שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

סדנת בישול והמון יינות: המלצות טעימות לסופ"ש

ערב קולינרי מיוחד במסעדת אדלינה, ערב יין, גבינות ומדע במכבים רעות, הפנינג יין, גבינות ומדע ופסטיבל טעם הטבע בקיבוץ יגור

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

מגוון אפשרויות קולנריות טעימות מוצעות לכם בסופ"ש הקרוב וכולם כוללות המון יינות. החל מערב קולינרי מיוחד במסעדת אדלינה בשיתוף יקבי האזור, דרך ערב גבינות, יין ומדע במכבים רעות, פסטיבל תרבות קולינריה ויין בגליל המערבי והפנינג טעם טוב בקיבות יגור. ערב קולינרי מיוחד במסעדת אדלינה מסעדת אדלינה והשף רושדי דקוואר מציגים ערב של שיתוף פעולה מיוחד יחד עם יינני יקבי זמן גליל מערבי: ביום חמישי, 25.4 בשעה 19:30, יחגגו יחד בערב קולינרי מיוחד שיכלול ארוחת טעימות המורכבת מעשר מנות, חמישה סוגי יין וקינוח זוגי. בתפריט תוכלו למצוא: לחם הבית עם קרם חציל וקונפי שום, וטרין שלוש שכבות - מוס דגים וביצי סלומון שיוגשו לצד סוביניון בלאן של יקבי שטרן; סלט סלק, פרי העונה וגבינה, וקדירת ירקות שורש על מצע של תבשיל בורגול לצד עבייה אדום, 2010; כבדים ברוטב יין אדום על מצע גראטן תפוחי אדמה ועשבי תיבול וסלסלת קדאיף עם פירות ים מלוויים בוויואצ'ה, קברנה סוביניון 2011 של יקב לוטם; ועוד.   היכן: אדלינה - קיבוץ כברימתי: יום ה', 25.4, 19:30מחיר: 210 שקלים לסועדאוכל ויין זה כל העניין. אדלינה (צילום: חגי פריד)יין, גבינות ומדע ערב של גבינות, יין והרצאת מדע פופולרי בנושא "הלם העתיד כבר כאן - החיים בעידן הסינגולארי" של ד"ר ליאת בן דוד, יתקיים במסגרת סדרת המפגשים האינטימיים "אצל עדה בסלון". הערב יכלול ארוחת ערב חלבית Home Made, הרצאה ושיח פתוח עם הקהל הרחב באווירה ביתית וחמה. ההכנסות יועברו כתרומה לקרן וולף עבור תכניות לקידום מצוינות במדעים ואמנויות.  ההשתתפות בהזמנת מקומות מראש בטלפון 052-5402484.היכן: מכבים רעות - כתובת מדויקת תימסר למשתתפיםמתי: יום ה', 25.4, בשעה 19:30מחיר: 100 שקלים למשתתףקבלת שבת מוקדמת בביסטו אדלה באדלה ביסטרו מקבלים את סוף השבוע עם נועם דיין במופע בלוז אקוסטי מסורתי מהמחוזות הרחוקים של המיסיסיפי ושיקגו וכמו כן שירי בלוז מקוריים. בנוסף, יוגשו במסעדה עסקיות יום ה' הקבועות, החל מ-99 שקלים לסועד הכוללות מנה ראשונה, עיקרית לבחירה, בירה מהחבית או כוס יין מבעבע.היכן: אדלה ביסטרו - אזור תעשייה, רמת ישימתי: יום ה', 25.4, בשעה 21:30עם תיבול של בלוז. קרפצ'ו סינטה של ביסטרו אדלה (צילום: יח"צ)תרבות יין קולינריה בגליל המערבי זמן גליל מערבי - תרבות, קולינריה ויין יתקיים בימים חמישי, שבת, 25-27.4, ברחבי הגליל המערבי. עם בוא האביב, התיירנים במרחב הגליל מזמינים את המטיילים, זוגות ומשפחות, להרכיב לעצמם ימים מגוונים של אירועים, טיולים וביקורים ביקבים, במחלבות, במסעדות ובבתי הקפה. בין האירועים: עושים שוק בכפרי הגליל עם מורה הדרך יותם דהאן; קונצרטיול בכפר פסוטה - קונצרט אביבי בשבת בבוקר ברחבת הכנסיה ואחריה טיול בסמטאות הכפר עם בכירי מורי הדרך; סדנה להכרת עולם היין בחדר היין של תמר וגפן במצפה הילה עם יועצת היין, מורן עשור; ארוחת טעימות במסעדת אלומה בתרשיחא; ועוד. לפירוט זמנים מדויקים ולהרשמה מוקדמת - לחצו כאן.היכן: ברחבי הגליל המערבימתי: ימים ה'-שבת, 25-27.4זמן גליל מערבי. מסעדת אלומה (צילום: חגי נדיב)

פסטיבל טעם הטבע בקיבוץ יגור

פסטיבל טעם הטבע יתקיים בקיבוץ יגור ביום שבת, 27.4, בין השעות 19:00-9:00. האירוע הוא פסטיבל קולינרי שמציג את מיטב שילובי התבלינים במטבח המקומי. במהלך האירוע תיערך במקום סדנת בישול של השף קונדיטור מיקי שמו (27.4), בשעות 12:00 ו-14:00בהשתתפות הקהל, ויוקמו מגוון דוכני תצוגה. בנוסף תתקיים בשטח המשתלות פעילות לילדים, הכוללת שתילת ירקות. בנוסף, יוקם שוק איכרים הכולל דוכני אמנים ויוצרים שיציגו תכשיטים, תמונות, חפצי נוי וכן מוצרי מזון שונים. על הבמה המרכזית יערכו השפים קומורובסקי ושמו סבב סדנאות ריחות טעמים ותבלינים ויציגו הכנת מגוון מנות על טהרת עשבי התיבול והתבלינים. לפרטים נוספים: 04-9848108.היכן: קיבוץ יגורמתי: יום שבת, 27.4משתתף בפסטיבל טעם הטבע בקיבוץ יגור. מיקי שמו (צילום: יח"צ)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ