טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טייק אווי: שף בלול ללא מעוף

ניחוחות העופות הצלויים הבטיחו רבות, אבל המשלוח משף בלול לא ממש הצליח לקיים

תגובות

בכל תקופתי ככתבת הטייק אוויי בעכבר העיר מעולם לא הזמנתי עוף בגריל. למה? אני לא באמת יודעת. אולי כי כל כך קל להכין את זה בבית, מהדברים שצריך רק "לזרוק לתנור", שפשוט חבל לבזבז על זה את הכסף. מכיוון שבאמת הגיע הזמן, וגם נזכרתי בפרסומים של שף בלול ובעובדה שהייתי מבסוטה מהשם, הלכתי לחפש אותם באינטרנט. לא מצאתי תפריט מקוון ויבגני משף בלול עידכן בטלפון שאין מה להסתבך: "יש רבע עוף, שליש וחצי". כמעט כמו בירה.» שף בלול - לשעות פעילות ולכל הפרטים

» עכבר משלוחים - להזמנת משלוח למשרד, לבית ולכל מקום» הבייבי של דומינוס» יש אוליב יש חברים» הטאבון והמנגל מחפשים אחידותהיה קשה לתקשר איתו בטלפון, עם כל הרצון הטוב שלו. המקום נשמע הומה אדם, לא היתה לו יותר מדי סבלנות והוא ביקש ממני לקצר. מהצד השני של הקו דימיינתי עשרות אנשים עומדים לו על הראש וצועקים "עוף! עוףףףף!". יבגני הבטיח משלוח תוך חצי שעה ואחרי 50 דקות התקשרתי לשמוע ש"הנה הוא יוצא" ושתוך שלוש דקות המשלוח אצלי. "איך שלוש?", התפלאתי, והוא ענה שיש לו אופניים חשמליים. כמובן שזה לקח כמעט רבע שעה, שהרי מי שמוכר כנפיים לא בהכרח עף.לא כל המכונף, עף. שף בלול (צילום: אורן זיו)זוהר, נעמה ואני ביקשנו כל אחת רבע עוף (39 שקל, כולל תוספת) וכל אחת מאיתנו קיבלה חמגשית חמה ובנוסף פיתה טרייה, קופסת סלט, קופסת חומוס עם טחינה, ושקית עם זיתים, פלפל שיפקה ומלפפונים חמוצים. למען מי שלא חזק בחריף, מומלץ לשף בלול להפריד את השיפקה לשקית אחרת או לא לשים כל כך הרבה ממנו באותה השקית עם האחרים. נעמה החלה בניגובים ונותרה דבוקה לכיסא: "לא עפתי. אין פה הרגשה של איכות, אולי אפילו יש טעם לוואי"; זוהר היתה פחות קשה עם החומוס: "בתור חומוס אחלה, הוא סבבה"; ולדעתי הוא לא היה להיט בכלל."בחיים לא קניתי עוף בגריל, אפילו לא בסופר", התוודתה זוהר, "קשה לי עם הקונספט הזה של עוף שמישהו אחר הכין, לא יודעת למה. ואני הכי בן אדם של לאכול בחוץ". נעמה היתה הראשונה לנעוץ את שיניה בפולקע (כל חמגשית כללה פולקע, משולש וכנף) והודיעה שהבשר לא עשוי עד הסוף. היא ניפנפה בפולקע הנגוסה והוורדרדה לנגד עינינו, אבל בשם העיתונות החוקרת בדקנו בכל זאת את החתיכות שלנו. הן היו בסדר. זוהר שיבחה את הריח של "על האש" ואני אהבתי את העסיסיות ואת הטעם של הפולקע והכנף. המשולש היה קצת יותר יבש.זוהר בחרה בתוספת של אורז, שהיה סביר. נעמה, מצדה, טעמה מתפוח אדמה אפוי עם רוזמרין - ההצלחה הכי גדולה של המשלוח. בקצה השני של התוספות עמד הצ'יפס שלי, ששימן את שקית הנייר אבל משום מה דווקא לא טוגן כמו שצריך והיה קשה. הסלט היה מורכב מירקות חתוכים ללא תיבול כלל, אך לפחות הם היו טריים. זוהר - שגרה סמוך למסעדה - אמרה שהיא נראית כמו "מסעדת פועלים הארדקור", ולכן לא צריכות להיות לנו ציפיות גבוהות. "גם התמורה לכסף הולמת", אמרה זוהר, אבל עידכנה שאת העוף שלה היא תמשיך להכין בבית. בקטנה זמנים: הבטיחו חצי שעה, איחרו בחצי נוספת שירות: משתדל, אבל לא מספיק אריזות: תבניות אלומיניום דמי משלוח: חינם בעד: הארומה של התנור נגד: חוסר ההקפדה על הפרטים תמורה לכסף: הולמת השורה התחתונה: ארוחת פועליםשף בלול - אבן גבירול 102, תל אביבזמני משלוחים: א'-ה' 21:00-10:00, ו' 15:00-8:00.

*#