מתכונשף: סלט שומר של בל ואנטואן

החום הכבש ששורר בחוץ פשוט דורש מתכונים מרעננים וקלילים, כמו סלט שומר בניחוח איטלקי-קלאסי של בל ואנטואן

עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עכבר העיר

בל ואנטואן הוא ביסטרו בסגנון פריזאי, עם תפריט אוכל מגוון שמוגש לצד תפריט יין המציע מעל ל-120 סוגים מכל רחבי העולם כמו: צרפת, איטליה, ספרד, אוסטרליה, ארצות הברית, ארגנטינה, צ'ילה ודרום אפריקה. בימי שישי עורכים בביסטרו קבלות שבת בסגנון "אפרטיבו" איטלקי - מזנון פתוח ומשתנה שמציע מגוון מנות קטנות, אידיאליות לליווי כוס היין, קאווה, למברוסקו או כל משקה אחר. בין המנות המוצעות בתפריט תוכלו למצוא גם סלט שומר קליל, שמתאים במיוחד לימים חמימים ושטופי שמש כמו אלה. » בל ואנטואן - לשעות פעילות ולכל הפרטים» מתכונשף: קרפצ'ו דג של מסעדת השקד» מתכונשף: מיטבולס של פליישמן דליהבעלים דניאלה שטן-דובינסקי מספרת על המנה: "לקראת הקיץ, החלטנו ללכת דווקא על מנה איטלקית קלאסית של סלט שומר מרענן וקליל, שכיף לאכול גם הודות לצורת החיתוך שלו. אפשר ליהנות ממנו לצד כוס יין, לאורך כל שעות היום." איך אומרים שבת שלום באיטלקית? בל ואנטואן (צילום: בועז לביא)סלט שומר מצרכים:1 שומר3 צנוניות קטנות1 חופן ארוגולה1 חופן פטרוזיליהמיץ מ-½ לימון1 כף שמן זית30 גר' פרמז'ן מגורדמלח ופלפל אופן ההכנה:1. חותכים את השומר, ומניחים בקערה.2. פורסים את הצנוניות לעיגולים, קוצצים גס את הארוגולה והפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.3. מערבבים בצנצנת את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.4. שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות.5. מפזרים מעל את הפרמז'ן.סלט שומר - לגרסת הדפסהאיפה כוס היין שלכם? סלט שומר (צילום: בן יוסטר)

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ