${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סדנת בישול והמון יינות: המלצות טעימות לסופ"ש

ערב קולינרי מיוחד במסעדת אדלינה, ערב יין, גבינות ומדע במכבים רעות, הפנינג יין, גבינות ומדע ופסטיבל טעם הטבע בקיבוץ יגור

תגובות

פסטיבל טעם הטבע יתקיים בקיבוץ יגור ביום שבת, 27.4, בין השעות 19:00-9:00. האירוע הוא פסטיבל קולינרי שמציג את מיטב שילובי התבלינים במטבח המקומי. במהלך האירוע תיערך במקום סדנת בישול של השף קונדיטור מיקי שמו (27.4), בשעות 12:00 ו-14:00בהשתתפות הקהל, ויוקמו מגוון דוכני תצוגה. בנוסף תתקיים בשטח המשתלות פעילות לילדים, הכוללת שתילת ירקות. בנוסף, יוקם שוק איכרים הכולל דוכני אמנים ויוצרים שיציגו תכשיטים, תמונות, חפצי נוי וכן מוצרי מזון שונים. על הבמה המרכזית יערכו השפים קומורובסקי ושמו סבב סדנאות ריחות טעמים ותבלינים ויציגו הכנת מגוון מנות על טהרת עשבי התיבול והתבלינים. לפרטים נוספים: 04-9848108.היכן: קיבוץ יגורמתי: יום שבת, 27.4משתתף בפסטיבל טעם הטבע בקיבוץ יגור. מיקי שמו (צילום: יח"צ)

*#