טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בוקר מול הגלים: המלצות טעימות לסופ"ש

מנות חדשות בבית בנמל, תפריט קטלוני במסעדת טאפאיה, הופעה של GAVER BAND בקפנטו ביתן אהרון ומסעדה חדשה בנצרת

תגובות

טאפאיה, טאפאס בר בראשון לציון, מציג תפריט קיץ קטלוני, צבעוני ושמח. במסעדה עושים שימוש בחומרי הגלם ובטעמים העזים של צפון ספרד - ברזאולה, שרי, דיו של דיונונים, מנצ'גו ועוד, ליצירת אוכל שמח במיוחד. בתפריט: פטריות על המחבת - עם שום, פטרוזיליה, יין שרי וגבינת פרמזן (26 שקלים); פאייה שחורה - אורז בדיו של קלמארי עם מולים וקלאמרי (34 שקלים); בוקרונס - סרדינים טריים בכבישה ביתית (28 שקלים);  שקדי טלה על קרם יוגורט, עגבניות שרי צלויות וניוקי מטוגן (36 שקלים); חזה מולארד על הפלנצ'ה,עם טוסטאדו חציל ורוטב תירוש ענבים (36 שקלים). בנוסף ניתן להנות ממבחר קוקטיילים: ליצ'איה - סטולי וניל, בולס ליצ'י, סאוור (33 שקלים); TAPAYA- יין אדום, סטולי בלוברי, סאוור ונענע (38 שקלים); מוחיטו אננס - רום, אננס טרי, לימון, סאוור, רוטן אננס (35 שקלים); אסאיה - ואן גוך אסאי, סטולי דובדבן, סאוור, נענע וסוכר חום (42 שקלים).היכן: טאפאיה - משה בקר 12, ראשון לציון

קיץ ספרדי. שקדי עגל בטאפאיה (צילום: דרור כץ)תפריט קיץ בבית בנמל

תפריט הקיץ שהושק בימים אלה במסעדת בית בנמל על ידי השף עדי אבו שלקח את ההשראה מהים. בין המנות החדשות ניתן למצוא קדירה של מולים וערק (64 שקלים); סינייה טלה (86 שקלים); סלט לחם (56 שקלים); סלק צלוי על לבנה (28 שקלים); מגוון ארוחות בוקר חדשות, ולצידן המנות האהובות והקבועות של המסעדה. תפריט הקיץ כולל השנה גם 15 סוגי ערק מיוחדים המשלימים כל ארוחה. בין הסוגים ניתן למצוא: ערק בוכאה - על בסיס תאנים, ערק מיושן אל נמרוד, פיירוז - מאניס טרי ,יאני ראקי - ערק טורקי ועוד. היכן: בית בנמל - נמל תל אביבלשבת בבוקר. ארוחת בוקר בית בנמל (צילום:דניאל לילה)

לבשל עם השף בנובה ג'ויה מסעדת נובה ג'ויה האיטלקית במתחם סנימטק תל אביב תקיים ערב סדנת בישול עם השף אליאב גולדנברג. במסגרת הסדנה, יוכנו פיצות ופוקצ'ות, אנטיפסטי, פסטות טריות ועוד יחד עם הקהל. אורך הסדנה" 3-4 שעות. היכן: נובה ג'ויה - מתחם הסנימטק, שפרינצק 2, תל אביבמתי: יום שישי, 29.6, 10:00מחיר: 340 שקלים

*#