טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל מקסיקני ומרטיני: המלצות טעימות לסופ"ש

ג'אם סשן מקסיקני בסטודיו פיינקוק, שבוע מרטיני במונטיפיורי שבע, ארוחות בוקר בגדרה 26, חגיגת טאפאס ברוברג ותפריט חדש בבויה

תגובות

מסעדת גדרה 26 שבפאתי שוק הכרמל מציגה אלטרנטיבה טעימה לבוקר של יום שישי עם ארבע ארוחות בוקר חדשות המוגשות במקום: עירקית - קציצות ע'רוק, סלט קצוץ, טחינה, ביצה חומה, עגבניות בעמבה וירוקים (48 שקלים); בוקר גדרה - ביצים לבחירה, סלט קצוץ, טחינה, גבינת שמנת, ממרח פורל מעושן, פסטו כוסברה, סלסלת לחמים וקונפיטורה (48 שקלים); סנדוויץ' בייקון וביצת עין (42 שקלים); פרנץ' טוסט (34 שקלים).היכן: גדרה 26 - גדרה 26, תל אביבמתי: ימי שישי, 09:30-11:30על הבוקר. גדרה 26 (צילום: בועז לביא)חגיגת טאפאסים ברוברג

במסגרת פסטיבל שביל היין עורכים במסעדת רוברג ארוחת טאפסים מיוחדת בליווי טעימות יינות גליליים מהסדרה האזורית של יקב כרמל. בין המנות ניתן למצוא: בקר קצוץ עם פלפלים על  קוסקוס; מרק אפונה עם קבנוס מוקפץ; פלפלים ממולאים; סלט דובדבנים עם עשבי תיבול; שיפודוני סלמון בטמפורה; חזה עוף ממולא בדובדבנים על עלי ביבי וויניגרט הדר; פילה מושט טברייני; אסדו במרלו מהסדרה האזורית; סלט עוף עם ענבים ושקדים; כבדי עוף עם ריבת וורדים של סוניה. מומלץ להזמין מקומות מראש. היכן: רוברג - מושב לבניםמתי: יום שישי, 22.6, בשעה 12:00מחיר: 100 שקלים לסועדחוגגים בטאפאס. רוברג (צילום: יח"צ)תפריט קיץ במסעדת בויה

לאחר שיפוץ ולכבוד עונת הקיץ, מסעדת בויה מציגה תפריט חדש בו מבוססות מנות רבות על צלייה ישירה באש הטאבון. בתפריט גם מנות דגים ובשר משתנות לפי מצב הים והשוק, לצד לחמי המחמצת הטריים שנאפים במקום מדי יום. בתפריט:  ירקות בטאבון בטחינת שום ריחנית (34 שקלים); מחבת פטריות בטאבון (40 שקלים); מחבת כבדי עוף צרובים אל לה פלאנצ'ה עם תרד קונפי ושום תורכי מאודים בשמנת (48 שקלים); פיצה פפרוני (56 שקלים); צלעות טלה בגריל עם תפוחי אדמה אפויים וארטישוק "אל- לה פלאנצ'ה" ( 96 שקלים); פילה דניס בגריל על פירה של ירקות שורש (78 שקלים) ועוד. היכן: בויה - צפון נמל תל אביב מתחדשים. פילה בקר של בויה (צילום: אבי דואק)

ביום שישי 22.6, תתקיים ביקב צ'ילאג אירוע השקה וטעימה של יין הויונייה, לצד לחם טרי וגבינות משובחות. במקביל תתקיים מכירה מיוחדת  של מותג עיצוב הבית ג'ינג'ר. היין יימכר במחיר מיוחד, יחד עם שאר יינות היקב: סוביניון בלאן 2011 מכרם בן זמרה; Vivo קברנה סוביניון 2008; Vivo מרלו 2007; Vivo בלנד (מרלו, קברנה, סירה) 2008; Vivo סירה 2007; Solo, קברנה סובניון 2007.היכן: יקב צ'ילאג - שבזי 12, יהודמתי: יום שישי, 22.6, 10:00-17:00

*#