טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חלות לשבת ואוכל צרפתי: המלצות טעימות לסופ"ש

חלות מיוחדות לשבת בביסקוטי, מנה מיוחדת ליום הבסטיליה במעדנייה של גולדשטיין, חגיגת בשרים בסושיסמבה, משקאות קיציים בקפה ג'ו וארוחת ציפורי לילה באוונגרד

תגובות

חגיגת בשרים בסושיסמבה השף ניצן רז ממסעדת סושיסמבה מאחד כוחות עם בני לוי, ממעדנית הבוטיק מעדני עופר שברמת השרון, לערב שכולו תאוות בשרים. החל מיום שבת, 14.7, יערך במוצ"ש אחת לחודש ערב צ'ורסקו מסורתי במרפסת של המסעדה שתביא לסועדים נתחים ברזילאיים משובחים ותוספות יוצאות דופן במתכונת "אכול כפי יכולתך". הבשרים המוצעים נבחרו בקפידה ואופייניים לצ'ורסקו הברזילאי: פיקניה - נתח מאזור העכזו של העגל המאופיין בטעם עז ובמרקם עסיסי; ואסיו - בשר ממפשעתו של העגל בעל טעם מודגש ומרקם בשרני במיוחד; קוליטה - נתח נוסף המגיע מאזור העכוז של העגל הצמוד לסינטה, בעל מרקן עדין יותר וטעם אנין, והאסאדו הדרום אמריקאי המוכר והקלאסי, המכיל את השרירים הבין צלעתיים, החל מהאנטריקוט ועד מרכז החזה של הבקר. לצד הבשריםיוגשו תוספות כמו תפוחי אדמה צלויים במדורה, אורז ושעועית שחורה בסגנון ברזילאי, קלחי תירס שלמים צלויים על האש, ומטבלי צ'ימי'צורי אדום וירוק תוצרת בית.היכן: סושיסמבה - הברזל 27, רמת החי"ל, תל אביבמתי: מוצאי שבת, החל מ-14.7מחיר: 180 שקלים לסועדמבשלים ביחד. רז ולוי (צילום: קרן ביטון כהן)

*#