${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות אוכל: השפים הגדולים מצדיעים ליינות הישראליים

אסף גרניט, עומר מילר תמר כהן-צדק ותשעה שפים נוספים ישתתפו בארוחת הגאלה של "אשכול הזהב". וגם: גלידה בכחול ובלבן, בית קפה-מעדנייה חדשה במתחם G, ריבר משיקה תפריט חדש וחודש קטלוני במסעדת בסטה

תגובות

גלידת כחול-לבן בגלידריית שקד בטח שמתם לב שכל מה שמכניסים למכונת גלידה - ירק, פרי, תבלין וכל גימיק שהוא - יוצא מהצד השני בצורת, ובכן, גלידה. גם יצרני הגלידות עלו על זה, וכך קרה שעונת הגלידות מביאה עמה טעמים חדשים, חלקם שונים ומשונים. לדולצ'ה מלודי נוספה השנה גלידת בריאות בטעם גזר וג'ינג'ר; בוניליה תמצאו, בין השאר, גלידת עשרת התבלינים, סורבה סלרי וגלידת בזיליקום עם מרקחת מנדרינה; ובגלידריית שקד השיקו לכבוד החג שהסתיים גלידה בטעם חדש המכונה טעם כחול לבן, שזה בעצם מסטיק וניל. חובבי הביזאר - זה הקיץ שלכם.איזו מדינה. גלידת כחול לבן של שקד (צילום: יעל צור)חדש במתחם G: בית קפה מעדנייה בראון בימים אלה נפתח במתחם G צמרת בית הקפה־מעדנייה בראון. בכניסתכם למקום תעברו דרך חלל המעדנייה, שבו שולחן מרכזי גדוש מיני לחמים, מאפי שמרים, כריכונים, קישים בצורות שונות ושלל מתוקים ומלוחים שניתן לאכול במקום, לארוז לדרך או לקנות הביתה. עוד במעדנייה שלל ממרחים וריבות תוצרת בית, גרנולה מתוקה או מלוחה, עוגות בחושות כמו שוקולד פרלין או גזר ג'ינג'ר, וינגרטים, תבלינים של בוסתן אברהם, דבש מיוחד משכם, חליטות תה, זיתים ושוקולדים. החלל המרכזי רחב ידיים והוא מתפקד כבית קפה־מסעדה, ובקרוב תיפתח גם הרחבה החיצונית. במקום מוגש גם תפריט המבוסס על ארוחות בוקר, דגים ופירות ים, קינוחים ועוד. בנוסף, מיוצרות במקום גלידות בשיטת ייצור איטלקית, שאותן אפשר לאכול במקום או לקחת הביתה במארזים אישיים או משפחתיים.

בראון. מתחם G צמרת (ניסים אלוני 10). טל' 03-5444024. פתוח: א'-ה' ושבת 22:00-7:00, ו' 16:00-7:00.מעדנייה חדשה במתחם G. בראון (צילום: אורן זיו)

המטבח הקטלוני בתל אביב. מסעדת הבסטה (צילום: מוטי מילרוד)

*#