${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: פילה לברק על פירה ארטישוק וסלסה ממסעדת אי-זוגי

אם עדיין לא עשיתם תכניות לצהריים, לשף איתן מזרחי יש הצעה לארוחה קלילה, פשוטה ומרשימה מאוד

תגובות

מצרכים:6 יחידות פילה דג לברק2 תפוחי אדמה10 תחתיות ארטישוק4 יחידות לימון כבוש3 כפות שמן זית4 יחידות שורש פטרוזיליה מלח ופלפל

לרוטב הסלסה2 יחידות פלפל אדום2 שיני שום1 כפית עלי תימין1 כף שמן זית1 כף חומץזרעי כוסברהקורט מלח

אופן הכנה: 1. מבשלים בהרתחה את תפוחי האדמה, שורש הפטרוזיליה ותחתיות הארטישוק עד שמתרככים. מסננים היטב, מתבלים במלח ופלפל וטוחנים למחית פירה.2. מכינים את הסלסה: טוחנים במיקסר את הפלפל האדום, שיני השום, עלי התימין, שמן הזית, כף החוצץ, זרעי הכוסברה וקורט המלח.3. מטגנים את נתחי פילה הלברק במחבת לוהטת, עד שהדג מוכן.4. על צלחת הגשה מסדרים מעט מהפירה, עליו מניחים את פילה הדג ומוסיפים סלסה לפי הטעם. מומלץ להגיש עם פלח לימון.

פילה לברק על מצע פירה ארטישוק וסלסה - לגרסת הדפסהאז מה אוכלים לצהריים? פילה לברק על פירה ארטישוק וסלסה (צילום: יפית צרפתי)

*#