טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דו קיום ביפו וסושי ברוטשילד: המלצות טעימות לסופ"ש

ארוחת דו קיום קולינרי בביסטרו 60 ביפו, סדנת סושי לילדים בסושיה, פסטיבל קיץ בביסטרו הכובשים, תפריט חדש במסעדת גאיה וימי חמישי בג'ינס במסעדת קלואליס

תגובות

השפים יובל רווה (לשעבר שף בפועל במסעדת אורקה) ו-וובה טאשייב (לשעבר סו שף וקונדיטור במסעדת כתית) מקייטרינג הבוטיק "מפה לבנה" יתארחו בערב יום חמישי 5.7, במסעדת ביסטרו 60 לסעודה חד פעמית של דו קיום קולינרי. הארוחה שתוגש תשלב בין המטבח הערבי המסורתי של עג'מי למטבח עילי מודרני. חלק מהרווחים יתרמו לעמותות יפואיות לדו קיום. בתפריט: מרק יוגורט עם מקל זעתר; פיתות גריל עם ממרח בצל מעושן; סלט עוף של פרגית גריל קצוצה דק עם הרבה עשבים טריים פלפל חריף אגוזים וויניגרט חציל ולימון כבוש; סבידה מהגריל עם דלעת צלויה בתבלינים רוטב ברביקיו כמון ודבש; פרח זוקיני מוסלין דגים וזעתר חמאת זרעי עגבנייה וערק; נתח דג ים צלוי על הגריל עם סומאק; אטאייף דגים עם סלט עגבניות חריף זעתר טרי וקציפת טחינה; סורבה יוגורט ג'לי מלפפונים; וממולאים שונים. את סיום הארוחה ילוו קנקן מים חמים עציץ נענע ומספריים, וקינוח של סיגרים במילוי קרם חלבה וקרם מרציפן, דיפ שוקולד מוקצף, ודובדבנים על קרח. הארוחה כוללת מים מינרלים ומוגזים וכוס יין מקומי לבחירה. הארוחה מוגבלת ל-55 סועדים. יש להזמין מקומות מראש.היכן: ביסטרו 60 - שערי ניקונור 25, יפומתי: יום חמישי, 5.7, 20:00מחיר: 250 שקלים לסועדלמטרה טובה. ערב של דו קיום קולינרי בביסטרו 60 (צילום: לירון אלמוג)

קלואליס בג'ינס בימי חמישי קלואליס פושטת את החליפה ומציעה קונספט חדש בכל יום חמישי עם תפריט מנות המתאימות לSharing, בירות, צ'ייסרים, מוזיקה ואווירה תוססת. בתפריט המיוחד תמצאו פוקאצ'ה ביאנקה (19 שקלים); חלמון מסטול עם צ'ייסר פורטו קר (22 שקלים); רביולי חלמון ופורל מעושן (38 שקלים); פרח קישוא ממולא בפירות ים (38 שקלים);  קוקי סן ז'ק בצדפה ברוטב כמהין (46 שקלים); פאייה פירות ים (98 שקלים); ברזאולה פילה בקר עם שמן כמהין ומוצרלה רכה (42 שקלים); רביולי טלה חלב (38 שקלים); פילה בקר "חצוצרות רוסיני" וגריסיני כמהין (98 שקלים) ועוד. בנוסף, התפריט מציע מגוון בירות כמו גולדסטאר/ בקס/ פילזנר (25 שקלים); קוקטיילים שונים (28 שקלים); וצ'ייסרים של קוניאק, וויסקי, וודקה, ועוד (החל מ-20 שקלים).היכן: קלואליס - אבא הלל 16, רמת גןמתי: ימי חמישי, החל מהשעה 19:00מחיר: בהתאם למנותמשאירים את העניבות בבית.  סביצ'ה שישקו בקלואליס (צילום: אייל זיו)פסטיבל קיץ בביסטרו הכובשים בביסטרו הכובשים חוגגים את פתיחת הקיץ בפסטיבל שמח של ארבעה ימים במהלכו, יוגש תפריט מיוחד המשלב את מיטב פירות הקיץ, ומבחר יינות לבנים שהורכב לכבוד הפסטיבל. התפריט כולל חמישה פתיחים, מנה עיקרית, שני קינוחים וקוקטייל קייצי, כולם יצירתו של השף שי טנא. לדוגמה: סלט אפרסקים לבנים וצהובים עם תרד, אורוגולה, גבינת גורגונזולה ואגוזי לוז , בוויניגרט נענע לימון מרענן (46 שקלים); מסבחה לבנה עם סברס, אורגנו וכוסברה (36 שקלים); סביצ'ה דג ים עם משמשים, ענבים ירוקים וצ'ילי, מיקרו בזיליקום ונסטים (46 שקלים); מרק מלון ורוזטה עם סורבה קוקוס (28 שקלים) ומנות נוספות.

במהלך החופש הגדול, הסושיה מציעה לילדים סדנת סושי בסניף הרשת בשדרות רוטשילד בתל-אביב. במהלך הסדנא, הילדים יתנסו בהכנת רולים של סושי, יטעמו מהמאכל היפני המסורתי ואף יזכו לקבל תעודת "מאסטר סושי", בנדנה וחולצה. הפעילות תתבצע בהנחיית צוות מקצועי שילווה את הילדים מתחילתה ועד סופה. סדנת הסושי מתקיימת בחודשים יולי ואוגוסט, בימי שישי בשעות הבוקר. ההשתתפות בסדנה בתשלום 50 שקלים. להזמנת מקומות ניתן לחייג לאורלי למספר 04-8345431 עד השעה 15:00.היכן: הסושיה - רוטשילד 45, תל אביבמתי: ימי שישי בשעות הבוקר, לאורך החודשים יולי-אוגוסטמחיר: 50 שקלים למשתתףמותק, תראי מה הילד הכין. ריינבואו סושי של סושיה (צילום: דרור כץ)

תפריט חדש במסעדת גאיה מסעדת גאיה של השף גיא בן אשר בבנימינה משיקה תפריט חדש. בין המנות החדשות תוכלו למצוא: לביבות כרישה ופרמז'ן בליווי סלט עגבניות בלאדי ויוגורט (36 שקלים); כיסוני סלק במילוי סנט מור עם רוטב שמנת ופרג (38 שקלים); דים סאם שרימפס ברוטב פונזו (42 שקלים); ברולה כבדים עם סוכריות הדרים (38 שקלים); עלה בננה ממולא בעוף צלוי בתבלינים על מצע אורז (68 שקלים); ספריבס ברוטב הדרים פיקנטי (84 שקלים); נקניקיות תוצרת בית בליווי שוקרוט (68 שקלים); ומדוון קינוחים כמו: מוס שוקולד עם קראנצ' אגוזי לוז וקרם מסקרפונה בננה דואט קרם ברולה פיסטוק ווניל, טארט פירות העונה, גלידות ביתיות בטעמים מפתיעים ועוד.היכן: גאיה - רחוב האמן 1, פינת הטחנה, בנימינה אם אתם באזור הצפון, לא תקפצו? שרימפס סנטה פה של גאיה (צילום: ליאור דנצינג)

*#