שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אוכל הודי ופסטיבל יין: איפה אוכלים השבוע?

ספיישל הודי במינה טומיי, מבצתע פיצה האט לכבוד "האח הגדול", ארוחת גאלה לפרויקט "מבשלים הזדמנות", עסקית חדשה במסעדת בויה ופסטיבל היין של תל אביב במוזיאון ארץ ישראל

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

השבוע מתחיל ואיתו המון אפשרויות טעימות: תפריט הודי מיוחד במינה טומיי, מבצע ה"אח הגדול" ברשת פיצה האט, ארוחת גאלה לפרויקט  "מבשלים הזדמנות", עסקיות חדשות במסעדת בויה ופסטיבל היין של תל אביב במוזיאון ארץ ישראל.  תפריט הודי מיוחד במינה טומיי לכבוד יום הולדתו של בודהה ועד לסוף חודש יוני תצדיע מסעדת מינה טומיי שבחיפה למטבח ההודי. מידי יום ראשון, החל מהשעה 17:00 יוגשו מנות כמו: פאראטה פניר - לחם הודי במילוי גבינת פניר מתובלת עם רהיטה מלפפון (32 שקלים); סלט פצפוצים - רוקט, מלון, בצל סגול, עשבי תיבול, לי'צי, מלפפון, פיצוחי מומביי, יוגורט ולימון כבוש (32 שקלים); סמוסה - כיסוני בצק מטוגנים במילוי תפוח אדמה,קארי וגרגרי חרדל שחור, צ'אטני כוסברה וצ'אטני מנגו (28 שקלים); פיש מסאלה - פילה קוד טנדורי עם קאלי דאל וצ'אנטי שרי (89 שקלים); קוקוס שרימפס - שרימפס מטוגן בציפוי קוקוס ותבלינים, אלו גובי ותמרינדי (33 שקלים); בומביי באטר צ'יקן - שיפודי פרגית ביוגורט וקשיו עם גראם מסאלה, ארוגולה, בצל סגול, נאן שום וכוסברה (64 שקלים); קארי גואה סטייל - סינטה, אננס ,פאפאיה, קשיו, חלב קוקוס וקארי חריף (59 שקלים); גולאב ג'מון - כדורי בצק מבושלים בסירופ סוכר ומי ורדים, טוויל שקדים וגלידת מי ורדים (35 שקלים); לאסי קולפי - לאסי דבש, קדאיף הודי, סוכריות שומר (29 שקלים); ועוד. היכן: מינה טומיי - פלימן 8, מרכז קסטרא,חיפהמתי: מידי יום א', החל מהשעה 17:00, ועד סוף חודש יונייום הולדת שמח בודהה. פיש מסאלה (צילום: בני גם זו לטובה)

חגיגות השנה לקפה אירופה קפה אירופה חוגג יום הולדת שנה לפתיחת המקום בשבוע חגיגות שיגיע לשיאו עם הופעה של בום פם על המרפסת. לאורך השבוע, החל מיום ראשון, 26.5 ועד ליום שישי, 31.5, יחגגו במקום עם מנות מיוחדות ואווירה שמחה במיוחד. החגיגה הרשמית תיערך בחמישי, 31.5, וכאמור, שיאה יהיה בהופעה של הלהקה שמשלבת בין אלמנטים יהודים, יוונים ומזרח תיכוניים. היכן: קפה אירופה - רוטשילד 9א', תל אביבמתי: החל מיום א', 26.5, החגיגה הרשמית תתקיים ביום ה', 31.5פיצה האט במבצע ה"אח הגדול"

ברשת פיצה האט יוצאים במבצע חדש, לכבוד העונה של האח הגדול. מידי ראשון ושלישי, בשזמני השידור של התכנית (23:00-20:00), תציע הרשת שתי פיצות משפחתיות ופוקצ'ה המחיר 99 שקלים, במקום 162 שקלים. המבצע תקף לאורך כל העונה בהזמנות טלפוניות, דרך אתר החברה, או דרך האפליקציה.היכן: פיצה האט - לרישמת הסניפיםמתי: ימים א' ו-ג', בין השעות 23:00-20:00, עד לסיום העונהמחיר: 99 שקלים לפוקצ'ה ושתי פיצות משפחתיותארוחת גאלה "מבשלים הזדמנות" ארוחת גאלה מיוחדת שיכינו שפים מובילים יחד עם תלמידי מגמת אומנות הבישול והקונדיטוריה של בית הספר "עירוני קריירה" בתל אביב תתקיים ביום שני, 27.5, בשעה 19:30, במתחם האירועים אביגדור, במסגרת פרויקט "מבשלים הזדמנות". מטרת התכנית היא חונכות, הוראה וליווי מקצועי של תלמידי בית הספר. הארוחה, בהנחייתו של עידן אלתרמן, מרכזת את השפים המשתתפים בפרויקט לערב קולינרי אחד, במסגרתו יאיישו יחד עם התלמידים עמדות הכנה שונות ויגישו ארוחת טעימות בסגנון קוקטייל. כמו כן, תתקיים במהלך הערב התרמה לטובת מלגות. בין השפים המשתתפים בפרויקט ובארוחה: צחי בוקששתר; יואב בר (מארבו); רוי גרשון (ROY-שוקולד); רן שמואלי (אביגדור); תמר כהן צדק (קוצ'ינה תמר); איל לביא (רוקח 73, רוקח ים ורוקח שוק); ועוד. היכן: אביגדור - בן אביגדור 22, תל אביבמתי: יום ב', 27.5, 19:30מחיר: החל מ-280 שקלים לסועד. כל ההכנסות למען תלמידי עירוני קריירה ופרויקט "מבשלים הזדמנויות"הזדמנות נוספת. תמר כהן צדק ובנות התכנית מבשלות (צילום: נמרוד גנישר)עסקית חדשה במסעדת בויה מסעדת בויה מציגה דיל עסקית צהריים חדש שכולל פוקצ'ה, מנה ראשונה משתנה על פי פרודוקטים ומנה עיקרית מתפריט הערב במחיר המנה העיקרית בלבד. בין המנות העיקריות שיוצעו: פילה דניס בגריל על פירה שורשים ואספרגוס עם סלסלה של שרי ופטריות שיטאקי (89 שקלים); קערת מולים בחמאה ויין לבן בתוספת צ'יפס (94 שקלים); פילה סלמון ברוטב ברבקיו ועלי תרד מוקפצים (96 שקלים); לברק שלם עם עגבנייה חרוכה בגריל וסלט של ירוקים (116 שקלים); לינגווני אליו אוליו עם נתחי עוף, עגבניות שרי, זיתי קלמטה ופרמזן (62 שקלים); פסטונטי ירקות קלויים ברוטב עגבניות וקרם פרש, עם גאודה עיזים (58 שקלים); ועוד. היכן: בויה - התערוכה 3, נמל תל אביבמתי: א'-ה', 17:30-12:30עושים עסקים. מחבת כבדי עוף (צילום: אבי דואק)פסטיבל היין של תל אביבפסטיבל היין של תל אביב יתקיים בימים שלישי-חמישי, 29-30.5, החל מהשעה מהשעה 19:00 ועד השעה 23:00, במוזיאון ארץ ישראל. במסגרת האירוע יוכלו המבקרים ליהנות מטעימות של 160 סוגי יין מ-40 יקבים מרחבי העולם ומגוון יקבים ישראלים. כל יקב יציע מגוון יינות ובמחיר כרטיס כניסה לפסטיבל, ניתן יהיה לטעום יינות של כל היקבים ללא הגבלה. במתחם הפסטיבל יוצבו גם דוכני אוכל גורמה, שוקולד, גבינות ושמן זית, קונפיטורות ועוד. חגיגת היינות תלווה במספר מופעי מוזיקה חיה. לרכישת כרטיסים לפסטיבל:

פסטיבל היין של תל אביב (צילום: פביאן קולדורף)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ