ערב ירוק ותפריטי קיץ: איפה אוכלים השבוע?

תפריט חדש בחצר של ברנר, ערב טבעוני-צמחוני בתרנגול הכחול, תפריט קיץ חדש במסעדת עלמה לאונג' ועסקיות משתלמות בבלה רוזה

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר

מזג האוויר הולך ומתחמם ומביא איתו את תפריטי הקיץ הקלילים והמרעננים אל מסעדת עלמה לאונג' של השף יונתן רושפלד ואל הבר ברנר. בנוסף השבוע תוכלו להינות מערב בסימן ירוק במסעדת התרנגול הכחול ומעסקיות במסעדת בלה רוזה.תפריט חדש בברנר בר

הברנר, הבר של אנשי הלילה שמעון משל (), ג'ו מרסיאנו () הבמאי ונוספים, מסיים את תקופת ההרצה ומתחדש בתפריט חדש לצד השקת החצר הפנימית של המקום שכוללת שולחנות עץ גדולים א-לה קק"ל לצד שולחנות פריזאים קטנים יותר, עציצים, גרלנדות של מנורות מעל ואווירה של חצר שמחה. בתפריט החדש תוכלו למצוא: מבחר ברוסקטות עם ירקות, בשרים ופירות ים (53-37 שקלים); זיתים מפרובאנס, ארטישוק א-לה-רומאנה ופרי הצלף (31 שקלים); צלחת גבינות ודבש (53 שקלים); סרדין קוקה, אריסה, לימון כבוש טרי וסלט עשבים (35 שקלים); קפרזה אורטיז - עגבניות שרי, מוצרלה, בזיליקום ואנשובי (45 שקלים); סלמי טוסקני וזיתים שחורים (43 שקלים); פרושוטו ופרמזן (54 שקלים); מוסלין כבד עוף, פסטו תרד וג'לי שאטה (45 שקלים); קרפצ'יו סינטה וכמהין (53 שקלים); רוסטביף, שום קונפי, גמבה כבושה, קורנישונים וחרדל (47 שקלים); וחזה אווז צלוי, אבוקדו, עגבניות ורוטב חרדל (61 שקלים).

היכן: - ברנר 2, תל אביבמתחדשים. ברנר (צילום: דניאל לילה)ערב ירוק בתרנגול הכחול

השפים ואיתמר פדידה נענו לבקשת לקוחותיהם ומקיימים ערב טבעוני-צמחוני במסעדת התרנגול הכחול, ביום שני, 20.5, החל מהשעה 18:00. בין המנות שיוגשו: קציצות כרישה ותרד עם סלט חצילים ולימון; צ'יפס טופו, פטריות פנקו, צ'יפס סלק ברוטב קרם כרובית; לזניה של חצילים, בצלים, כרישה ועגבניות מיובשות; ניוקי סולת ואגוזים במרק סלק חמוץ מתוק, נענע ולימון; בורקס בצלים מתוקים על קרם תרד; מנגולד במילוי בורגול, שורש סלרי ולימון על גספצ'ו עגבניות ועוד (75-30 שקלים למנה). היכן: - קניון G, ניסים אלוני 10, תל אביבמתי: יום ב', 20.5, החל מהשע ה18:00ירוק בכחול. ערב טבעוני-צמחוני בתרנגול הכחול (צילום: דניאל לילה)תפריט קיץ חדש במסעדת עלמה לאונג' שף מרענן את התפריט של המסעדה ומציג את תפריט הקיץ: מבחר מנות טאפאס משתנות מידי יום במחיר 64 שקלים, לצד מנות ספיישל מתחלפות. בין מנות הטאפאס תוכלו למצוא: טונה ,טפיוקה כפיר ליים; טרטר סלמון הבנרו כמהין; פלמידה,חלפיניו ליים; פאפאיה ירוקה "סום טאם"; פטריות מלך היער עם ריקוטה ביתית; טורטליני דלעת ושרימפס; קלמרי וקינואה סגולה; סלמון "ראיטה אדומה" ועוד. בין מנות הספיישל: צלעות טלה, כורכום טרי למון גראס; ספריבס מסאלה חמה; כבד אווז חם ותפוח עץ בגאסטריק, ועוד (החל מ-79 שקלים למנה). היכן: - יבנה 23, תל אביב מרגיש כמו קיץ. סלמון ראיטה אדומה (צילום: איליה מלינקוב)

עסקית במסעדת בלה רוזה מסעדת בלה רוזה שבכרמליה מציעה תפריט עסקי ובו שלוש אופציות לארוחה עסקית: מנה ראשונה שמוגשת כמזנון חופשי, מנה עיקרית לבחירה וכוס למברוסקו או שתייה קלה/חמה במחירים 49 שקלים, 67 שקלים או 96 שקלים, עם אפשרות לקינוח במחיר מוזל. בין המנות העיקריות ניתן למצוא: פרגית ברוטב מייפל או סיידר; צלי בקר או רוסטביף לצד פירה כרובית חם; קנלונה סלמון; ריזוטו ארומטי; רביולי גבינה; פסטה טרייה; פיצה כפרית; ועוד.היכן: - ירקון 1, כרמליה,חיפהמתי: העסקית מוגשת בימים א'-ה', בין השעות 17:00-13:00

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ