חיים כהן על הבר: איפה אוכלים השבוע?

חיים כהן מגיע לדיקסי ראשון לציון, תפריט קיצי בקיוטו, חגיגת פירות ים באבראג', עיסקיות ליליות באגאדיר, שניצלים מיוחדים בלחם יין ועוד המלצות אוכל לשבוע הקרוב

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

שבוע חדש בפתח והוא מביא איתו המון אפשרויות טעימות: ליין מיוחד שמתקיים בימי שני בדיקסי ראשון לציון ומארח את חיים כהן, בפסטיבל פירות ים באבראג', עסקית צהריים חדשה בבאצ'י או עיסקית לילה באגאדיר, שניצל נוסטלגי עם טוויסט עכשווי בלחם יין ועוד.חיים כהן על הבר

לכבוד הקיץ שנמצא בעיצומו, דיקסי ראשון לציון משיקה מדי יום שני ב-22:00 ליין שמח ועליז במיוחד שמארח את חיים כהן על הבר עם חברים על רקע מוזיקה די.גי' עכשווית. זו ההזדמנות המושלמת ליהנות מאווירה קרירה לצד הכנפיים האגדיות של המסעדה, הום פרייז , קרפצ'ו בקר עוף, ביפבורגר בכל סגנון ובירה טובה. היכן: דיקסי ראשון לציון - הכרמל 20, ראשון לציוןמתי: ימי שני, החל מהשעה 22:00מלצר, יש לי חיים כהן על הבר. דיקסי ראשון לציון (צילום: עמית גירון)תפריט קיצי בקיוטו בהשראת פסטיבל טנבאטה (חג האהבה היפני) ולכבוד הקיץ שהגיע במלוא הדרו, משיקה מסעדת קיוטו הרצליה, תפריט קיץ מיוחד. השף דניאל שליט יצר תפריט קיץ הכולל מנות יפניות מסורתיות עם נגיעות ים תיכוניות מרעננות. המנות מבוססות על חומרי גלם עונתיים, עם דגש על ירקות טריים, דגים ופירות ים בתיבול עדין כמו מחית כמהין, בזיליקום תאילנדי ועוד. בתפריט הקיץ:סביצ'ה ילוטייל עם מרמלדת אננס, מיקרו בזיליקום, סומסום וואסאבי; ספרינג רול צמחוני עם ירקות קריספים ועשבי תיבול; בלק קוד במיסו עם ברוקומיני וירקות; פירות ים בווק עם רוטב צ'ילי סאקה, פלפלים ובזיליקום תאילנדי; סושי קיווי פרוט Kiwifruit - סלמון, שרימפס טמפורה, בטטה, עטוף בקיווי; סושי טונה ג'אגימו Tuna Jagaimo - טונה, מלפפון, פתיתי טמפורה, פתיתי צ'יפס תפוח אדמה; Onion Crispy Salmon - אבוקדו, סלמון נא / מבושל, עטוף בפתיתי בצל מטוגן; צ'ורוס חמישה תבלינים עם גלידת תה ירוק; וקוקטייל יוזו ג'ינג'ר סאוור.היכן: קיוטו - שנקר 7, הרצליה פיתוחמקסיקו פוגשת את יפן. צ'ורוס עם גלידת תה ירוק (צילום: אסף רונן)תפריט לילי באגאדיר

רשת אגאדיר משיקה תפריט לילה חדש שיוצע בכל הסניפים ויציע עסקיות לילה הכוללות את מנות הדגל של הרשת תוספת ושתייה קלה במחיר מיוחד וכן אלכוהול במחירים מוזלים. בתפריט: מבורגר ג'וניור 160 גרם / המבורגר מקסי 220 גרם / המבורגר פטריות צמחוני 200 גרם - מוגש עם צ'יפס (39 שקלים); המבורגר מקסי 220 גרם / המבורגר פטריות צמחוני 200 גרם / נקניקיית וויסוורסט עם קביות תפוחי אדמה ובצל מטוגן - מוגש עם צ'יפס / סלט ושתייה קלה (49 שקלים); המבורגר אגאדיר 330 גרם / אנגוס מנתח אנטרקוט 250 גרם / 'דיאנה' – 250 גרם בקר וטלה, רוטב איולי, עגבניה, בצל ירוק ולימון כבוש / סנדביץ' פילה בקר בלחמניית בנט עם חרדל, מיונז, רוקט, עגבנייה, מלפפון חמוץ, ובצל / סנדביץ' פילה עוף עם ירקות ורוטב קיסר - מוגש עם צ'יפס / סלט ושתייה קלה (57 שקלים).היכן: אגאדיר - לכל הסניפים

לשעת לילה מאוחרת. אנגוס של רשת אגאדיר (צילום: רן בירן)שניצלים מיוחדים בלחם יין

ביסטרו לחם יין שביהוד מציע תפריט שניצלים מיוחד שמציע גרסאות צבעוניות ומלאות טעם לשניצלים המוכרים מפעם. בין החידושים תוכלו למצוא: נסיכת הקוד - פילה קוד במרינדת חרדל המוגש עם ממרח לימונים כבושים ואריסה (74 שקלים); שניצלוני תירס, תרד, גבינת ריקוטה ובצל ירוק על מצע קרם פרמזן ופלפל קלוי בתחמיץ בלסמי מיושן (59 שקלים); קורדון בלו - גלילת חזה עוף במילוי חרדל, בזיליקום פלפל קלוי וחציל שרוף (56 שקלים); שניצל הודו - בציפוי טמפורה מיוחד של פיסטוק ופצפוצי אורז (62 שקלים); שניצל צמחוני - פטריות יער בציפוי פנקו פריך בליווי קרם פורצ'יני ( 54 שקלים); שניצל וינאי - שניצל עגל עם קרם חרדל, צלפים ופלפל שחור (62 שקלים); ולקינוח - שוקופאי - גאנש שוקולד עשיר ואגוזי לוז בציפוי קריספי של פצפוצי אורז, שקדים ופיסטוקים בליווי רוטב וניל ופירות יער (34 שקלים).היכן: לחם יין - דרך החורש 4, בית אפריקה ישראל, קריית סביונים

שניצל עם טוויסט. שניצל קורדון בלו של לחם יין (צילום: בועז לביא)עסקיות חדשות בקפה באצ'י קפה באצ'י שבכיכר מילאנו בתל אביב, משיק תפריט עיסקיות צהריים חדש. במסלול עיסקית במחיר 54 שקלים תמצאו ראשונות לבחירה: פוקאצ'ה עם צלוחית טחינה; מיני אנטיפסטי ירקות קלויים וגבינת פטה צאן; סלק אפוי עם יוגורט צאן וארוגולה; סלט שומר עם פטרוזיליה, צנונית וארוגולה. מהעיקריות: ספגטי בולונז; טליאטלה אלי אוליו עם פטריות יער; טליאטלה שמנת עם פטריות פורצ'יני עם מחית כמהין ופרמז'ן; חונקי כמרים עם שעועית ירוקה עגבניות שרי, וגבינת שחר עיזים; חזה עוף עשבי תיבול עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה אפויים, וספיישל היום- תבשיל ביתי מתחלף. במסלול עיסקית במחיר 42 שקלים תמצאו: סלט קצוץ, סלט קיסר עם תוספת: עוף / חזה אווז מעושן; פוקאצ'ה מרגריטה; כריך פטה צאן; פוקאצ'ה אנטיפסטי; כריך חזה עוף ועוד מבחר כריכים. בנוסף, תפריט העסקיות מציע כוס יין של קיאנטי, דלתון סוביניון בלאן, רוזה מרקיז דה קסרס ב-15 שקלים; מיץ סחוט במקום בתוספת של חמישה שקלים בלבד לעיסקית. היכן: באצ'י - דה האז 1, כיכר מילאנו, תל אביבמתי: התפריט מוגש בימים א'-ה' בין השעות 12:00-18:00מחיר: 42/54 שקליםמושלם לצהריים. פסטת חונקי כמרים בבאצ'י (צילום: בועז לביא)פסטיבל פירות ים באבראג'

הביסטרו הים תיכוני, אבראג', חוגג יום הולדת שנה עם פסטיבל דגים ופירות ים. שף המסעדה, רפי ענבוסי, בנה תפריט חגיגי המציע מנות שמשלבות דגים ופירות ים טריים יחד עם חומרי גלם איכותיים, לצד תפריט יינות משובחים. במהלך הפסטיבל יוצעו מנה ראשונה ועיקרית במחיר של  99 שקלים לסועד, וכן מבחר יינות מוזלים של יקב "תבור". בין המנות הראשונות שיוגשו: סלט שרימפס עם מנגו ועלי אורוגולה; סביצ'ה דג ים עם פלפל אדום, שאלוט ומיץ לימון; קלמרי באורז בר שחור; סלט ישראלי-ערבי מירקות קיץ. לעיקריות יוצעו: שרימפס וקלמרי בעגבניות ונענע; פילה סלמון בגריל ברוטב מיסו; מיקס דגי ים ברוטב אבראג'; פילה דג ברמונדי בגריל עם לימון ועשבי תיבול. בנוסף, יוצעו קוקטיילים קיציים בהשראה ים תיכונית: אניס יפואי (32 שקלים); מוחיטו אבראג' (32 שקלים); אפרול שפריץ (32 שקלים) ועוד.היכן: אבראג' - כיכר קדומים 6, יפומזל טוב! פירות ים באבראג' (צילום: סטאס קורינסקי)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ