${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל בעמידה: האם הפיתות של אייל שני שוות את המחיר?

האווירה שמחה מידי, והמחירים גבוהים מידי אבל הפיתות של אייל שני שוות את זה

תגובות

יותר משנה מאז שנפתח, המדור סירב בינו לבין עצמו לבין העורכת לבין סביבתו ללכת למזנון של אייל שני. למה? כמו הרבה דברים אחרים, זה התחיל מאיזה וייב שלילי שהוא הרגיש כלפי הדבר, שהפך עם הזמן לסוג של פרינציפ: הוא מצדו ימשיך לחפש אוכל טוב בפיתה ברחבי העיר, ושבמזנון ימשיכו בשלהם, הולך להם טוב גם ככה, כך נראה. » המזנון -לשעות פעילות ולכל הפרטים» המזנון: בין בדיחה לגאונות» מנות תפוחי האדמה הטובות בתל אביבאת הסידור ההוגן הזה שברה חברתו של המדור, שהודיעה לו חד משמעית שהיא רוצה לאכול כרובית או שרימפס בפיתה במזנון, ואם זה לא נראה לו שיחפש מישהי אחרת להתחתן איתה. המדור, שלא פילל ליום שבו כרובית תהיה דיל ברייקר, נכנע. אז שניהם הגיעו למזנון בערב חמישי אחד, ומצאו אותו הומה כמעט כרגיל. למדור אין בעיה עם "הומה"; זה טוב כשהמון אנשים מחליטים לאכול במקום מסוים. האישיו המעצבן ב"הומה" של המזנון זו ההמולה. מחיאות הכפיים, הצעקות, המוזיקה בפול ווליום, ה"איך אתה רוצה שיקראו לך?", האנשים שזורמים עם השאלה הזו ומבקשים שיקראו להם בכל מיני כינויים, ה"לחיים!" הקולקטיבי עם הצ'ייסרים, אווירת ה"מוכרחים להיות שמח" המעיקה. יש אנשים שמתים על זה, את המדור זה הביך. מאוד.באמת מוכרחים להיות שמח? המזנון (צילום: אושרת יקותיאל)בניסיון להתעלם מהבלגן הוא הזמין לחברה שלו פיתה לבן (כלומר כרובית עם כל מיני; 29 שקלים) ולעצמו המבורגר ממותן של פרה (42 שקלים פלוס שלושה שקלים לביצת עין). לעניין המחיר: מי שמוכן לשלם ככה על אוכל בפיתה, שייהנה; אם זה גורם לו להרגיש שהוא אותנטי או עממי, שיהיה. המדור מרים ידיים בנושא הזה, במיוחד כשהוא רואה ליד הבית שלו את הירושלמית, המקום החדש של אביב משה שמגיש אוכל בפיתה במחירים מופרכים אף יותר, מלא באנשים. המדור רק ימשיך להזכיר בכל ביקור במקום שכזה כמה אוכל רחוב אמיתי אמור לעלות.אבל היה טעים. אפילו טעים מאוד. חברתו של המדור נהנתה מהכרובית, וגם ההמבורגר (הלא גדול) היה עשוי טוב והרגיש איכותי באמת. זה נתן הרגשה שאם היו עושים במזנון את מה שהם עושים רק במעט יותר אנדרסטייטמנט, אפשר היה להתחבר יותר למה שהולך שם, גם מהבחינה הקולינרית. אז תקראו לו איך שאתם רוצים, רק תקראו לו כשיהיה אפשר לאכול שם בשקט.שורה תחתונה: תרגיעו

המזנון -  אבן גבירול 23, תל אביבפתוח: א'-ו' 2:00-12:00, שבת 2:00-18:00

*#