שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכונשף: קבב טלה וסלסת עגבניות ממסעדת מיט

מסעדת מיט חוזרת לפעילות אחרי ששריפה השביתה אותה לתקופה ארוכה ומציעה מתכון למנת קבב עשירה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עכבר העיר

מסעדת מיט, שחוגגת בימים אלה שלוש שנים להיווסדה, פתחה לאחרונה את שעריה מחדש לאחר ששרפה גדולה השביתה את המסעדה לתקופה ארוכה. כיאה למסעדת בשרים, החלל המרכזי בנוי סביב הגריל ובר היינות של המקום. המסעדה התחדשה גם בתפריט חדש של מנות המבוססות על נתחי בשר מובחרים, כמו אנטריקוט, סינטה ופילה, לצד פורטרהאוס, פריים ריב, ראמפ ועוד נתחים מיוחדים, הנבחרים על ידי הבעלים של מסעדה, אוהד קריגר ורועי הלוי, מעדרים שגדלים ברמת הגולן.מסעדת מיט - לשעות פעילות ולכל הפרטים » פטה כבשים על תבשיל חומוס ותרד» מאפה דלעת ערמונים מהמטבח של נלי» סום טאם טואה ממסעדת טייגר ליליהלוי, שף המקום, בחר במתכון למנת בשרים שאי אפשר לפספס איתה, קבב טלה: "המנה היא גירסה למנת קבב הטלה - מנה בשרית ישראלית מוכרת. סלסת העגבניות שמלווה את המנה היא גרסה עשירה ומורכבת בטעמים שמחמיאה מאוד לבשר הטלה ויחד יוצרות מנה בעלת טעמים שלמים".מבין בבשרים. רועי הלוי (צילום: יח"צ)קבב טלה בסלסת עגבניות עשירה

אופן ההכנה:1. מכינים את הקבב: קוצצים דק את הפטרוזיליה והבצל הלבן. 2. מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הקבב בידיים חשופות ובידיים רטובות מגלגלים כדורי בשר.3. את כדורי הבשר צולים על גריל או על מחברת שחוממה מראש.4. מכינים את הסלסה: מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות והיין הלבן.5. לאחר הצימצום של היין הלבן והרסק, מוסיפים את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש. 6. יוצקים על צלחת מרוטב הסלסה (לא רק מהנוזלים), ומניחים עליו את הקבבונים. ניתן להזליף מעט טחינה מעל ומגישים. קבב טלה בסלסת עגבניות - לגרסת הדפסהתאוות בשרים. קבב של מסעדת מיט (צילום: אפיק גבאי)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ