טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בירה בדיקסי ובראנץ' בקפה נואר: המלצות טעימות לסופ"ש

פסטיבל הבירה השנתי של דיקסי יוצא לדרך, בראנץ' חדש בקפה נואר, ארוחת טעימות זוגית בביסטרו 60, תפריט קרפצ'ו ויינות לבנים במסעדת השקד והמון בשרים ויינות במסעדת הבוקרים במרום גולן

תגובות

בביסטרו 60, שבשכונת עג'מי ביפו, משיקים תפריט טעימות יפואי זוגי וקיצי, הכולל בתוכו שילוב בין המטבח הערבי המסורתי של יפו, לביסטרו מערבי מודרני. בתפריט: לחם ביתי וארבע מנות ראשונות מסורתיות למרכז השולחן, כמו: חציל בלאדי קלוי, אמבוטה (כרובית), מלפוף (כרוב ממולא), קובה, ספיחה (לחמניות ממולאות בבשר), וסיאדייא (הגרסה היפואית לפאייה פירות ים); בהמשך - פלטת טעימות זוגית לבחירה בין מעורב יפואי של מיקס בשרים על הגריל (קבב, פרגית, חזה עוף, ונקניקיות בעבודת יד) עם ירקות גריל ותוספות, או פלטת פירות ים זוגית עמוסה בקלמארי, שרימפס מולים וסרטנים. לקינוח:כנאפה ביתית זוגית. לצד הארוחה יוגש בקבוק קאווה צונן. היכן: ביסטרו 60 - שערי נקינור 25 פינת קדם 1 יפומתי: כל ימות השבוע, כולל סופ"ש, החל מהשעה 19:00מחיר: 125 שקלים לסועד

מספיק לשניים. פירות ים בביסטרו 60 (צילום: מייקל זקאק)

קרפצ'ו ויינות לבנים במסעדת השקד מסעדת השקד מתחדשת עם תפריט קרפצ'ו חדש, שכולל מנות המוכנות מדגים טריים שנתפסו באותו הבוקר בים, ומגיעים הישר למטבח המסעדה. בתפריט הקרפצ'ו יוגשו דגים כגון: מוסר, פלמידה אדומה, פלמידה לבנה, פרידה, אינטיאס ואנשובי. את המנות ניתן להזמין כמנה ראשונה (44-55 שקלים) או כמנה עיקרית (88-110 שקלים) בליווי סלטים כמו סלט עגבניות פיקנטי, איקרה, כרוביות מטוגנות, סלט קצוץ, טחינה, קישואים ביוגורט, פלאפל, ועוד. לצד מנו הקרפצ'ו יוגש תפריט יינות לבנים (כ-30 שקלים לכוס) כגון: סובניון בלאן של קדש ברנע, שרדונה הר של יקב תבור, סובניון בלאן של רקנאטי רזרב, שרדונה רקנאטי, גוורצטרמינר חצי יבש של ד"ר לוסיין, רוזה של גליל ועוד. היכן: מסעדת השקד - החשמונאים 90, תל אביבלצד יין לבן צונן. קרפצ'ו בשקד (צילום: דן פרץ)

*#