בירות, יין ופיקניק: המלצות טעימות לסופ"ש

מגשי פיקניק בהרכבה עצמית בשוק הנמל, פסטיבל בירות בתל אביב, סדנת טעימות יין בפארק אריאל שרון, תפריט קיץ חדש בויקי כריסטינה וסופ"ש קולינרי עם מאיר אדוני ביערות הכרמל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל

סופ"ש נוסף וחמים במיוחד יוצא לדרך ואיתו אפשרויות טעימות רבות. בסוף השבוע תוכלו להנות מתפריט קיץ חדש בויקי כריסטינה שבמתחם התחנה, מסוף שבוע קולינרי עם מאיר אדוני באחוזת יערות הכרמל, סדנת טעימות יין בפארק אריאל שרון, פסטיבל בירות ביתיות בשוק האוכל בדיזנגוף סנטר ובנוסף תוכלו להרכיב מגש פיקניק מהדוכנים לבחירתכם בשוק הנמל התל אביב.תפריט קיץ חדש בויקי כריסטינה המסעדה הספרדית ויקי כריסטינה מציגה תפריט קיץ חדש עם מנות מיוחדות. בתפריט תוכלו למצוא: פאייה סרטנים-אורז ספרדי עגול,שרימפס, קלמרי ומולים בציר סרטנים(44 שקלים); מיני המבורגסה - מיני המבורגר(45 גר') עם איולי שום, בצל מקורמל וגבינת פרמז'ן בלחמניית ביס (14 שקלים); טרטר טונה אדומה ואבוקדו - קוביות טונה אדומה,עלי רוקט, עשבי תיבול, שמן זית, מיץ לימון וגוואקמולי (39 שקלים); המבורגסה פורטבלה - פטריית פורטבלה צרובה על הפלנצ'ה עם גבינת גאודה בלחמניית המבורגר וצ'יפס (31 שקלים); ומגוון קינוחים כמו: בבקה תפוז-עוגת הבית, שמנת חמוצה ופרי העונה (33 שקלים); טופי בר - חטיף שוקולד עשיר עם אגוזי מלך בקרמל (34 שקלים); ועוד. לצד התפריט החדש ניתן ליהנות מארוחות טעימות במסלולים שונים: ארוחת טעימות מן הים( 242 שקלים); ארוחת טעימות בשרית (192 שקלים); ארוחת טעימות צמחונית (207 שקלים) וארוחה שמשלבת את כל הטעמים הקטאלונים (296 שקלים).היכן: ויקי כריסטינה - מתחם התחנה, תל אביבקייצי במיוחד. מיני המבורגסה של ויקי כריסטינה (צילום: רותם מימון)סוף שבוע גורמה באחוזת יערות הכרמל השף מאיר אדוני (מזללה, כתית) יתארח במהלך סוף השבוע הקרוב, במלון אחוזת יערות הכרמל. במהלכו, ייהנו האורחים מארוחת ערב מיוחדת בניצוחם של אדוני ושף אחוזת יערות הכרמל, אמיר כלפון; מסדנת בישול של אדוני; ממופע אקוסטי של הזמרת דנה ברגר; ומפרוביזורי - מופע בידור בשיתוף הקהל, בהשתתפות: דביר בנדק, יעל לבנטל, ערן איווניר ונורמן עיסא (עבודה ערבית) ומכל פינוקי האחוזה. מתי: החל מיום חמישי, 19.7מחיר: החל מ 5,420 שקלים לזוג לשני לילות מצפין. מאיר אדוני (צילום: דו פרץ) הרכב לך פיקניק בשוק הנמל

שוק הנמל מציע טארקציה קייצית במיוחד של מגשי פיקניק בהרכבה עצמית. כעת ניתן לקחת מגש ולעבור איתו בדוכני השוק ולאסוף מוצרים מהדוכנים השונים. אפשר להרכיב מגוון אפשרויות טעימות בסגנונות שונים כמו צרפתי: בגט, פטה כבד, ריבת תאנים, ענבים, משולש ברי (לה פרומאז'רי), יין אדום; ביר גרדן: מקל גבינה, פלטת נקניקים, חרדל faillot אגוזי מלך (פרימו), חמוצי טעם, זיתים, בירה; דרום איטליה: פוקצ'ה ירקות (לחמים), ארטישוקים בגריל (פרימו), מוצרלה (לה פרומאז'רי), סלסילת עגבניות (אורן ודורון פנחס), יין לבן (יין בנמל), אפוגאטו אספרסו (קפה דיאם); טוניסאי: קרואסון חמאה (לחמים), טונה אורטיז (פרימו), ממרח לימון כבוש (אנשי הזית), זיתים (זיתינים), עגבניות (הירוק), בוטרגו (לה פרומאז'רי), גזוז (דלישס) ונוספים.היכן: שוק הנמל - נמל תל אביבעשו זאת בעצמכם. מגש פיקניק בשוק הנמל (צילום: אנטולי מיכאלו)פסטיבל בירות ביתיות בדיזנגוף סנטר

שוק האוכל של דיזנגוף סנטר יקיים, זו הפעם השנייה ברציפות את פסטיבל " יצרני בירה ביתית",  במסגרתו ייחשפו לראשונה סוגי בירות בוטיק המיוצרות בסגנון ביתי במהדורה מוגבלת. הפסטיבל יתקיים ביום חמישי, 19.7,בין השעות 12:00-20:00 וביום שישי, 20.7, בין השעות 10:00-16:00. בין הבירות המוצעות אפשר למצוא בירה עם צ'ילי של מבשלת גופר'ס, בירה עם קפה ושוקולד של גל'ס, בירה בטעם קרמל של ג'מס ועוד. בפסטיבל יציגו כ-12 יצרנים שחלקם יצרני בוטיק וחלקם ביתיים.היכן: שוק האוכל של דיזנגוף סנטר, תל אביבמתי: יום ה', 19.7, 12:00-20:00, יום ו', 20.7, 10:00-16:00מחיר: הבירות יימכרו במחירים הנעים בין 5-100 שקליםמכל המינים ומכל הסוגים. בירות (אילוסטרציה: dreamstime)סדנת טעימת יינות בפארק שרון בין פעילויות הקיץ שמציע פארק אריאל שרון, תתקיים סדנת טעימות והכרות עם ההשפעות הסביבתיות והבריאותיות של היין. מדוע מומלץ לשתות יין אדום כליווי למנה בשרית?  מהיכן מגיע מנהג השקת הכוסות? מדוע שוויים של יינות מגיע לעיתים לאלפי דולרים? האם ניתן לייצר יין לבן מענבים אדומים? ומה הקשר של יין, בריאות ופארק אריאל שרון? שאלות אלו ואחרות יענו בסדנה בת כשלוש שעות שתתקיים בפארק, על ידי מדריך מחברת "איש הענבים". יש להרשם מראש באתר.היכן: פארק אריאל שרון - אתר חירייה, תל אביבמתי: יום שישי, 20.7, החל מהשעה 09:00מחיר: 160 שקלים למשתתףטעימות יין על רקע תל אביב. פארק אריאל שרון (צילום: אלבטרוס)תפריט דגים לתשעת הימים

סניף ספגטים הכשר ברמת גן משיק תפריט דגים מיוחד למשך תשעת הימים בהם חל איסור על אכילת בשר. שף הרשת, שי דובלרו הרכיב תפריט עם מנות דגים מנצחות בניחוח איטלקי: תבשיל פילה אמנון ברוטב עגבניות נוסח קמפנייה (66 שקלים); Fish & Chips- מטוגנים בשמן עמוק מוגש בליווי צ'יפס תפוחי אדמה  (59 שקלים); סלמון צרוב על סלט תפוחי אדמה בנוסח טוסקני (76 שקלים); דג שלם בטאבון (89 שקלים); דג שלם בטיגון עמוק (89 שקלים); סלמון על הפלנצ'ה עם תוספת לבחירה (76 שקלים). היכן: ספגטים - אבא הלל 7, רמת גןמתי: החל מיום ו', 20.7,, ועד ליום שבת, 28.7אם אין בשר, שיאכלו דגים. דג היום בספגטים (צילום: דביר אלמוג)

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ