${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המלצות טעימות לסופ"ש: שווארמה בקינמון, פיצה ביתית בוויתקין

איטליז-בוטיק בטירה, של יהודי וערבי, אוכל מרוקאי בפונדק 101, פיצות של החבר'ה בכפר ויתקין ושווארמת עגל בקינמון במסעדה משפחתית בפרדיס

תגובות

שבת בערב: פיצה שמחה בכפר ויתקין רועי שבתאי, מוזיקאי שרצה להשלים הכנסה, נהג להכין פיצות בתנור עצים בקרוואן בו הוא גר. כשההזמנות התרבו, הוא החליט לפתוח מקום שיספק אוכל טוב ואווירת פאב יחד עם חברו גל. במקום שלהם "פאב הפיצה העברי הראשון" המכונה גם פשוט שבתאי, יש אווירה קלילה ושכונתית, האוכל טעים והפיצה לא איבדה מקיסמה. קהל החברים שנהגו להגיע בתחילה התרחב, שמו של שבתאי תפס תאוצה וכמעט כל ערב המקום הומה ושמח.בשבתאי תוכלו להזמין פיצות בשלושה גדלים: קטנה, בינונית וגדולה (32, 52, 62 שקלים) ולבחור מבין התוספות הסטנדרטיות או המיוחדות: אנטיפסטי, ארטישוק, פפרוני, אנשובי, רוטב ראגו, פרגיות, שרימפס חריף וגבינת סנט מור. הפפרוני מומלץ. בתפריט גם פיצות מקמח מלא או נטול גלוטן. חוץ מפיצות יש גם סלטים, כריכים ופסטות.טיול באיזור: באיזור אפשר לטייל בחורבת סמרה הסמוכה לנחל אלכסנדר שבה מבנה מהתקופה העות'מאנית ששימש לאחר מכן כבית אחוזה. אפשר גם לצאת מחוות חבצלת לטיול סוסים בשקיעה.היכן? בכניסה המזרחית לכפר ויתקיןמקום הומה ושמח של מוזיקאי וחברים. פאב הפיצה העברי (צילום: אורטל אלטרמן)יש לכם המלצות קולינאריות נוספות לסוף שבוע? כתבו לנו.

*#