שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
טלי קושניר, עכבר העיר
טלי קושניר, עכבר העיר

פסטיבל שף תאכל, צהריים בקפה 48, תפריטי קיץ איטלקיים באלורה ובאיטלקיה בפשפשים, מבצעי שתיה משתלמים ברשת הפאבים מייט ומאנץ' לילי בכיוון של גורמה במסעדת מטבח לילה. מה עוד צריכים לבקש לשבוע החדש?פסטיבל שף תאכל יוצא לדרך פסטיבל "שף תאכל 2013" יתקיים בימים ראשון ה-21.7 עד רביעי ה-31.7במסעדות שונות ברחבי הארץ. במסגרת שף תאכל 2013 יציעו עשרות מסעדות מכל רחבי הארץ ארוחה שכוללת מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 84 שקלים. בנוסף גם יבחר קהל הסועדים שיבקרו במסעדות המשתתפות בפסטיבל ברחבי הארץ את המנה הישראלית האולטימטיבית. פסטיבל שף תאכל 2013 - לכל הפרטים והמידעמשתתפת בשף תאכל 2013. טרומפלדור 10 (צילום: דניאל צ'צ'יק)קפה 48 פותח גם בצהריים

עם בוא הקיץ, בקפה 48 מרחיבים את שעות הפעילות. בימים א'-ה', תוסיף המסעדה סרוויס צהריים בין השעות 16:00-12:30 תחת הקונפסט "Light lunch @ Caf? 48" - תפריט שנותן מענה לארוחת צהריים קלילה. בין המנות בתפריט ניתן למצוא סלט חסות מרענן עם ויניגרט אגוזים, עגבניות שרי, פקורינו-רומאנו וצנוניות ולחם (44 שקלים); פיצטה עם סנט מור, בצלים מקורמלים ובלסמי (42 שקלים); הרינג על טוסט, איולי דאשי וצנוניות (30 שקלים); כרובית וברוקולי אפויות בתנור אבן עם ויניגרט זעפרן ובצל סגול (30 שקלים); דג צלוי עם ירקות חיים וסלסת עגבניות ועירית (58 שקלים); וסנדוויץ' שפונדרה בלחמניית קייטנה (58 שקלים). בנוסף יוגשו מבחר כוסות יין אדום או לבן (15 שקלים).איפה:קפה 48 - נחלת בנימין 48, תל אביבמתי: א'-ה', 16:00-12:30 למה? כי אוכל כזה אפשר לאכול פעמיים ביוםעכשיו, גם בצהריים. קפה 48 (צילום: יח"צ) תפריט חדש במסעדת אלורה מסעדת אלורה מתחדשת פעמיים: גם בתפריט קיץ חדש וגם בברז בירה פרוני. תפריט הקיץ יוגש כל יום החל מהשעה 17:00, בנוסף לתפריט הרגיל, ובמסגרתו תוצע הבירה החדשה במחיר היכרות. בין המנות החדשות תוכלו לנסות: סלט סלק גורגונזולה - תפוח עץ, אגוזי מלך מקורמלים, נענע, אספרגוס, בצל סגול ופוקצ'ה (34 שקלים); שרימפס אליו אוליו קיץ - שרימפס, זיתי קלמטה, עגבניות לחות, פטרוזיליה, רוקט, אורוגולה, יין לבן, ציר ירקות, חמאה, לימון וגילופי פרמז'ן (56 שקלים); פטוצ'יני תרד ושרימפס (68 שקלים); ועוד. איפה: אלורה - רוטשילד 60, תל אביבמתי: כל יום, החל מהשעה 17:00למה? לשבת ברוטשילד ולהגיש ברומאמאמא מיה. שרימפס אליו אוליו (צילום: באדיבות המסעדה)לשתות בזול ברשת מייט אם אתם מחפשים איפה תוכלו להשיג את הדרינק שלכם במחירים נוחים - למייט יש את התשובה: במהלך החודשים יולי-אוגוסט יציעו בסניפים את ארבעת הטעמים של ואן-גוך (אסאי, דאבל אספרסו, אננס וטעם משתנה) במחיר של 39 שקלים למנה, 21 שקלים לצ'ייסר ו-46 שקלים לקוקטייל ואן-גוך. לרגל חודשי הפעילות ישיקו ב-Mate גם ארבעה קוקטיילים חדשים, המבוססים על טעמי הוודקה. הדיל הזה מצטרף להטבות ה-Happy Hour של 1+1  על תפריט הבירות, היין והקוקטיילים בכל ימות השבוע בין 16:00-20:00; 1+1 על כל תפריט האוכל החל מהשעה 1:00; והטבת 3 בירות במחיר של 20 שקלים בלבד בימי שלישי בין השעות 19:30-20:00. איפה: מייט - לרשימת הסניפים המלאהלמה? כי המקומות בהם אפשר לשתו במחיר הוגן הולכים ומתמעטיםלחיים. מייט (צילום: אנטולי מיכאלו)תפריט חדש באיטלקיה בפשפשיםמסעדת איטלקיה בפשפשים מרעננת את התפריט עם מנות חדשות שמבוססות על חומרי גלם עונתיים וקיציים. בין המנות החדשות תוכלו למצוא: סלט נקטרינות - פלחי נקטרינה, מוצרלה, ריקוטה, רוקט ושקדים קלויים (46 שקלים); סלט זוקיני ודלעת - זוקיני ודלעת צלויים, חסה אלון, ויניגרט לימוני, פרמג'יאנו וגרעיני דלעת (44 שקלים); קרפצ'ו דג - זרעי עגבניה, צנונית, עירית, ויניגרט, גרדת לימון, צ׳ילי טרי (49 שקלים); פוטנסקה קייצית - שרי צלויות, צלפים, אנשובי, זיתי קלמאטה, אורגנו ושמן זית (51 שקלים); פסטה בחמאת פסטו, שרימפס ועגבניות (56 שקלים); פיצה סלסיצ'ה - נקניקייה טוסקאנית, גבינת פרובלונה, ותפוחי אדמה צלויים (59 שקלים); יאנקה פיורנטינה - קרם פרש, תרד, מוצרלה, פרמג'יאנו וביצת עין (53 שקלים); מוס ג'אנדויה עם שיברי אזוגי לוז ועוגיות קקאו (32 שקלים); קרם גבינה עם תותים וקרמבל (32 שקלים); ועוד. איפה: איטלקיה בפשפשים - עולי ציון 16, יפולמה? אוכל איטלקי באווירה ים תיכוניתצ'או יפו. ברוסקטה שינקן (צילום: דריה לוטנוב)Late Bite - תפריט לילי במטבח לילה

כמתבקש משמה, מסעדת מטבח לילה של השף יואב בלימן מתחדשת בתפריט לייט נייט חדש. המנות החדשות מוגשות בגודל בינוני ומתאימות לחלוקה. בין המנות, ניתן למצוא סלופי ג'ו - בולונז בקר וגבינה מותכת בלחמניה חמה עם ירקות כבושים (44 שקלים); שרימפס אנד צ׳יפס בטמפורה עם מטבלים (49 שקלים); קרואסון עם ביצים - קרואסון שקדים עם פסטרמה ביתית, שיטל כבוש, ביצת עין, פרמזן ועגבניות צלויות (49 שקלים);  נקניקיית טלה בלחמניה עם איולי צ'יפוטלה וכרוב כבוש (36 שקלים); קיסר גרבדלקס - סלט קיסר עם גרבדלקס, קרוטונים ושברי אגוז ברזילאי (44 שקלים); בורקס של רוסים - פירושקי אפוי במילוי זנב שור וביצה קשה (49 שקלים) או גבינות ותרד (44 שקלים). בתוספת 5 שקלים תקבלו גם שתיה קלה ובתוספת 7 שקלים תקבלו פלחי תפוחי אדמה פריכים עם זסט לימון.איפה: מטבח לילה - לילינבלום 43, תל אביבמתי: מדי ערב, החל מהשעה 23:00למה? כי זה המאנץ' הכי גורמה בעירבואו במאנץ'. לייט בייט של מטבח לילה (צילוםף אפיק גבאי)

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ