טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארוחת פופ אפ ביפו: איפה אוכלים השבוע?

ארוחה מפתיעה בניצוחו של דיוויד פרנקל, בר הסושי בצפון תל אביב מתחדש בתפריט חדש, חגיגות שנתיים בבית הקפה בראון, תפריט קיץ במסעדת הבוקרים ועסקיות ערב במסעדת ביג מאמא

תגובות

בית הקפה בראון חוגגים יום הולדת שנתיים במשך שבוע עם תפריט יום הולדת, שיוגש בין התאריכים 14-20.7. בימים ראשון-חמישי תוגש מימוזה בהזמנת ארוחת בוקר; בהזמנת שתי עיקריות צהריים, יוגש קינוח לבחירה; ובעת הזמנת ארוחת הערב תוגש כוס יין אדום או לבן של יקב אסף לכל סועד. בערב יום חמישי תתקיים הופעת מוזיקה חיה במרפסת. בסוף השבוע יוצבו דוכן גלידת בוטיק של בראון "GLIDA", דוכן שוקולד של מישי ודוכן של יקב אסף, ובשבת יוגש ג'חנון למהירים ומשכימי הקום (עד שיגמר). בנוסף, בבראון מתחדשים בתפריט חדש ובו מנות כמו: לביבות פרסה עם צזיקי יוגורט, סלרי ומלפפון, סלט ירקות ירוקים (45 שקלים); מינוט סטייק - מוגש עם ביצה עלומה וברוקולי טרי בתיבול עדין של שמן זית, צלפים ופטרוזיליה (52 שקלים); ועוד.

איפה: בראון - ניסים אלוני 10, מתחם G, תל אביבמתי: א'-שבת, 14-20.7למה? כי לפתוח את הבוקר במימוזה לא יכול להיות רעמזל טוב. יום הולדת לבראון (צילום: אפיק גבאי)תפריט חדש בסושי טארה בר הסושי סושיטארה מתחדש עם תפריט סושי חדש וקיצי שמשלב בין רולים קלאסיים וספיישלים ייחודיים, עם מרכיבים אקזוטיים כמו ביצי שליו, ביצי דגים, או שימוש בפירות עונתיים. בתפריט תמצאו: שרימפס טמפורה (49 שקלים); סלמון פאנקו (49 שקלים); סאקה רימון - ספייסי סלמון, גרידת לימון, מלפפון במעטפת סלמון טרי, לימון ואפונת וואסבי (55 שקלים); ריינבואו בטרה (79 שקלים); ועוד. איפה: סושי טארה - רוזנבלום הרצל 8, מתחם סי אנד סאן,תל אביבלמה? כי סושי עם גרידת לימון נשמע מסקרן מאודחדש חדש. ריינבואו בטרה (צילום: גליה אברם)עסקיות ערב בביג מאמא אחרי שש שנות פעילות ללא קבלת קהל, מסעדת ביג מאמא מחזירה את הסועדים עם דיל עסקיות ערב משתלם במיוחד. מדי יום, החל משעה 17:00 יוחלף תפריט עסקיות הצהריים בתפריט ערב עיסקי שכולל ארוחות ב-49-59 שקלים ותוגש עד השעות הקטנות של הלילה ועד אחרון הלקוחות. בין המנות ניתן למצוא מנות כמו:  פנה בטטה ברוטב עשיר של שמנת, חמאה, בטטות ושום; רדיאטורי אווז ברוטב חמאה סמיך עם יין לבן, שמנת ונקניק אווז; ספגטי בולונז ביתי, עם רוטב עגבניות, שמן זית ובשר בקר טחון בתיבול מסורתי; ספגטי אלי אוליו, פטריות פורטובלו וברוקולי עם אורגנו טרי וגבינת פקורינו מעודנת; נתח סלמון מעושן בליווי שעועית ירוקה וגבינת ריקוטה; ופיצות תוצרת בית דוגמת  פיצת קרם כמהין עם מוצרלה, ארוגולה, שמן זית ולימון, פיצה ארטישוק והאם, ועוד. איפה: ביג מאמא - החשמונאים 95, תל אביבמתי: כל יום, החל מהשעה 17:00למה? כי זאת קלאסיקה תל אביבית במחיר מצחיקעושים עסקים בערב. ביג מאמא (צילום: מוטי פישביין)ארוחת פופ אפ על גג יפואי מסעדות "פופ-אפ", ארוחות סודיות ואתרי אינטרנט המציעים אירוח ביתי הם רק חלק מהטרנד הקולינרי הבולט ביותר בעולם בשנים האחרונות. המותג האיטלקי סאן בנדטו, יחד עם דיויד פרנקל מפרונטו ונדב כהן, שעבד כשף בכיר במסעדת Maze של גורדון רמזי, יפתחו לשני לילות (17-18 ביולי) מסעדת פופ אפ על אחד הגגות היפים בישראל, שנמצא ביפו. הקהל שיזכה לפקוד את הגג בשני הלילות יתענג על תפריט "Sharing" מיוחד שיבשלו עבורו השפים.  הפרויקט ילווה בתחרות גולשים, שבה יתבקשו המשתתפים לצלם את אמא שלהם עם המנה שהיא הכי אוהבת לבשל ולהגיש. את התמונה מעלים לאינסטגרם תחת התגית #Sbdining. הזוכים יזכו להתארח באחד הערבים במסעדת הפופ אפ. מקומות מוגבלים יהיו שמורים לקהל הרחב (במחיר של 250 שקלים לאדם). את המקומות ניתן להזמין במייל info@allenby.co.il, שם יימסרו הפרטים המדויקים.סודי ביותר. מנה מתוך ארוחת הפופ אפ (צילום: יח"צ)ימי רביעי בנמל יפו שוק הנמל ביפו פותח את הקיץ עם שלל  פעילות למבוגרים וילדים שכוללות  אוכל מעולה, אומנות, סרטי ילדים  ובריזת ים קיצית. כמעט לכל יום בשבוע מלווה פעילות מתחום אחר. הכניסה למתחם היא ללא תשלום.  בימי רביעי, בין השעות 23:00-17:00, יתקיימו אירועי "טעימות יפואיות" -  מגוון רחב של אוכל רחוב יפואי ובירות עד 30 שקלים. בין המנות המוצעות: פיש אנד צ'יפס וקלמרי אנד צ'יפס של רוקח ים; פיצה מרגריטה אישית או רביולי בעבודת יד של מרגוזה; נקניקיה בלחניה של פורט 19; חצי סנדוויץ' רוסטביף 20 של זילבר; מנת חומוס עם שתי פיתות, פלאפל וטחינה מחומוס אבו עיסמיאל; ומלבי לקינוח במחיר 13 שקלים של המזווה. בנוסף, ימכרו גם בירות מהחבית - קלסברג, טובורג, סטלה ארטואה, וינשטפן ועוד במחירים של 19-24 שקלים. פעילות קיץ 2013 בנמל יפו - לכל הפרטיםאיפה: שוק נמל יפו - נמל יפומתי: ימי ד' במהלך הקיץ, בין השעות 23:00-17:00כמה: כל מנה נמכרת עד 30 שקליםלמה? ים, אוכל טוב ובריזהקיץ על החוף. שוק הנמל יפו (צילום: ליאור גודמן)תפריט קיץ במסעדת הבוקרים מסעדת הבוקרים בקיבוץ מרום גולן משיקה תפריט קיץ חדש המתבסס על חומרי הגלם הייחודיים של רמת הגולן כמו הבשר המשובח של עדרי הבקר, פירות העונה הגדלים במטעים, כרמי הענבים ומוצרים ביתיים מקומיים, ריבות, ליקרים ובירה. התפריט החדש כולל מנות כמו: קרפצ'ו בקר עם בזיליקום, צלפים, שמן זית ובלסמיף קבב כבש תוצרת הבית מוגש עם טחינה ביתית ורוטב צ'ימיצורי; סלט סינטה עם נקטרינות צלויות בגריל, עליי בייבי, בצל ירוק, בזיליקום, שומשום קלוי וכוסברה; נתחי סינטה ואנטריקוט; המבורגר הבוקרים שמוכן במקום; סוגי פאי שונים מפירות העונה (דובדבן, משמש, קיווי, נקטרינה, תפוחים); ועוד.   איפה: מסעדת הבוקרים - מרום גולןלמה? כי אחרי שתסיימו לאכול תוכלו לרכב על סוסיםכמו קאובוי. סלט סינטה של חוות הבוקרים (צילום: שפרה מיכאלוביץ)

*#