${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: קורדון רוז' של מסעדת באיירן

מסעדת באיירן היא בראסרי בסגנון בווארי עם תפריט שמבוסס על טהרת השניצל. שף המסעדה, עופר בן אור, מלמד אתכם להכין מנה מושחתת במיוחד

תגובות

מסעדת באיירן (Bayern), מבוססת על קונספט ייחודי של בראסרי בווארי והיא המסעדה הראשונה מסוגה בישראל. עופר בן אור, שף המקום, הוא בנו של שגיא בן אור, מי שהיה השף הראשי של כל רשת מלונות דן ובית הספר דן גורמה. עופר, שעבד והתמחה במסעדות מכוכבות מישלן בצרפת ובלונדון (Boulangerie, Moutarde, Paradis du Fruits בצרפת, The Capital בלונדון) יצר תפריט אירופאי המתבסס על טהרת השניצל מסוגי בשר שונים.  » באיירן - לשעות פעיילות ולכל הפרטים» פילה לברק על פירה ארטישוק וסלסה ממסעדת אי-זוגי» קרם כרישה ופקורינו ממסעדת סרדיניה"הקורדון רוז' היא מנת הדגל של המסעדה", מספר עופר בן אור, "זאת האינטרפטציה שלי לשניצל הממולא שמוגש במסעדות באירופה - הקורדון בלו. את המנה הכרתי בביקור בגרמניה שם הכינו אותה באופן שונה ועם מילויים שונים. זאת מנה נהדרת לשרינג, והמרקם של השניצל עם הגבינה יוצר חוויה טעימה ומהנה." חיבה מיוחדת לגרמניה. בן אור (צילום: בן יוסטר)

קילו סינטה לבן פרוס לפרוסות של 120-100 גר'50 גר' חרדל200 גר' בייקון200 גר' גאודהמלח פלפל8 ביצים1/2 כוס קמח1/2 כוס פרורי לחם

לבלילה4 כפות קמח5 כפות מים

אופן ההכנה:1. דופקים בעזרת פטיש שניצלים את חתיכות הסינטה עד שהן שטוחות ובעובי המבוקש.2. מפלפלים וממליחים כל נתח.3. מורחים בחרדל את הנתחים, ומעל כל שניצל מפזריםבצורה שווה גבינת גאודה ובייקון.4. מכינים את הבלילה: שמים בקערה את הקמח והמים ומערבבים עד לקבלת מרקם משחתי (ניתן להוסיף קמח במידה והבלילה דלילה מידי).5. מורחים את הבלילה בשכבה דקה בשוליים של השניצל, ומניחים ממעל שניצל נוסף, כך שנוצרים שניצלים ממולאים.6. מכינים קערה ובה ביצים טרופות וקורט מלח.7. מכינים שתי צלחות: באחת שופכים את הקמח ובצלחת נוספת את פירורי הלחם.8. טובלים כל שניצל ממולא בקמח, בביצה ובפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק רותח למשך שתי דקות מכל צד .9. מגישים לצד סלט עלים ופירה תפוחי אדמה. קורדון רוז' - לגרסת הדפסהשחיתות בצלחת. קורדון רוז' של מסעדת באיירן (צילום: בן יוסטר)

*#