גלידה, וויסקי ומנות חדשות: המלצות טעימות לסופ"ש

גלידרייה חדשה בעכו העתיקה, ערב אופנה במיסטיק רוז, טעימות וויסקי בבין 281, בציר משפחות ביקב תבור, מנות חדשות במסעדת NG וקולקציית עוגות חדשות במתוקה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

מגיעים חסרי אוויר לסופ"ש? מזל שהוא טומן בחובו שלל אפשרויות טעימות: הפנינג אופנה ומוזיקה במיסטיק רוז, מנות חדשות במסעדת NG, ערב טעימות וויסקי בבין 281, בציר משפחתי ביקב תבור, קולקציית עוגות בחושות חדשה במתוקה וגלידרייה חדשה בעכו העתיקה ועוד.מיסטיק נייט מרקט ביום חמישי, 26.7, החל מהשעה 18:00 ועד חצות המיסטיק רוז  יערוך הפנינג אופנה במיוחד, עם דוכנים של מעצבים צעירים, די גי'יי שינגן אל תוך הלילה, ודוכני אלכוהול ואוכל במחירי חברים. הכניסה חופשית. בתכנית: דוכנים במחירים מוזלים של כ-15 מעצבים ישראלים צעירים בתחום הביגוד, אקססוריז, תכשיטים, בגדי ים ועוד. בשעה 21:00 תתקיים הופעה של  להקת שטיק במוזיקה מקורית וקאברים וגם- דוכני אלכוהול במבצע 1+1 עד השעה 20:00, דוכני אוכל שימכרו סטריט פוד כמו מיסטיק פיצה זוגית ב- 36 שקליפ, והמון אווירה טובה. בין המעצבים שיציגו: אלוני חסון,  LAY*D דנה סרוסי, דנדי רגב, דני מאירסון ועוד. היכן: מיסטיק רוז - התערוכה 3, תל אביב

הכי פאשן. מיסטיק רוז (צילום: דניאל לילה) מנות חדשות במסעדת NG

מסעדת הבשרים NG שבנווה צדק מתרעננת עם מנות חדשות לקיץ - נתח "טריו NG": נתח בחיתוך ייחודי במשקלים של 1 עד 3 ק"ג אשר משלב שלושה טעמים ומרקמים שונים: פיקניה (שפיץ צ'ך), ראמפ (שייטל) ופילה; פריים ריב- שידרת אנטריקוט על עצם (פרה מבכירה, משוייש, מיושן ועסיסי)- משקלים 1-6 ק"ג; ופיצה NG - בצק שנאפה על הגריל, אנטריקוט קצוץ, צימוקי עגבניות, גבינת סולוגוני, בצלצלי שאלוט ושיני שום קונפי.היכן: NG - אחד העם 6, נווה צדק, תל אביבבמקום ארוחת שישי. פיצה של NG (צילום: גל בן זאב)ערב וויסקי בבין 281

מתחם היין והאלכוהול בין 281, יערוך הערב (יום חמישי), יציע לקהל לקוחותיו טעימות לוויסקי סינגל מאלט של מותגים מובחרים כמו: גלנפידיך glenfiddich, בלווני balvenie, בואומור bowmore, ואוכנטושן auchentoshan. על הטעימות ינצח גל יניב, מנהל ההדרכה והתוכן של חברת "הכרם", שייתן טיפים, הסברים והמלצות על סוגי הוויסקי השונים. עלות ההשתתפות היא 140 שקלים מתוכם יוחזרו 50 שקלים כזיכוי לקנייה בחנות המתחם ממגוון בקבוקי הוויסקי, שיוגשו בערב.היכן: בין 281 - דיזנגוף 281, תל אביבמתי: יום חמישי, 26.7, החל מהשעה 19:30מחיר: 150 שקלים למשתתףבואו לטעום. וויסקי (צילום: אילוסטרציה)יום הולדת שנתיים למייט

מייט לינקולן חוגג יומולדת שנתיים שמח במיוחד ביום שישי, 27.7ף החל משעה 15:00. החגיגות יהיו רוויות באלכוהול, פינוקים של המקום, מתנפחים, מתנות והפתעות. על המוזיקה תנצח די.ג'יי דרור, מלצרית של המייט שתנגן מוזיקה מרקידה ושמחה. בתפריט יוצעו מגוון צ'ייסרים, שניים במחיר עשרה שקלים על כל כוס בירה, ושתי נקניקיות איכותיות תוצרת הבית ב- 20 שקלים.

היכן: מייט לינקולן - לינקולן 11, תל אביבמתי: יום שישי, 27.7, החל מהשעה 15:00עוגות בחושות במתוקה

רשת הקונדיטוריות מתוקה מציעה קולקצייה חדשה של עוגות בחושות בטעמים חדשים: טחינה סילאן; קינמון ואגוזי מלך; קפה מנוקד; שוקולד שוקולד; תפוחים וניל; גזר; הדרים ופקאנים (ללא סוכר); שיש (ללא סוכר); תפוחים (ללא סוכר); סטריפ בראוניס (ללא סוכר). העוגות יימכרו במחיר 38 שקלים.היכן: מתוקה - לכל הסניפיםמחיר: 38 שקלים לעוגה (סטריפ בראוניס ללא סוכר - 39 שקלים)מושלפ לשבת. עוגת קינמון פקאן של מתוקה (צילום: מתוקה רומסרוויס)בציר משפחות ביקב תבור

לאורך חודשי הקיץ יתקיימו ביקב תבור פעילות "בציר משפחות". במסגרתה יצאו המשתתפים ממרכז המבקרים של היקב לכרמים, מצוידים במזמרות וסלים. לאחר הדרכה קצרה, כל משפחה תבצור את הענבים מהם תכין לעצמה יין תירוש. עם החזרה ליקב יעברו המשתתפים הדרכה על תהליך הכנת היין שלאחריה יכינו את היין החל משלב הדריכה על הענבים ועד לשלב הביקבוק והכנת תווית אישית. לאחר הבציר יוזמנו המשתתפים לסיור מודרך ביקב המלווה בסרט אור-קולי וטעימות של תירוש לילדים ויין למבוגרים. יש להזמין מקומות מראש בטלפון 04-6760444.היכן: יקב תבור - כפר תבורמתי: ימים א'-ו', החל מהשעה 10:00מחיר: 30 שקלים למשתתףעסק משפחתי. יקב בתבור (צילום: יח"צ)תפריט חדש במסעדת הדגים בעין גב

מסעדת הדגים בעין גב מתחדשת עם תפריט קליל שמתאים לעונה החמה. שף עוזי בן יצר תפריט שכולל את המנות הבאות: קרפצ'יו סלמון נורווגי - בתיבול סלסלה גזר, בצל סגול וסלק בליווי קרוסטיני שום; מרק דגים עשיר בירקות שורש, עגבניות וקוביות סלמון כבוש מוגש עם קרוסטיני שום; סלמון קראסט - נתח סלמון נורווגי עם קראסט פנקו מוגש עם סלט חסה; מעויני פילה בורי מטוגנים קלות בשמן זית - מוגשים על מצע ראגו שום, תפוחי אדמה בשמנת ומקלות גריסיני בשומשום; פילה אמנון בקארי - מוקפץ בציפוי קארי ומוגש עם רוטב עגבניות ופרוסת בולגרית; פיש אנד צ'יפס; מבחר פסטות ועוד. במסעדה גם מנות ילדים - פיצה מרגריטה; ספגטי; במבינו סול - שניצל פילה סול מוגש עם צ'יפס או פירה ועוד. בין הקינוחים המוצעים: מוסקולד; טירמיסו; סופלה שוקולד וקינוח הדגל "שטרודלידה" - שטרודל תפוחים בתוספת גלידה על פי מתכון ביתי של "בובה"- הסבתא של עין-גב.היכן: מסעדת הדגים בעין גב

 על ים כנרת. סלמון נורווגי בעין גב (צילום: עומר שביט)גלידה מול הגלים בעכו העתיקה גלידרייה אנדומלה, היא גלידרייה חדשה מבית היוצר של אורי ירמיאס (אורי בורי). הגלידרייה נפתחה בטיילת המערבית בעכו העתיקה, מול גלי הים. המקום מציע מגוון רחב של טעמי גלידות וסורבה בטעמים ומרקמים מיוחדים, ממתכונים ייחודים מבית היוצר של ירמיאס תוך בחירה קפדנית של חומרי גלם טבעיים ללא חומרי צבע או שימור, מתובלות בפירות טריים, שוקולד, חלבה, אגוזים, תמרים, צמחי ועשבי תיבול כמו הל, קינמון, נענע, ורדים ועוד- היוצרים מרקם וטעמים ייחודיים.

היכן: גלידרייה אנדומלה - טיילת מערבית, עכו העתיקהמתי: המקום פתוח בכל ימיות השבוע, החל מהשעה 10:00מחיר: 15-25 שקלים למנה. מחיר לק"ג - 98 שקלים

מול הים. גלידריית אנדומלה (צילום: באדיבות גלידריית אנדומלה)

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ