${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: עוגת יוגורט ופירות אדומים של קייק ארט

שמעון לוי, קונדיטור קייקארט, מביא מתכון לעוגת יוגורט ופירות אדומים, אישית וקרירה שתעזור לכם להילחם בחום המעיק

תגובות

מאפיית קייק ארט נוסדה לפני כ-40 שנה בבת ים, בעסק משפחתי. לפני כשבע שנים, נפתח סניף נוסף בתל אביב המשמש גם כבית קפה. במקום אפשר למצוא מגוון מאפים מתוקים ומלוחים כמו פוקאצ'ה, בורקס, בורקיטס, פאי, גביניות, עוגות בחושות ועוד. » קייק ארט - לשעות פעילות ולכל הפרטים» קייק ארט בת ים - לשעות פעילות ולכל הפרטים» מתכוני שף - לכל המתכונים של השפים המובילים » סלט במיה של טאפאיה» מוסחאן של אלבאבור» מלאי קופטה של טנדורי"רוב מוצרי ומאפיי הקונדיטוריה הם די כבדים ולא ממש מתאימים לחום של יולי אוגוסט" אומר שמעון לוי, קונדיטור קייק ארט. "כחלק מההתאמה לעונות השנה אני מרענן כמה מוצרים שיעזרו לצנן את הקיץ הקשה. עוגות היוגורט האישיות האלו מאוד מרעננות ומצננות. במקור אנחנו מכינים אותם עם גבינה לבנה, אבל לקראת הקיץ המרנו אותם ליוגורט ופירות אדומים טריים. היתרון הענק הוא שאפשר לאחסן אותן במקפיא לחודש ימים ולהוציא חצי שעה לפני שהאורחים מגיעים".הכל נשאר במשפחה. שמעון לוי מקייק ארט (צילום: תומר יקותיאל)עוגות יוגורט אישיות עם פירות יער אדומים מצרכים:  10 כוסות של 180-200 CCלבלילה:1 ק"ג יוגורט - 3% שומן80 גרם אבקת פודינג וניל7 גרם סוכר וניל (שקית סוכר וניל)150 גרם סוכר ( 3/4 כוס)2 גביעי שמנת חמוצה 1 גרידת תפוז1 גרידת לימון2 גביעי שמנת מתוקה 38% שומן50 גרם סוכר (רבע כוס)למקפא:קונפיטורות שונות של פירות- תות, פטל , אוכמניות וכ"ו פירות אדומים טריים,עדיף שישתלבו היטב עם הקונפיטורות, תותים, פטל, דובדבנים וכ"ו

אופן ההכנה:1. מכינים את הבלילה: מוזגים את היוגורט לחיתול בד ומניחים על מסננת שמתחתיה קערת ניקוז. מניחים במקרר למשך הלילה על מנת לסנן את הנוזלים המיותרים.2. מערבבים בקערה את היוגורט יחד עם חצי מכמות אבקת הפודינג, הסוכר, השמנת החמוצה, גרידות הלימון והתפוז וסוכר הווניל.3.  בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם 50 גרם הסוכר ואת יתר הפודינג במהירות בינונית במיקסר עד לקבלת מרקם קצפתי לא קשה במיוחד.4. מאחדים את שתי הקערות תוך כדי קיפול עדין  עד לקבלת מסה אחידה.5. בבסיס כל כוס מסדרים קונפיטורה של פירות. ממלאים שק זילוף בתערובת היוגורט ויוצקים עד שלושת רבעי גובה הכוס.6. מוסיפים מעט קונפיטורה ומעליה את הפירות. מאחסנים בקירור - ניתן לשמור במקפיא עד חודש.

עוגות יוגורט אישיות עם פירות יער אדומים - לגרסת הדפסה מרענן רשמי של הקיץ. עוגות יוגורט ופירות יער (צילום: תומר יקותיאל)

*#