דנה מלמד מבשלת: אוכל איטלקי עם השף של "פרונטו"

קנלוני שמחבק אספרגוס צלוי, צלי עגל חלב עם קרם טונה, קפרזה קיצית ומצוינת וריזוטו שמארח ראשי קלמרי ועגבניות שרופות. דנה מלמד הלכה לבקר במטבח של דיויד פרנקל וחזרה מאושרת

דנה מלמד, עכבר העיר אונליין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דנה מלמד, עכבר העיר אונליין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ