${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: טרטר טונה על ברוסקטה של מונטנגרו

האחות הקטנה של קפה נואר מתבגרת: מתכונשף ממסעדת מונטנגרו

תגובות

מסעדת מונטנגרו נפתחה לפני מספר חודשים, כחלק מקבוצת נואר (שהמוכר במוסדותיה הוא כמובן קפה נואר) כאשר על המטבח מופקד שף שי כספי. המסעדה מוגדרת כטברנה בלקנית צבעונית במציעה מנות מזאטים שונות לצד מנות בשריות ומן הים שהן גדולות יותר.» מונטנגרו - לשעות פעילות ולכל הפרטים» מתכוני שף - למתכונים נוספים» מתכונשף: פפרדלה זנב שור של קפה 48»מתכונשף: סינטה בתבלינים וריזוטו של רן שמואלי» מתכונשף: נאם טוק של מסעדת 44שף שי כספי על המנה: "זו מנה ים תיכונית שמאוד מתאימה לאקלים ולקיץ הישראלי. בעצם זו מנה מאוד פשוטה להכנה כאשר הסוד שלה הוא חומרי גלם מצויינים: טונה טרייה המשתלבת עם אבוקדו מובחר, עלים ירוקים ופרוסותדקות של פלפל פיקנטי. מדובר במנה צבעונית שמתאימה כמעט לכל סגנון ארוחה ופופולארית בקרב הסועדים שלנו".בלקנית ושמחה. מונטנגרו (צילום: דניאל לילה) טרטר טונה על ברוסקטה באדיבות שף שי כספי, מסעדת מונטנגרומצרכים:1 פרוסת בגט60 גרם טונה אדומה בקוביות30 גרם אבוקדו בקוביות1 קוביות ממלפפון ללא קליפה וללא גרעינים (פילה)2 בצלים ירוקים פרוסים לטבעות – רק החלק הלבן חופן קטן של כוסברה קצוצה כפית ממרח איולי כף בצל סגול קצוץ חצי כפית טבסקו2 כפות שמן זית1 כף מיץ לימוןמלחפלפל שחורשומשום שחור קלוי

אופן ההכנה:1. קולים את הברוסקטה בגריל עם מעט שמן זית.2. מורחים את האיולי על הברוסקטה.4. מכניסים לקערת ערבוב את שאר המרכיבים, למעט האבוקדו והשומשום השחור, ומערבבים בתנועות קיפול.5. מתקנים טעמים.6. מוסיפים את האבוקדו וממליחים.7. מערבבים בעדינות ומניחים על הברוסקטה.8. מפזרים את השומשום השחור מעל ומזלפים מעט שמן זית. טרטר טונה על ברוסקטה - לגרסת הדפסהחגיגה צבעונית וטעימה. טרטר טונה על ברוסקטה של מונטנגרו (צילום: דניאל לילה)

*#