של 100 גרם; צלעות טלה וספריבס טלה; ומנות קלילות יותר כמו: קרפצ'יו סלק מוגש עם סלט שורשים; גאספצ'ו עם עגבניות, פלפלים, שמן זית, כוסברה פטרוזיליה, נענע ושום; קבב גלילי - בשר כבש מוגש עם טחינה ורוטב צ'ימיצ'ורי ועוד. לאורך חודש אוגוסט תגיש המסעדה את היינות יקב הרי גליל: "אביבים 2008" ו"גליל" פינו נואר 2010 במחירים נגישים לסועדים. היכן: מסעדת הבוקרים - מרום גולןמתי: התפריט מוגש לאורך כל שעות הפעילות של המסעדה. שימו לב - המסעדה כשרה. יום ו' 12:00-15:00, יום שבת 19:00-20:00. מומלץ להתקשר לפני.היין משלים את הארוחה. שיפודים של מסעדת הבוקרים (צילום: עומר שביט)תפריט טעימות זוגי בביסטרו 60

בביסטרו 60, שבשכונת עג'מי ביפו, משיקים תפריט טעימות יפואי זוגי וקיצי, הכולל בתוכו שילוב בין המטבח הערבי המסורתי של יפו, לביסטרו מערבי מודרני. בתפריט: לחם ביתי וארבע מנות ראשונות מסורתיות למרכז השולחן, כמו: חציל בלאדי קלוי, אמבוטה (כרובית), מלפוף (כרוב ממולא), קובה, ספיחה (לחמניות ממולאות בבשר), וסיאדייא (הגרסה היפואית לפאייה פירות ים); בהמשך - פלטת טעימות זוגית לבחירה בין מעורב יפואי של מיקס בשרים על הגריל (קבב, פרגית, חזה עוף, ונקניקיות בעבודת יד) עם ירקות גריל ותוספות, או פלטת פירות ים זוגית עמוסה בקלמארי, שרימפס מולים וסרטנים. לקינוח:כנאפה ביתית זוגית. לצד הארוחה יוגש בקבוק קאווה צונן. היכן: ביסטרו 60 - שערי נקינור 25 פינת קדם 1 יפומתי: כל ימות השבוע, כולל סופ"ש, החל מהשעה 19:00מחיר: 125 שקלים לסועד

מספיק לשניים. פירות ים בביסטרו 60 (צילום: מייקל זקאק)

קרפצ'ו ויינות לבנים במסעדת השקד מסעדת השקד מתחדשת עם תפריט קרפצ'ו חדש, שכולל מנות המוכנות מדגים טריים שנתפסו באותו הבוקר בים, ומגיעים הישר למטבח המסעדה. בתפריט הקרפצ'ו יוגשו דגים כגון: מוסר, פלמידה אדומה, פלמידה לבנה, פרידה, אינטיאס ואנשובי. את המנות ניתן להזמין כמנה ראשונה (44-55 שקלים) או כמנה עיקרית (88-110 שקלים) בליווי סלטים כמו סלט עגבניות פיקנטי, איקרה, כרוביות מטוגנות, סלט קצוץ, טחינה, קישואים ביוגורט, פלאפל, ועוד. לצד מנו הקרפצ'ו יוגש תפריט יינות לבנים (כ-30 שקלים לכוס) כגון: סובניון בלאן של קדש ברנע, שרדונה הר של יקב תבור, סובניון בלאן של רקנאטי רזרב, שרדונה רקנאטי, גוורצטרמינר חצי יבש של ד"ר לוסיין, רוזה של גליל ועוד. היכן: מסעדת השקד - החשמונאים 90, תל אביבלצד יין לבן צונן. קרפצ'ו בשקד (צילום: דן פרץ)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ