נקניקיות חמות, מרק קר: איפה אוכלים השבוע?

וגם: קרפצ'יו טונה עם סלט פפאיה בתפריט הקיץ של אורנה ואלה, קישוא ממולא בצנוברים ובשר בקסטנה הנצרתית וסדנה לטעימות יין ביקבי ססלוב

מנחה נופה, עכבר העיר אונליין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מנחה נופה, עכבר העיר אונליין

גם השבוע קיבצנו עבורכם את ההצעות החמות ביותר בתחום הקולינרי, והפעם: שף תאכל חוזר, ספיישל קייצי באורנה ואלה, חגיגת בירות בסוקו, עסקית משתלמת בנצרת, תפריט ילדים במעדנייה של גולדשטיין, נקניקיות ומרקים קרים בזופה וסדנת יין ביקב ססלוב.שף תאכל חוזר זה כבר הפך למסורת, מדי כמה חודשים מפציע לחיינו פסטיבל שף תאכל המציע תפריטים מוזלים במיוחדים במבחר מסעדות ברחבי הארץ. השנה יציע הפסטיבל ארוחות של שתי מנות: ראשונה ועיקרית ב- 69 שקלים לסועד, ומנה אחרונה בתוספת של 15 שקלים. במסעדות תוכלו למצוא את שפצל'ה מהשרון שתציע מנת ריזוטו איבוריו בתהליך איטי בארומה של פיטריות פורציני, גילופי רגאנו ושרימפס; מסעדת טוקופיה מנס ציונה תציע קרפצ'יו סינטה בקר בשמן זית ולימון עם קונפי שום; מסעדת קיאנטי מרעננה שתציע פסטה ובשר ועוד.שף תאכל קיץ 2011 - פרטים נוספיםאירועי האוכל הגדולים של הקיץ - לכל האירועים לחצו כאן העסקית הכי שווה בעיר. פילה דניס של לונה (צילום: צח טאייר)ספיישל קייצי באורנה ואלה לכבוד בוא הקיץ מסעדת אורנה ואלה מהרצליה משיקה מנות ספיישל חדשות ומרעננות. בין המנות המשתנות תוכלו למצוא: סלט בלסאמי - תערובת חסות עם גבינת קש ופקאן קלוי (45 שקלים); ברוסקטה עם שרימפס טרי ברוטב עגבניות פיקנטי (54 שקלים); קרפצ'יו טונה עם סלט פפאיה ועלעלים ברוב לימון ודבש (54 שקלים); סלט איטריות אורז עם קלמרי כוסברה ובצל ירוק (48 שקלים); מרק גספאצ'ו (32 שקלים); פרוסות סינטה צרובה עם עגבניות מיובשות ורוקט (76 שקלים) ועוד.היכן: אורנה ואלה - כיכר דה שליט, חבצלת השרון 35, הרצליהטרי זה הכי בריא. גספאצ'ו של אורנה ואלה (צילום: מור סגל)חגיגת בירות בסוקו אוהבי הבירה העולמית היכונו. החל מראשון הקרוב ועד סוף הקיץ, חודש אוגוסט, מחכה לכם בסוקו 67, בר שכונתי ברמת השרון, מבחר ענק של בירות מהעולם, Happy Hour והופעות מוזיקה חיות. וביום שלישי הקרוב יגיע הזמר דני ליטני כדי להרים את המורל. הכניסה כמובן חופשית.מתי: ראשון ה-17.7 עד סוף אוגוסט, החל מ-19:30כמה: כניסה חופשיתהיכן: סוקו 67 - סוקלוב 67, רמת השרון. הזמנת מקומות 03-5473501אתה רוצה ללכת למקום שבו כולם מכירים אותך. סוקו 67 (צילום: יח"צ)עסקית משתלמת בנצרת לב נצרת, בבניין בן 450 שנה, מסתתרת לה מסעדת קסטנה הים תיכונית המציעה תפריט המורכב ממנות בשריות, פירות ים ומאכלים איטלקיים. בימים אלו מרעננת המסעדה את תפריט העסקיות ומציעה ארוחה עסקית במחיר משתלם במיוחד של 69 שקלים. הארוחה תכלול מנה ראשונה, ביניים ועיקרית. בין המנות הראשונות תוכלו למצוא: סלט טבולה בשילוב בורגול בלדי ולימון; סלט גרגרי נחלים בעטיפת סומק מהרי ציפורי ובצל מצרי; במנות הביניים: קישוא ממולא בצנוברים ובשר ברוטב יוגורט; קבב עטוף בחציל ברוטב טחינה ערמונים ובעיקריות: חזה עוף במעטפת עלי גפן על מצע אורז בסמתי; טג'ין - דג דניס מבושל עם בצל מושחם ואורז ועוד.מתי: העסקית מוגשת בכל שעות פעילות המסעדהכמה: 69 שקליםהיכן: קסטנה - המעיין 1026/4, נצרתטעים, משביע, משתלם. תפריט עסקי חדש בקסטנה (צילום: סטודיו דרור כץ)סדנת יין ביקב ססלוב סדנת יין מיוחדת במינה תחכה לכם ביום רביעי הקרוב ביקב ססלוב מקיבוץ אייל מאיזור השרון. במסגרת הסדנה שתתקיים עם היננית רוני ססלוב, ילמדו המשתתפים להפריד בין שלל התחושות השונות שהיין מעורר. הטעימה תתבצע בכיסוי עיניים ואף סתום, בה יחשפו המשתתפים למאפייני חוש הטעם, והארומות השונות של כל יין, תוך ניתוח הדקויות הרבות הבוקעות ממנו, בסופו של דבר יוסר כיסויי העיניים וייחשפו מרכיביו של המשקה. כל זאת, כמובן לצד טעימות של חמישה סוגים שונים של יינות היקב. משך הסדנה כשעתיים. טלפון להזמנת מקום: 09-7492697.מתי: רביעי ה-20.7, 19:30היכן: 150 שקלים למשתתףהיכן: יקב ססלוב - קיבוץ אייללהכיר את היין דרך החושים. יקב ססלוב (צילום: יח"צ)

תפריט ילדים במעדנייה של גולדשטיין המעדנייה של גולדשטיין של השף אלרן גולדשטיין משיקה לכבוד הקיץ תפריט עסקי לילדים, הכולל מנה עיקרית עם תוספת חמה, שתייה וקינוח במחיר המנה העיקרית. בין המנות תמצאו: צ'יקנל'ה - כדורי חזה עוף אמיתי בציפוי פירורי לחם ברוטב צ'ילי מתוק (39 שקלים); חזה עוף בציפוי (36 שקלים); שניצלונים חמוצים ומתוקים (39 שקלים); נתחי פרגית מקורמלות בסויה וצ'ילי מתוק (44 שקלים); רביולי במילוי ריקוטה ובזיליקום (38 שקלים); מאפה ספגטי (38 שקלים) ועוד.היכן: המעדנייה של גולדשטיין - ‏לוי אשכול 201‏, סביוןארוחה לכל המשפחה. מתכוננים לקיץ במעדנייה של גולדשטיין (צילום: יח"צ)נקניקיות ומרקים קרים בזופה מרקיית זופה של צמד השפים עופר אלמליח וקובי בנדלק, מרעננת בימים אלו את תפריטה לקראת עונת הקיץ, ומציעה מרקים צוננים ונקניקיות שף מיוחדות. היצע המרקים יכלול בין השאר מרק שורשים לבנים (סלרי, שורש פטרוזיליה, ארטישוק ירושלמי ודייקון); גספאצ'ו קלאסי וגספאצ'ו סלק, לימון ושמן אגוזים; מרק מלפפון, ג'ינג'ר וג'ין; מרק אבוקדו עם ליים ויוגורט; מרק עגבניות, במיה ופטרוזיליה (18 שקלים ל- 350 מ"ל) ובקולקציית הנקניקיות (32-36 שקלים למנה בלחמניה), תמצאו נקניקיית בשר לבן, כמהין שחורות ועירית; עגל, ערמונים וטימין; טלה, לבבות ארטישוק ועגבניות קונפי; הודו, קליפת אשכולית מסוכרת וכוסברה; נקניקיית עוף, כבד אווז, ופלפל סצ'ואן ועוד.

היכן: זופה - אבן גבירול 138, תל אביבהקיץ מגיע לזופה. נקניקיות ומרקים קרים (צילום: יח"צ)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ