טלי קושניר, עכבר העיר
טלי קושניר, עכבר העיר

שבוע חדש מתחיל ומביא איתו אפשרויות קולינריות רבות: שבוע יווני במסעדות של השף יונתן רושפלד, במסעדת מיטבול עוזרים לכם להכין את גופכם לקיץ, בלולו קיטשן אנד בר מציעים לכם נשנושי אחר הצהריים, תפריט ומשלוחים חדשים בברנרד, חגיגות שלוש השנים של הסושיאל קלאב ממשיכות ועוד המלצות.רושפלד מציג: שבוע יווני יונתן רושפלד ועדי שטראוס מציגים את A Week in Lesbos ספר בישול חדש שמתמקד בקולינריה של האי היווני. לרגל השקת הספר ייערך בארבעת מסעדות הרשת שבוע יווני: ביום שני, 29.4, תתקיים ארוחה יוונית מיוחדת בטאפאס אחד העם במסגרתו יוגשו מנות יווניות כמו: לחם יווני שטוח, זיתים מתובלים, פלפלים חריפים, אנשובי, סלטי חצילים, סלט יווני עם גבינת פטה וסלסלת מאפי בצק פילאס. לאחר מכן יוגשו למרכז השולחן צלחת גי'רוס על תפוחי אדמה קטנים בשמן זית שום והרבה צזיקי, ומטוגנים מהים - קלמרי, דגים טריים קטנים מלווים במיונז שום יוגורט ולימונים ותבשילים יווניים מסורתיים. במהלך כל השבוע תצוין ההשקה בכל מסעדות הקבוצה הנוספות - הרברט סמואל, יבנה מונטיפיורי ועלמה לאונג', בהן יוגש תפריט ספיישלים יווני בנוסף לתפריט הרגיל. מחיר הספר הינו 350 שקלים והוא יימכר בכל מסעדות הקבוצה.היכן: בכל מסעדות הקבוצהמתי: החל מיום א', 28.4 ולמשך שבועיאסו! כריכת הספר A Week in Lesbos ל"ג בעומר במסעדת אינדירה

במסעדת אינדירה יציינו את ל"ג בעומר עם תפריט צמחוני ומיוחד שמוקדש לתפוחי אדמה. בתפריט תוכלו למצוא: סמוסה ירקות, פקורה ירקות, בג'יה בצל או מרק ממבחר המרקים שבתפריט למנה ראשונה; ומלאי כופתה - כופתאות ממולאת בתפוחי אדמה, ירקות ואגוזים טחונים ברוטב קשיו, שמנת ופאניר, אלו מטר - אפונה ותפוח אדמה ברוטב, אלו גובי - פרחי כרובית צעירה וקוביות תפוח אדמה בתבלינים הודים וג'ינג'ר, אלו פאלק - תרד מבושל עם תפוח אדמה או אפונה ותבלינים, או תפוח אדמה קטמנדו- קוביות תפוח אדמה ובטטה מוקפצות בסגנון הודי נאפלי למנות עיקריות. הארוחה מלווה בנאן, כוס שתיה קלה וכוס יין הבית. היכן: אינדירה - שאול המלך 4, תל אביבמתי: יום א', 28.4מחיר: 99 שקלים לסועד

על האש. מלאי כופתה (צילום: דן פרץ)

לולו קיטשן בר מחדשת את מסורת ה-Five O'clock מסעדת לולו קיטשן אנד בר שבנווה צדק משיקה את Five O'clock, שלוש שעות של תפריט נשנושים מיוחד במחירים מוזלים. התפריט המיוחד מציע: שיפודי שרימפס על עגבניות שרי מוקפצות, צ'ילי, לימון כבוש וכוסברה (32 שקלים); קרפצ'ו חציל עם גבינת טולום ופטריות יער (32 שקלים); סביצ'ה בורי (38 שקלים); ברוסקטה סינטה, איולי שום, בצל מטוגן וביצת עין (48 שקלים); קוביות נתח קצבים על פיטריות מוקפצות, בצל סגול, תרד וטחינה גולמית (48 שקלים); שרקוטרי בצלחת קטנה עם חרדל ומלפפון חמוץ (38 שקלים); דגים כבושים (36 שקלים); עלי גפן עם לבנה, זעתר ושמן זית (32 שקלים); קלמרי על הפלנצ'ה (38 שקלים); שרימפס שום צ'ילי (38 שקלים) ועוד לצד כוס יין הבית ב-18 ש"ח וקוקטיילים בחצי המחיר.היכן: לולו קיטשן אנד בר - שבזי 55, תל אביבמתי: ימים א'-ה', 20:00-17:00פינוק לאחר הצהריים. לולו קיטשן אנד בר (צילום: אפיק גבאי)

לצפות במשחקי ליגת האלופות בשוק הנמל יפו רחבת שוק הנמל שבנמל יפו תערוך הקרנות של משחקי ליגת האלופות מול מסך גדול המשחקים שישודרו הם: ריאל מול דורטמונד (30.4); בארסה מול באירן (1.5) וכמובן הגמר הגדול (25.5). במקום יוגשו בירות קרות מהברזים של הביר מארקט, טאפס ספרדי, נקניקיות גרמניות וחומוס יפואי ממיטב דוכני השוק. הכניסה ללא תשלום.היכן: שוק הנמל - נמל יפומתי: 30.4, 1.5, 25.5, החל מהשעה 20:00שלוש שנים לסושיאל קלאב מסעדת סושיאל קלאב ממשיכה בחגיגות שלוש שנות פעילותה, עם ערב האירוח האחרון בסדרה. לאחר שהשף מיכאל גרטופסקי אירח את ארז קומורובסקי, ושגב משה לערבי בישול מיוחדים, כעת מגיע תורו של שרון כהן(שילה) שירים, יחד עם גרטופסקי, ערב של תפריט ספיישלים גדול ומגוון שמתמקד בדגים ופירות ים, בנוסף לתפריט הרגיל.היכן: סושיאל קלאב - רוטשילד 45, תל אביבמתי: יום ג', 30.4הולכים לחגוג. סושיאל קלאב (צילום: בועז לביא)משלבים מדע ובירות בשינקין בר

שינקין בר יערך ערב שיוסיף ערך מוסף לבירה שלכם, ויכלול הרצאה קלילה ובגובה העיניים בנושא "השמש, כדור הארץ ובירה" - הרצאה בנושא התחממות גלובית מפי שלומי זיסקין, דוקטורנט באוניברסיטה העברית. ההרצאה תתקיים ביום רביעי, 1.5, החל מהשעה 19:00. יש להזמין מקומות מראש. היכן: שינקין בר -  היצירה 5, רעננהמתי: יום ג', 1.5, בשעה 19:00התפריט חדש של ברנרד מגיע אליכם בשורות טובות לראשל"צים מורעבים: בימים אלה משיקים בברנרד תפריט חדש ותפריט משלוחים ובו מגוון כריכים, סלטים, מנות פתיחה ועוד, כמו: תפוח אדמה מתכרבל בשמנת (21 שקלים); בילטונג - בשר בקר מיובש דרום אפריקאי (21 שקלים) ; סלט צועני גס של ירקות עם פטרוזילה, וסומק (35 שקלים); סלט רוסטביף (36 שקלים); כריך באפלו סולג'ר - מוצרלה, פסטו, עגבניות מיובשות, בזיליקום (30 שקלים); כריך הרוכלים - סלמי, מיונז, חרדל, חסה, עגבניה ועוד (29 שקלים); כריך קרניבורים - אסאדו 48 שעות, איולי, חלפניו (37 שקלים); ועוד. בשעות הבוקר מוגש תפריט ארוחות בוקר כמו: ארוחת בוקר ישראליות (46 שקלים); בוקר שקשוקה עם צ'וריסוס (50 שקלים); או בוקר של אלופים - דגים מעושנים, איקרה, גבינות טובות ועוד (61 שקלים).  היכן: ברנרד - רוטשילד 77, ראשון לציוןוזה יכול להגיע עד הבית שלכם. ברנרד (צילום: שי בן אפרים)

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ