טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: פרחי קרפצ'ו של מסעדת NG

המסעדה מנווה צדק מוכרת בעיקר בזכות נתחי הבשר העצומים שלה, אבל הפעם אנחנו מביאים לכם מתכון של מנה ראשונה מפנקת במיוחד

תגובות

את מסעדת NG אין באמת צורך להציג. היכל הבשרים בנווה צדק חוגג בימים אלו 10 שנות פעילות ומוכרת בעיקר בזכות נתח הפורטרהאוס המפורסם אך גם בזכות הסטייקים ו"ארוחות הברברים" המושחתות שמוגשות בה, בהן יושבים הסועדים אחד לצד השני בשולחן אבירים, ללא סכו"ם או צלחות ואוכלים נתחי בשר ענקיים בידיים. NG - לשעות פעילות ולכל הפרטים» סלט עשבי תיבול ופיצוחים של פרונטו » קורדון רוז' של מסעדת באיירן» בורי סלקים של הרברט סמואללמרות ששמם של נתחי הבשר העצומים של המסעדה הולכים לפניה, הפעם אנחנו מביאים לכם מתכון לפרחי קרפצ'ו, מנה ראשונה פשוטה להכנה שממשיכה בקו הבשרים של המסעדה. גיורא אשכנזי, שף ובעלים של המסעדה מספר על המנה: "זוהי אחת המנות הראשונות הפופולארית ב NG. היא מהווה פתיח מושלם למנה העיקרית של נתח בשר מלא טעמים".  "פתיח מושלם למנה עיקרית". גיורא אשכנזי (צילום: דרור כץ)פרחי קרפצ'ו מצרכים: 70 גר' פילה בקר מיושן10 גר' פרמזן מגורד100 גר' עלי בייביחצי לימוןשן שום כתושה מושרת בשמן זיתשמן זית איכותי בלסמי מצומצם איכותי קורט מלח אטלנטי קורט פלפל ארבע צבעים גרוסניילון נצמדאופן ההכנה: 1. מערבבים בקערה את עלי הבייבי, כף שמן שום וחצי כפית בלסמי.2. משטחים את בשר הפילה לגודל של כ-20*30 ס"מ על גבי ניילון נצמד. 3. מניחים במרכז את תערובת עלי הבייבי, מפזרים מלח, פלפל ומעל פרמזן.  מגלגלים את משטח הבשר לגלילה ארוכה בעזרת הניילון ומפרידים בעדינות את הניילון.4. פורסים לחמש חתיכות יפות תוך יישור הקצוות.5. יוצרים מעין "נחל בלסמי" כהה במרכז הצלחת ומעמידים את חמשת הפרחים סביבו. מזליפים מעט שמן זית, מניחים את חצי הלימון בצד ומגישים.פרחי קרפצ'ו - לגרסת הדפסהנראה אתכם מסתפקים באחד. פרחי קרפצ'ו של NG (צילום: דן פרץ)

*#