שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

איפה אוכלים השבוע: ארוחה עם תעלומת רצח מבוימת

מיזם תיאטרון במסעדת אדונית התבשילים בכפר ורבורג, סיור טורפים עם זאולוג וארוחת שף מטעם מסעדת כרמים ותפריט אביבי צרפתי חדש בטשרניחובסקי 6

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מנחה נופה, עכבר העיר אונליין

גם השבוע קיבצנו את ההצעות החמות בתחום הקולינרי. והפעם: תעלומת רצח באדונית התבשילים, ערב יינות ואוכל גורמה בטאבולה, תפריט אביבי בטשרניחובסקי 6, ספארי לילי בכרמים והפנינג כלי בישול בראשון לציון.תעלומת רצח באדונית התבשיליםאדונית התבשילים, מסעדתה של השפית סיון כהן מכפר ורבורג הדרומי מזמינה ביום ראשון לערב מיוחד במינו שישלב בין תפריט גורמה איטלקי, המלווה באלכוהול ותעלומת רצח מותחת ומבדרת בה לכולם יש מניע לרצות במותו של הגיבורה הראשית. הארוחה בתיאום מראש בלבד בטל': 054-201497

תפריט הארוחה יכלול קוקטייל, אפריטיף, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב- 400 שקלים לסועד. בין המנות שיוצעו בתפריט: פטריות צלויות במילוי פסטו ריחן ואגוזי מלך; קרפצ'יו בקר על קרוסטיני עם איולי שום קונפי; מרק עגבניות תמר יין לבן וטימין; אוסובוקו טלה בציר בקר ויין אדום; סלט עלים בויניגרט בלסמי; קדאיף במילוי קרם מסקרפונה ותותים ועוד.» המלצות נוספות על אירועי פורים 2011 במסעדות - לחצו כאן

מתי: ראשון ה-20.3, בתיאום מראש בטל': 054-201497כמה: 400 שקלים לסועדהיכן: אדונית התבשילים כפר ורבורגלכולם יש מניע לרצח. אדונית התבלינים (צילום: ענבל בצר)ערב יינות ואוכל גורמה בטאבולה טאבולה, המסעדה האיטלקית מהרצליה פיתוח מזמינה ביום שני לערב מיוחד בו יתארח את יקב הרי גליל לערב גורמה ויין. יוגשו חמש מנות, בליווי יינות מותאמים, לצד טיפים מעולם היין ומפגש עם מנכ"ל היקב אורי טירולר.

תפריט הארוחה יכלול את המנות: פטריות שמפניון במילוי גבינות; פפרוני ריפאני - גלילת פלפל אדום ממולאת בגבינת פטה בציפוי פריך; סלט פירות ים; פילה בקר 300 גרם ברוטב קיאנטי ופטריות בליווי פירה ואספרגוס וספיישל קינוח הבית.מתי: יום שני ה-21.3, 19:00כמה: 219 שקלים לסועדהיכןטאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוחערב שני חגיגי. טאבולה (צילום: יח"צ)תפריט אביבי בטשרניחובסקי 6 טשרניחובסקי 6, מסעדתו של השף אייל מרון חוגגת בימים אלה את תחילת האביב ומשיקה תפריט חדש בסגנון צרפתי שיוגש עד סוף אפריל. בין המנות הראשונות: מרק בצל ביין פורט, קרוטונים ופרמז'ן (38 שקלים); קיש גבינת עיזים עם עלים בויניגרט חרדל (45 שקלים); בין המנות העיקריות: חזה אווז ברוטב יין פורט עם תפוחי אדמה (94 שקלים); דג ים עם עשבי תיבול, עגבניות שרי וזיתים (140 שקלים); קינוחים: טארט לימון ומרנג (35 שקלים); טארט אגסים בקרם שקדים (35 שקלים) ועוד. היכן: טשרניחובסקי 6 טשרניחובסקי 6, תל אביבתפריט אביבי חדש ומושקע. טשרניחובסקי 6 (צילום: אביעד הרמן)ספארי לילי בכרמים ביום רביעי תקיים מסעדת כרמים ממושב סגולה ערב יוצא דופן שישלב סיור באיזור לארוחת שלוש מנות: ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה. את הסיור ידריך ד"ר חיים ברגר, זואולוג וחוקר התנהגות טורפים והסיור ייצא ממדרשת שדה בוקר  לכיוון הר הנגב. במהלך הסיור יסביר ד"ר ברגר אודות דרכי החיזור וההזדווגות אצל בעלי חיים, הכללים הסודיים לשמירה על זוגיות בטבע ויסביר על מהות החיבור בין הזכר לנקבה בטבע.הרשמה בטל': 08-8505859

מתי: רביעי ה-23.3, הסיור ייצא ממדרשת שדה בוקר בשעה: 17:45 עד 20:30, ולאחר מכן תתקיים הסעודה במסעדה, הרשמה בטל': 08-8505859 כמה: 300 שקלים לסועדהיכן: כרמים בכניסה למושב, בין צומת קסטינה לקרית גת, סגולה זואולג לחימום לפני הארוחה. כרמים (צילום: יח"צ)סדנאות בישול והנחות - ראשון לציון רשת קוק סטור פותחת סניף חדש בראשון לציון, ומזמינה ליומיים של סדנאות בישול, הדגמות קולינריות והנחות על מוצרי החנות. בימים חמישי ושישי יגיעו לחנות השפית שימרית גולדברג והשף גבי הראל-טטרקה וידריכו את הקהל את השימוש במכשור חדש להכנת עוגיות לפסח, סלטים, משקאות בבלנדר, לחמניות לשבת ועוד. זאת לצד טעימות וחלוקה של מתכונים. הסדנאות יתקיימו ברצף ביום חמישי בין השעות 12:00-18:00 וביום שישי בשעות 09:00-15:00.מתי: חמישי ה-24.3 ושישי ה-25.3, החל מ-10:00כמה: כניסה חופשיתהיכן:קוק סטור שדרות בן גוריון 4, ראשון לציון סיבובי הרצה על מכשירים חדשים. קוק סטור בראשון לציון (צילום: יח"צ)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ