טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איפה אוכלים השבוע? חמש המלצות

פטיסרי סודי ומשובח באזור השרון, בראנץ' חדש באונו התל אביבית, טאפאס ט"ו בשבט בביאלה, ועוד המלצות קולינריות לשבוע הקרוב

תגובות

עכשיו זה כשר. פילה שולה של מסעדת ארמנדו (צילום: יח"צ)5. בראנץ' שישי באונו מסעדת אונו של השף ניצן רז, מזמינה אתכם להתחיל את סוף השבוע בטעם איטלקי. מדי שישי בבוקר יחכה לכם במקום מזנון בראנץ' עשיר של סלטים קרים וחמים, גבינות משובחות, דגים כבושים, מאפים הנאפים במקום, פריטטות ופסטות, וכל זאת במחיר של 69 שקלים לסועד.

בין המנות המוגשות במזנון הבראנץ' תוכלו למצוא בין השאר: אנטיפסטי ירקות בשמן זית ובלסמי; סלט זיתים חם עם אורגנו וצ'ילי; סלט קפרזה עם מוצרלת בפאלו ועלי בזיליקום טריים; סלט פסטה קר עם פטה עיזים, ירקות טריים ופסטו תוצרת בית; סלט פטריות איטלקי עם עשבי תיבול ורוקט; קיש תרד וריקוטה; גלילות חצילים קלויים עם פרמזן ורוטב עגבניות; סלט לפת ושומר ועוד.

מתי: הבראנץ' מוגש בימי שישי, בין השעות: 10:00-14:00כמה: 69 שקלים לסועדהיכן: אונו, ויצמן 2, בית אמות השקעות, תל אביב  כשר

לפתוח את הסופ"ש באיטליה. מסעדת אונו (צילום: יח"צ)

*#