אוכל בעמידה: הכריכים הנחמדים של המקווה

הכריכים טעימים, התוספות מחמיאות אבל היד קלה מידי על הרטבים. המקווה הוא אופציה לא רעה לארוחת צהריים משביעה

ערן לאור, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
ערן לאור, עכבר העיר

"נו, אתה לוקח אותי לאכול?", שאלה תרבותית את המדור בסיום ישיבת המערכת. המדור הביט בה ספק בתמיהה ספק בזלזול, שהרי היא הצהירה כמה פעמים לאחרונה שהיא המירה עצמה לצמחונות ועומדת בזה בכבוד. אז מתברר שתרבותית (כלומר, צמחונית) אימצה את שיטת ה־Meatless Monday, רק בהפוך: הכירו את Meatness Thursday, היום היחיד שבו היא מרשה לעצמה לאכול בשר.»  - לשעות פעילות ולכל הפרטים» » » הבחירה נפלה על , שקיים כבר כמעט שנתיים ונטמע היטב במתחם של גן החשמל־סוף יהודה הלוי־מקוה ישראל, שדי שוקק חיים ואוכל בשעות הצהריים, מה שיאלץ את המדור לדגום שם משהו אחר בקרוב. כשהגיעו למקום סיפרה תרבותית שהיה לה פעם רעיון לפתוח מקום ברחוב ולקרוא לו ככה, ולכן גם היא תיאלץ למצוא משהו אחר.סך הכל, נחמד. המקווה (צילום: אביעד הרמן)אז במקווה מציעים כל מיני בשרים בפרנה (המדור יזכיר שוב איך הפך הלחם המרוקאי ללהיט דוכני האוכל), כאשר אל הכריך נלוות שלוש תוספות: קוביות צ'יפס מתובלות, סלט ירקות וכרוב כבוש בבירה עם קבנוס. תרבותית לקחה את סנדוויץ' הבית ובו קורנביף מעושן (38 שקלים), ואילו המדור הלך על אנטרקוט מיושן ומושחם על הפלנצ'ה (42 שקלים). בסך הכל מדובר בכריכים נחמדים. כמות הבשר סבירה, הלחם חם וטעים, והרטבים - איולי פלפלים, חרדל, ברביקיו, ריבת בצל - טריים; מה שכן, גם כמות קטנה מהם (כמו שהמדור ביקש) או רגילה (כמו שתרבותית קיבלה) הופכת מהר מאוד את הכריך לספוגי וקצת מעוך. קוביות הצ'יפס חמודות, ותרבותית ציינה לטובה את תוספת הכרוב.למרות ריבוי התוספות זו לא ארוחה מפוצצת, ולפעמים טוב שכך. מה שכן, כל הסיפור הזה הוא לא נורא אסתטי ואף די נזיל. לא נורא.

שורה תחתונה: אפשר לטבול - מקוה ישראל 3, תל אביבפתוח: א'-ה' 20:00-11:00

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ