${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדות מבפנים: איפה אוכלים השבוע?

אירועי מיוחד שלוקח אתכם אל מאחורי הקלעים של המסעדות, פסטיבל יין בדיקסי, חגיגת וויסקי בשולחן, קיץ במאפיות לחמים, LATE LUNCH במסעדת טריולה, תפריט קיץ בדילנ'ס ארט קפה, תפריט דייגים בשורי בורי ועוד

תגובות

מסעדות דיקסי, של השף חיים כהן, משיקות שבועיים של חגיגת יינות מיוחדת. במהלך הפסטיבל תוצע נבחרת יינות מהסדרות הגבוהות בכוסות וחצאי כוסות. בין היינות המוצעים: גמלא ברוט השמורה; ירדן גוורצטרמינר; ירדן קצרין שרדונה; גמלא השמורה נביולו; ירדן סירה; ירדן קברנה סוביניון; ירדן מרלו כרם אורגני אודם; ולסיום - ירדן מוסקט. מדי יום HUDA גם יין מתיישן מארכיון היקב שיוצע בכוסות.איפה: דיקסי - תוצרת הארץ 1-3, תל אביבדיקסי - הכרמל 20, ראשון לציוןמתי: 7-21.7למה? כי כנפיים ויין נשמע לנו כמו שילוב מושלםלחיים. דיקסי (צילום: ברני ארדוב)שני הודי במסעדת גאיה

מסעדת גאיה משיקה תפריט הודי שיוגש בימי שני החל מהשעה 17:00 ועד אחרון הלקוחות. התפריט מציע מנות הודיות באינטרפרטציה מודרנית לצד מנות הודיות מסורתיות. התפריט ההודי מציע: מאסלה ודה - קציצות עדשים (18 שקלים); צוואר טלה מדרס עם קשיו וחלב קוקוס (98 שקלים); צ'יקן טיקה (78 שקלים); שרימפס לאסי (84 שקלים); פילה דג מאסלה (95 שקלים). כמו כן יוצע תפריט טאלי (45 שקלים), ארוחה הודית מסורתית ובה שני סוגי סבג'י לבחירה: אלו גובי, אלו מטר, צ'אנה מאסלה, דאל - תבשיל עדשים, פיקל- ירקות מוחמצים בסגנון הודי ורהיטה- רוטב יוגורט מטובל, אורז, צ'פאטי ולקינוח גולאב ג'מון - כופתאות חלב בסירופ ורדים.איפה: גאיה - האמן , פינת הטחנה, אזה"ת הרכבת, בינימינהמתי: ימי שני, החל מהשעה 17:00למה? הכי קרוב שתגיעו להודו בלי כרטיס טיסה

איצ'יקידנה. שני הודי בגאיה (צילום: יח"צ)חגיגת וויסקי במסעדת שולחן במהלך חודש יולי יתארח מועדון הוויסקי הישראלי בחדר הפרטי של מסעדת שולחן, לסדרת ערבים בהשראת פסטיבל הוויסקי של האי איילה בסקוטלנד. הסועדים יוזמנו לגלות את הקסם של איילה בעזרת תפריט אותו בנה השף עומר מילר בהשראת טעמי האי, ובו מנות שמשתלבות עם טעמיו של הוויסקי ומתבססות על דגים ופירות ים. בין המנות: פלאטו רויאל, קדרת מולים וונגולי, לוקוס בגריל פחמים, עגבניות ובצלים שרופים, סלט תמנונים בגריל פחם, אקלרים במילוי פטיסייר וויסקי ועוד, אשר יוגשו למרכז השולחן. באירועים ניתן יהיה לרכוש את מותגי בואומור במחירים מיוחדים. יש להזמין מקומות מראש במייל JOHN@IWS.CO.IL.איפה: שולחן - רוטשילד 73, תל אביבמתי: האירועים יתקיימו עד לתאריך 17.7כמה: 295 שקלים לסועדלמה? אוכל טוב וויסקי טוב. מה עוד צריך בחיים?כמו בסקוטלנד. מתוך תפריט וויסקי בשולחן (צילום: דור מלכה)ארוחת LATE LUNCH במסעדת טריולה

יקב טוליפ ומסעדת בלה שבמושב בית שערים שבעמק יזרעאל, יקיימו אירוע קולינרי תחת הכותרת "Drink, Eat, Love" במסגרתו יוצבו דוכני יין מארצות שונות בעולם ולצדם יוגשו מנות משלימות שמאפיינות את ארצות היין, כולן פרי יצירתו של שף המסעדה עידן ליפשיץ, על רקע מוזיקה חיה. בין היינות שיוגשו: ווייט טוליפ (ישראל); ווייט פרנק (ישראל); ג'סט קברנה סוביניון (ישראל); סירה רזרב (ישראל); ריזלינג של מיזם פיוז'ן (גרמניה); גוורצטרמינר של מיזם פיוז'ן (צרפת); אליוון קברנה קרמנר של יקב אונדורגה (צ'ילה); פמיליה מלבק של יקב ביאנקי (ארגנטינה); ועוד, לצד מנות כמו אסאדו עגל על גריל פחמים בליווי צ'ימיצ'ורי; רוסטביף של סינטה; נקניקיות צ'וריסוס עם כרוב כבוש; טרטר דג ים ישראלי; קלמרי על הגריל בליווי צזיקי; ועוד.איפה: מסעדת בלה -  בית שערייםמתי: יום ה', 11.7, 19:00מחיר: כוס ללא הגבלה ושתי מנות - 90 שקלים. מנה נוספת - 20 שקליםלמה? מי יכול לסרב לשילוב של אוכל טוב, יין טוב ומוזיקה חיהכל מה שצריך בערב אחד. יין (אילוסטרתיה: dreamstime)

*#