טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: אביב משה בטלוויזיה, הבסטה במחווה לקטלוניה

תכנית חדשה לשף של מסעדת מסה, צחי בוקששתר מארח שפים להמבורגר ותוספות, מסעדת הבסטה במצב רוח קטלוני ובמל ומישל מקדמים את האביב

תגובות

אביב משה מגיע לטלוויזיה אביב משה, שף מסעדת מסה, יגיש תוכנית חדשה בערוץ האוכל, בשם "מיני שף". הדור הצעיר של לובשי הסינרים יגיע לקדמת הבמה ויתאפשר להם להכין יחד עם אביב מתכונים הקשורים לשגרת יומם (ארוחת צהריים עצמאית, סנדוויץ' לבית הספר, נשנושים של אחר הצהריים ועוד). כמו כן הם ייקחו חלק במשימת המיני שף - אתגר קולינרי שבו יידרשו להפגין את כישורי הבישול שלהם ולהישפט על ידי אורח הקשור למשימה הספציפית. » ימי ב', 18:00, ערוץ האוכל.שפים מתארחים ב- Black Bar 'n' Burger צחי בוקששתר, השף והבעלים של Black Bar 'n' Burger, יארח במהלך מאי ויוני שפים שיציגו מנות מיוחדות: דרור פילץ יגיש המבורגר עם חטיף פלאפל מלווה בצ'יפס פריך; אייל לביא ממסעדת רוקח 73 רקח המבורגר טרטר, צרוב קלות בגריל עם איולי צ'יפוטלה מעושן וסלט פלפלים קלויים; נעם דקרס מקבוצת ליליות יגיש קציצות בשר עם בורגול וצימוקים על תבשיל בצל ירוק ושעועית ענק; וליאון אלקלעי ירקח שיפודי בשר מעודנים עם רוטב קארי תאילנדי ריחני ואורז מטוגן.» 65 שקל, בסניפי הרשת.מפגיש בין המבורגר לפלאפל. צחי בוקששתר (צילום: דניאל צ'צ'יק)חודש קטלוני במסעדת הבסטה במסעדת הבסטה יוקדש חודש מאי להגשת, אכילת ולגימת מאכלים ומשקאות מקטלוניה. מעוז אלונים מספר ש"מדובר במסורת בת שלוש שנים שבה התפריט שלנו מקבל גוון קטלוני. המון דברים שמבוססים על ים, הרבה מאוד כבוד לירקות ולחזיר ותפריט יין וברנדי קטלוני מיקב TORRES, שיש לנו אהבה גדולה כלפיו. משם למעשה נוצר החיבור שלנו עם המטבח הזה וחומרי הגלם מתקשרים עם המטבח שלנו". במהלך החודש יוצעו בבסטה יינות במחירים אטרקטיביים לשתייה במקום או לקנייה הביתה (מ־16 שקל לכוס ו־75 שקל לבקבוק). בין המנות הקטלוניות ניתן יהיה למצוא וריאציות לפאייה פירות ים, רביולי ארטישוקים עם חמון ספרדי, תמנון בבישול ארוך צלוי עם ארטישוקים על הגריל, בצלים עם איולי שקדים ועוד. במתוקים יככבו קינוחים ספרדיים ופרלינים במילוי ברנדי קטלוני.

» הבסטה - השומר 6. טל' 03-5169234. פתוח: א'-ו' 2:00-8:00.להרגיש קטלוניה בשוק הכרמל. מסעדת הבסטה (צילום: אושרת יקותיאל)

סעודה טלוויזיונית התוכנית הבריטית "Come Dine With Me" מגיעה לישראל, ואתם יכולים לקחת בה חלק. מדובר בסדרה יומית המשודרת בבריטניה בהצלחה גדולה כבר 24 עונות, וגרסאות שלה משודרות ביותר מ־25 מדינות ברחבי העולם. בכל שבוע חמישה משתתפים, כולם חובבי בישול, מתחרים ביניהם על תואר הבשלן והמארח האולטימטיבי. כל אחד מהם יארח לפי תור את הקבוצה לארוחת ערב בביתו וכמו בדינר פארטי, האורחים יגיעו, יאכלו וכמובן - ישתו לא מעט. בסוף הערב, בדרך הביתה במונית, יגיע זמנם גם לשפוט ולתת ציון לארוחה החגיגית. המארח שקיבל את הציון הגבוה ביותר בכל שבוע יזכה בפרס. התוכנית תשודר בערוץ 1 ברצועה יומית בשם "בואו לאכול איתי". אז אם בוערת בכם התשוקה לאוכל ויש לכם כישרון במטבח והכנסת אורחים ייחודית, בואו תראו לכולם איך עושים את זה בתוכנית טלוויזיה מסוג אחר. הרשמה בטלמסר 11* ובאתר realityshow.co.il/eat.בעברית זה ישמע פחות טוב. הגרסה האוסטרלית של "בואו לאכול איתי":

מל ומישל אביבית המסעדה האיטלקית מל ומישל משילה את בגדי החורף ועוברת למחלצות אביביות. עד סוף חודש מאי תציע המסעדה תפריט מיוחד הכולל מנה עיקרית ויין איטלקי מבעבע ב־69 שקל לסועד. בין המנות שיוגשו: פפרדלה אספרגוס, סלט קיסר עם שרימפס צלוי, ריזוטו קלמארי ופטוצ'יני ראגו. את המנות תלווה כוס של למברוסקו או פרוסקו לבחירה. התפריט האביבי יוגש על הבר ובמרפסת, לאורך כל שעות הפעילות של המסעדה.

» מל ומישל - בן יהודה 155. טל' 5293232. פתוח: א -ו' 24:00-19:00, שבת 24:00-12:00.

*#