בירה, טאפאס וערב טבעוני: איפה אוכלים השבוע?

מנות קיציות בהרברט סמואל, ערבי טאפאס בפרונטו, ערב טבעוני בקמפנלו, תפריט קיץ חדש של The Bun, כריכים חדשים בעסקיות של מרינדו אחד העם, תפריט קיץ חדש בפיאצה וביר גרדן בחצר של המטבחון

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

איך מרגישים שהקיץ כבר כאן? החום, הלחות ותפריטי הקיץ שצצים במסעדות, דוגמת: מנות קיציות חדשות בהרברט סמואל, ערב טאפאסים בפרונטו, תפריט קיץ חדש של The Bun, כריכים חדשים בעסקיות של מרינדו אחד העם, תפריט קיץ חדש בפיאצה וביר גרדן חדש במחצר של המטבחון. מנות קיציות במסעדת הרברט סמואל מסעדת הרברט סמואל של השף יונתן רושפלד משיקה תפריט קיץ חדש שיוגש לצד המנות הקבועות והקלאסיות של המסעדה. בין המנות חדשות תוכלו למצוא: טרטר סלמון, יוזו, הבנרו וכמהין; טונה אדומה בנוסח הרוצח; אנשובי אורטיז - פלפלים שרופים באש; אספרגוס של יוכי; מחבת לוהטת של שרימפס וקלמרי, ארטישוקים טריים ואיטריות מלסבוס; פילה לוקוס - ג'ונגל קארי, תפוחי אדמה ויולט; פפרדלה ראגו ברווז, ג'ינג'ר ואפונה; ספריבס "מסאלה אביבית"; צלעות טלה מרמת הגולן; ועוד. היכן: הרברט סמואל - קויפמן 6, תל אביבמחיר: מנות ראשונות החל מ-45 שקלים; עיקריות החל מ-82 שקלים סאמר טיים. צלעות טלה בהרברט סמואל (צילום: איליה מלינקוב)פרימה ויסטה במסעדת פרונטו ביום ראשון, 2.6, יתקיים ערב פרימה ויסטה במסעדת פרונטו, בו ישיק שף דייויד פרנקל התחלה של מסורת טאפאסינו איטלקיים בהשראת חומרי גלם וירקות עונתיים. ערבי הטאפאס יתקיימו  בכל יום ראשון בשעות הערב, החל מהשעה 19:00 ועד אחרון הסועדים. בין המנות שיוגשו בתפריט: פולנטה אספרגוסים ופרמג'אנו רג'יאנו; טליוליני בחמאה לימון עם פרמז'אנו רגי'אנו; אנטיאס קונסומה עגבניות ופופקורן קינואה; תמנון בגריל על קרם חצילים; אינטיאס כבוש בסלק וקמפרי עם שמן זית קורטינה; ועוד (64-28 שקלים). תפריט המסעדה הרגיל לא יוגש בימי א'. היכן: פרונטו - הרצל 4, תל אביבמתי: ימי א', החל מ-2.6ספרדי - איטלקי. טאפאס של פרונטו (צילום: אורן לוקסמבורג)ערב טבעוני בקמפנלו ביום שני, 3.6 , יפנו הפרשוטו, הנקניקים והגבינות, את מקומם לטובת ירקות, קטניות, פירות ושאר מוצרים טבעונים. דנה מלמד תגיע לקמפנלו ותבשל אוכל טבעוני, לצד התפריט הרגיל של המסעדה. בתפריט: לחם כל טוב מוגש עם דלורית צלויה וקרם שקדים; סלק ממולא אורז שחור וגזרים צבעוניים ברוטב יין אדום ורימונים על טחינה חמימה; ראש כרובית צלוי בשקדים, לימון והמון עשבי תיבול; סלט חלבה, אבוקדו, הדרים וחסות בוינגרט תפוז מייפל; פפרדלה עם שלל ירקות גינה; וקינוח שכבות של מוס שוקולד קוקוס, בננות מקורמלות, גנאש שוקלד ואגוזי לוז. מומלץ להזמין מקומות מראש.היכן: קמפנלו - בן יהודה 230, תל אביבמתי: יום ב', 3.6 תפריט קיץ חדש בפיאצה מסעדת הפיאצה שבלב רחוב דיזנגוף, מתרעננת בתפריט מעודכן ומשיקה תפריט עסקיות צהריים שכולל מנה ראשונה של מזאט משתנה או מרק, בליווי לחם הבית בנוסף לשתיה קלה, במחיר המנה העיקרית לבחירה מהתפריט המוצע. הין המנות החדשות שמוצעות: פיצטה טלה, עם תבשיל טלה, פלפל חריף עגבני, עשבי תיבול ושמנת חמוצה (28 שקלים); פטריות אלי אוליו, פטריות צרובות במחבת, צ'ילי, הרבה פטרוזיליה, צנונית, על קרם פטריות (26 שקלים); סקלופיני עוף אלי אוליו, חזה עוף צרוב בשמן זית שום אורגנו ועשבים טוסקנים מוגש עם פירה  (68 שקלים); פפרוני רוטב עגבניות, מוצרלה, בצל סגול,פלפל קלוי, פפרוני, נקניק סיציליאני חריף ואורגנו (53 שקלים); פפרדלה שרימפס וארטישוק, שמן זית, שום, תרד, עגבניות לחות, ארטישוק צרוב ויין לבן  (64 שקלים).היכן: פיאצה - דיזנגוף 99, תל אביבמתי: העסקית מוגשת בימים א'-ה', 17:00-12:00מתחמם. תפריט קיץ בפיאצה (צילום: איתיאל ציון)

ביר גרדן במטבחון מסעדת המטבחון פותחת את עונת הקיץ ומזמינה את קהל הסועדים לחצר המסעדה, לחוויה של ביר גארדן עם תפריט בירות רחב וטאפסים לצד הבירה. בתפריט הבירות יוגשו בירות בלגיות כגון דובל (330 מ"ל-36 שקלים); סן ברנרדוס פריור (34 שקלים); סן ברנרדוס ויט (34 שקלים); לינדמנס אפל (30 שקלים); בירות צ'כיות כגון פרימטור פרימיום לאגר (20 שקלים); בירות בוטיק ישראלי כמו נגב פרוטר אלון (28 שקלים); ונגב אמבר אייל (28 שקלים); ועוד.לצידן יוגשו מנות כמו: טחינה ירוקה (15 שקלים); חצילים ופלפלים קלויים (17 שקלים); קציצות פראסה (18 שקלים); כבד קצוץ עם ריבת בצל (22 שקלים); פלפלים קלויים עם גבינת פטה (22 שקלים); לביבות בטטה עם שמנת ועירית (22 שקלים); עלי גפן ממולאים על מצע של יוגורט (22 שקלים); נקניקיה אירית מבשר עגל ושומן כבש של אלן טלמור בליווי פירה וכרוב כבוש (38 שקלים); ועוד. היכן: המטבחון - רבי עקיבא 18, כרם התימנים, תל אביבלחיים! ביר גרדן במטבחון (צילום: אילן עמיחי)כריכים חדשים בעסקיות של מרינדו אחד העם לכבוד הקיץ, מתחדשים בסניף מרינדו אחד העם שבתל אביב בסדרת כריכי קיץ קלילים, שמוצעים גם כחלק מעסקית הצהריים במקום. העסקיות מוצעות בשני מסלולים: הראשון כולל שתייה קלה, נאצ'וס, ובחירה בין עוף קונפי; קבב נענע; רוסטביף שייטל; חזה עוף בפסטו; ספיישל מרינדו (משתנה); סלט עוף פסטו; סלט רוסטביף (45 שקלים). המסלול השני כולל שתייה קלה, נאצ'וס, ובחירה בין כריך אנטריקוט; כריך שפונדרה; שווארמה טלה; או סלט אנטריקוט (50 שקלים). היכן: מרינדו - אחד העם 58, תל אביבמתי: העסקיות מוגשות כל יום בהתאם לשעות הפתיחה של המעדניהקליל יותר. כריך שיטל חרדל (צילום: רון שלף)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ