${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דנה מלמד מבשלת: עם השף של גדרה 26

סלט של שרימפס ומנגו, עלי בוקצ'וי עם נקטרינות ומוצרלה, דלעת צלויה במילוי גבינה ובמיה כמו של אמא - השף אמיר קרונברג לוקח את דנה מלמד למסע מפתיע בשוק

תגובות

חצי קילו במיה נקייה ושטופהמיץ מ-2 עגבניותחצי צרור נענעחצי בצל פרוס2 שיני שוםקמצוץ קינמוןקמצוץ תבלין לקובהמלח פלפל שחורכפית סוכר הכנה:מחממים שמן בסיר קטן, מטגנים את הבצל, הבמיה והשום, כ- 5 דק'. מוסיפים את מיץ העגבניות, חצי כוס מים, מספר עלי נענע ואת התבלינים. מבשלים על אש בינונית כ- 20 דק עד שהרוטב מצטמצם.כשהשוק פוגש את המטבח של אמא. במיה ברוטב עגבניות (צילום: דנה מלמד)

גדרה 26, פינת הלל הזקן, תל אביב. טלפון: 03-5100164, שעות פתיחה: א'-ה' 12:00-17:00, 19:00-אחרון הסועדים, ו' 12:00-17:00.

*#