${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: מאפה דלעת ערמונים מהמטבח של נלי

מתכון טבעוני ופשוט להכנה הישר ממטבחה של נלי קרפנר, שמתמחה בבישול מנות בריאות  

תגובות

נלי קרפנר רכשה את השליטה במטבח האורגני במוסד המוביל Natural Gourmet Institute בניו יורק. את הידע שקיבלה שם שילבה עם מוצרי המזון הטריים והתבלינים שקיימים בארץ לכדי מטבח בריא ומיוחד. לפני כשלוש שנים פתחה את המטבח של נלי, מקום אינטימי במתחם שוק הפשפשים ביפו שמציע חוויה קולינרית בריאה. אחת מהמנות הפופולריות במקום היא מאפה הפילו במילוי דלעת ערמונים, המתכון שמובא לפניכם כעת.» המטבח של נלי - לכל הפרטים

» סום טאם טואה ממסעדת טייגר לילי» קרודו דג בקרמל ולבנה של מל ומישל» פרחי קרפצ'ו של מסעדת NG"מדובר במנה קיצית, קלילה וארומטית", מספרת נלי. "כל מי שמשתמש בבצק פילו יודע שלרוב משמנים אותו בחמאה, אך על מנת להתאים את המנה לקהל הטבעוני, אני משתמשת בשמן קוקוס, שנחשב למזין ובעל ערכים תזונתיים. בנוסף גם השילוב של שמן קוקוס עם דלעת ערמונים הוא נפלא." נלי קרפנר (צילום: דניה ויינר)מאפה פילו ממולא בדלעת ערמונים עם שמן קוקוס מצרכים: 2 דלעות בינוניות (במשקל כולל של כ-600 גר')3 כפות שמן זית 1 כף מייפל סירופ טבעימלח1 בצל בינוני חתוך דק1/2 כוס אגוזי פקאן  קצוצים2 כפות עלי מרווה קצוציםמלח יםפלפל שחורחבילת עלי פילוחצי כוס שמן קוקוס נוזלי לשימון

טבעוני וטעים. מאפה פילו ממולא בדלעת ערמונים (צילום: דניה ויינר)

*#