שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

חדשות אוכל: לילה לבן ביועזר, יום הולדת לבויה

בגדרה 26 הולכים על חמישיות, במסעדת הדגים באבאי מזמינים אתכם לטעום מהפלאנצ'ה וביועזר בר יין לא רוצים ללכת לישון

דנה מלמד, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דנה מלמד, עכבר העיר

בגדרה 26 יוגש בימים א'-ה' בין השעות 19:00-17:00 תפריט ובו חמש מנות מתחלפות ב־26 שקל, ובהן: פריטו מיסטו קלמרי ושרימפס; סלט תרד ונקטרינה; רוסט פילה בקר; סיגר פירות ים; ברוסקטה מוצרלה ופרשוטו ועוד. בנוסף, יוצעו בכל יום חמישה מזאטים משתנים בליווי לחם (26 שקל).גדרה 26 - טל' 03-5100164, פתוח: א'-ה' 12:00-לקוח אחרון, ו' 16:00-12:00.על הפלאנצ'ה במסעדת הדגים באבאי נפתח מתחם בר חיצוני המציע מבחר מנות פלאנצ'ה קטנות. בין מנות התפריט החדש תוכלו למצוא מולים, קלמרי קטן עם דיו, ג'מבו שרימפס קריסטל במלח ים, קרפצ'יו סלמון מעושן, סרדינים, חומוס פירות ים, מטיאס, זוג סרטנים, סקומברי, סבידה צלוייה, קלמארי ים תיכוני ממולא בעשבי תיבול שום לימון ופלפל חריף, קבב דגים, פאייה של דייגים, סינייה סרדין, בייבי לברקאו דניס, קבבונים, צמד צלעות טלה, פרגית טורקית ועוד (39-14 שקל).באבאי - קדם 123, יפו. טל' 03-6593999. פתוח: א'-ה' 24:00-12:00, ו'-שבת 24:00-10:00.היום יום הולדת מסעדת בויה חוגגת השנה את יום הולדתה העשירי. במסגרת החגיגות, כל מי שיגיע למסעדה בשבוע שבו הוא חוגג את יום הולדתו, בליווי אורח אחד לפחות, יזכה לארוחת בוקר מתוך התפריט ללא תשלום.בויה - התערוכה 3, נמל תל אביב. טל' 5446166.איפה, איפה, איפה העוגה? מסעדת בויה (צילום: יח"צ)בלילות של ירח מלא בשלישי הקרוב (21.6) תיערך ביועזר בר יין ארוחת ליל ירח מלא המסורתית, כשהפעם יחבור למטבח של יועזר יריב מלילי, השף והבעלים של בית תאילנדי, למפגש ייחודי של טעמים ממזרח וממערב. השניים ייפגשו במטבח של יועזר וירקחו ארוחה תאילנדית־אירופית. הערב יפתח בארבע מנות קטנות הכוללות בליני עם סלמון מעושן וקוויאר, קלמארי בדיו ושמפניה, כדור שרימפס מאודה עטוף באיטריות אורז פריכות (מנה מתוך ספר המתכונים של ארמון המלך) ומרק צח עם קלמארי ממולאים בשריפס קצוצים (80 שקל לכל הרביעייה). בהמשך, ניתן יהיה לבחור מתוך עשר מנות הכוללות, בין השאר, טרטר שייטל וכבד עגל בתיבול תאילנדי חריף מריר, מרק צח של שפונדרה, פסטה 40 חלמונים בציר סרטנים, מח עצמות וחלמון חי, סלט פאפיה עם שרימפס חלוטים ועורות חזיר פריכים (70-40 שקל).

יועזר בר יין - יועזר איש הבירה 2. טל': 03-6839115.

להכיר את פלורנטין בקורדוברו משיקים תפריט מיוחד המבוסס על חומרי גלם משוק לוינסקי. בין המנות: ברוסקטה של אבוקדו, עגבניות ומטיאס כבוש ממעדניית יום טוב; שרימפס וקלמרי בלימונים כבושים, שעועית בלאדי וסלסת עגבניות שרי בתיבול גרוזיני סודי מקפה אטלס; בורקס קשקבל מפנסו; פלאפל טלה על טחינה בתיבול מיוחד של ארמה קפה; (58-38 שקל).קורדוברו -  קורדוברו 21 - טל' 4060771־077, פתוח: כל השבוע 18:00-לקוח אחרון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ