טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תפריט אביב והמבורגר ענקי: איפה אוכלים השבוע?

תפריט אביב חדש בברטי, עסקיות צהריים משתלמות בגראפה, גאיה מארחת ייננים צעירים, והמבורגר ענקי במסעדת אוונגרד

תגובות

מסעדת ברטי מציעה תפריט חדש לכבוד האביב, שמשלב מגוון מנות קיציות באווירת מטבח לבנטיני-ים תיכוני-מודרני. בתפריט תוכלו למצוא מנות כמו: דג ים נא וירקות חרוכים בגריל (55 שקלים), דג ים נא, אורז ביוגורט ושקדים ירוקים (55 שקלים); סינטה כבושה ושורשים (46 שקלים); פסטה קרועה, ארטישוק, זיתים ושמן זית (58 שקלים); קלסונס גבינות עיזים (70 שקלים); דג ים צלוי וירקות אביב ודג ים בגריל, פול ירוק ורוטב חמוץ (מחיר משתנה בהתאם לדג); קבב על גריל פחמים (65 שקלים); ועוד. המנות החדשות ישולבו כחלק מהתפריט הקבוע של המסעדה ויוצעו גם בארוחות העסקיות.היכן: ברטי - קינג ג'ורג' 88, תל אביבמרגיש כמו אביב. דג נא על ירקות צלויים (צילום: רן בירן)מסעדת גאיה מארחת ייננים צעירים השף גיא בן אשר ממסעדת גאיה יארח במהלך חודש מאי ייננים צעירים מאזור בנימינה לערב שכולו יין מעולה לצד תפריט מיוחד. בערבים המיוחדים יתארחו: קובי ארנס מיקב ארנס, ברק דהן מיקב סומק מזיכרון יעקב ושושנה ויזן מיקב שושנה. לצד היינות יוגשו מנות מיוחדות: בייבי סקאלופ בווינגרט לבנדר ושמפנייה; קרפצ'ו חזה ברווז כבוש בחמישה תבלינים ואיולי למון גראס; טרטר טונה טרייה אה-לה-בנדיקט; סלט מוצרלה ותאנים עם דלעת צלויה בבלסמי מיושן ובזיל; צוואר טלה מדראס - בחלב קוקוס, קארי ומסאלה ג'ינג'ר בליווי דוסה; פילה דג ים בחמאה מעושנת ובוטרגו לצד פסטה שחורה; ומלבי קוקוס ופירות יער, קרמבל מסקרפונה ותותים. היכן: גאיה - האמן, פינת הטחנה, בנימינהמתי: מידי יום רביעי בחודש מאילחיים. מסעדת גאיה (צילום: בועז לביא)

*#