טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל בעמידה: קרנף מרושל

רשת קרנף מציעה סלופי ג'ו טעים ולא חוטא למקור. רצוי להצטייד במפיות

תגובות

כמו כל טרנד אחר, גם גל הטורטיות מלפני ארבע־חמש שנים חלף־עבר לו והותיר מעט מאוד עדויות ברחבי העיר. דווקא רשת קרנף, שהובילה את היסטריית הראפים, הצליחה לשרוד עם ארבעה סניפים מקומיים, שכיום מציעים לצד הטורטיות ההן גם המבורגרים, סנדוויצ'ים וסלטים. לאחרונה, משום מה וללא סיבה נראית לעין, החליטו שם להוסיף לתפריט תת טרנד שהגיע אלינו סמוך לגל הטורטיות אך לא הצליח להפוך כאן לאוכל רחוב: סלופי ג'ו.רשת קרנף - לרשימת הסניפים המלאה

» המרק שהפך לסנדוויץ' מוצלח» הפינה החדשה של דוד» פיצה ללא תוספת עניין

בקרנף הוא אמנם מכונה סלופי קרנף, אך העיקרון דומה: בשר בקר קצוץ שנצלה עם בצל ורוטב ומוכנס ללחמנייה, שמצדה מנסה להתמודד עם התוצאה; מיותר לציין שהיא אף פעם לא מצליחה, והתוכן שלה דולף החוצה ברישול. המדור, שמחבב את המנה הזו למרות ואולי בגלל הקשיים הטכניים שהיא מערימה על מי שאוכל אותה, התפתה לנסות אותה גם בגרסה הקרנפית (45 שקלים).

וזה לא היה קל. הבשר נקצץ, נצלה, תובל, הורטב והוכנס לתוך לחמנייה מתוקה ומאורכת, אך ברגע שהמדור ניסה להרים את התקרובת הזו, החלק התחתון שלה התפרק לגמרי. סלופי סלופי, אבל יש גבול. החבר'ה בקרנף נרתמו לעזרת המדור ויצרו בעזרת לחמנייה נוספת תחתית כפולה לסלופי שלו, מה ששיפר קצת את מצב העניינים.סלופי מקורנף. קרנף (צילום: דניאל צ'צ'יק)

בסך הכל, זו יציאה טובה של קרנף. לא מדובר, כמובן, בבשר מובחר (סלופי ג'ו משובח באמת תוכלו למצוא במסעדת הדסון שברמת החי"ל), אבל עם הבצל, רוטב הברביקיו והלחמנייה (כלומר, מה שנשאר ממנה) מתקבלת מנה לא רעה בכלל, עסיסית, משביעה וטעימה הרבה יותר מהראפים של המקום. רק תיזהרו על הבגדים.

רשת קרנף- לכל הסניפים ולשעות פעילות

*#