${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הופעות חיות וערב טבעוני: איפה אוכלים השבוע?

שוק הנמל החדש ביפו נפתח, הופעות חיות באוסקר ויילד, תפריט חדש למסעדת לארא, אוכל טבעוני בברטי ובפרונטו, כוס יין בגסטרו בר חנינא ועוד

תגובות

ממשיכים בקו הטבעוני: מסעדת פרונטו האיטלקית משיקה ליין חדש של תפריט טבעוני, שיתקיים אחת לשבוע בימי שני, החל מה-30.7. בתפריט הספיישלים יוצעו מנות טבעוניות משתנות מדי שבוע בהתאם לחומרי הגלם הקיימים. במחירים הנעים בין 68-38 שקלים. בתפריט תוכלו למצוא: סלט ירקות גריל בוויניגרט כמהין ופופקורן קינואה; מרק פפה פומודורו עם סלט קולרבי וצ'ילי; ספגטוני אליו אוליו עם אספרגוסים טריים; רוסט סלק צלוי על פולנטה רכה; ניוקי סלק בקונסומה ירקות; וסורבה שוקולד על אבקת קרמל.היכן: פרונטו - הרצל 4, תל אביבמתי: כל יום שני, החל מה-30.7מחיר: 38-68 שקלים למנות הטבעוניותמתאים לכולם. מרק פאפא פמודורו טבעוני של פרונטו (צילום: גל דרן)

מסעדת ראצ'ה הגרוזינית בירושלים, חוגגת בימים אלו שנה להקמתה. המסעדה נקראת על-שם חבל ארץ עשיר ופורה בגרוזיה ומגישה את מיטב המטעמים של המטבח הגרוזיני עם טביעת יד אישית. בין המנות המומלצות ניתן למצוא איספנחי - טפנד תרד עם אגוזי מלך וחומץ בן יין; פטריג'אני - שכבות חצילים עם תערובת אגוזים ועשבי תיבול; צ'אנחי - מנה המכילה שכבות כבש עם תפוח אדמה, חצילים, עגבניות ועשבי תיבול עם אורז; צ'יבוריאקי - סהרוני בצק פריך ממולאים בתערובת בשר ומטוגנים בשמן עמוק;  חינקלי - כיסוני בצק מאודים, ממולאים בתערובת בשר גרוזינית קלאסית;  צוואר טלה ממולא בבשר, שזיפים, צנוברים מוגש על מצע ירקות קלויים; ח'אליה - קדירת עגל עם רימונים ובצל ומנות נוספות.היכן: ראצ'ה - החבצלת 6, ירושליםגדלנו בשנה. מסעדת ראצ'ה (צילום: יח"צ)גסטרו בר חנינא ביפו

גסטרו בר חנינא נפתח לאחרונה בשוק הפשפשים ביפו ומהווה אופציה נעימה למקום לשתות בו את כוס היין שלכם. המקום מציע תפריט יין מגוון וכולל יינות בכוסות ובבקבוקים מיקבי בוטיק ישראליים ועד יינות עולם ישן וחדש כאחד. לצד תפריט היין תוכלו למצוא יינות ספיישל בכוסות ובקבוקים, בירת בוטיק חדשה ועוד. את היין מלווה תפריט אוכל מגוון מהמטבח הים תיכוני: אנשובי ספרדי עם אבוקדו טרי, בצלים ירוקים וכוסברה בשמן זית (32 שקלים); הרינג, תפוחי אדמה, בצלים סגולים וירוקים (32 שקלים); קלאמרי בציפוי פריך בליווי איולי לימונים כבושים (36 שקלים); סרדינים מטוגנים מוגשים עם לימון טרי וסלסת עגבניות חריפה (34 שקלים); שרימפס יפואי (48 שקלים) ועוד.גסטרו בר חנינא - רבי חנינא 7, יפולחובבי יין, אבל לא רק. גסטרו בר חנינא (צילום: מור סגל)

*#