טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סדנת בשרים ועסקיות חדשות: איפה אוכלים השבוע?

פאולין שובל מתארחת בפיאנו פיאנו, שבוע סרדיניה ברוסטיקו, סדנת בשרים בסטודיו פיינקוק, תפריט בסימן "תשע" במסעדת סיטארה, עסקיות חדשות ועוד המלצות

תגובות

במסגרת שיתוף פעולה בין מסעדות רוסטיקו לבין לשכת המסחר והתעשיה האיטלקית יחד עם שגרירות איטליה, ייערך שבוע קולינרי חד פעמי בניחוח סרדיניה, במסגרתו יגיע לארץ השף רוברטו מולו מסרדיניה עם פמלייתו, ויציע מאכלים מסורתיים שחודשו כדי להתאים לחך הישראלי. במהלך השבוע יעבור השף בין שני סניפי רוסטיקו ויגיש ספיישלים בניחוח סרדי, לצד המנות הקבועות בתפריט. בין המנות שיוגשו: ברוסקטה סרדיניה - לחם קלוי עם קרם שום, עגבניה, ביצה רכה, סרדינים וצלפים (45 שקלים); פיצה מרינרה - פיצה ללא גבינות עם עגבניות טריות, אנשובי ורוטב פטרוזיליה פיקנטי (62 שקלים); פסטה שחורה עם שרימפס, קלמרי, וונגולי ומולים ברוטב יין לבן וחמאה (79 שקלים); ועוד.היכן: רוסטיקו - לרשימת הסניפיםמתי: ימים ב'-שבת, 22-27.4איטליה אחרת. תפריט סרדיניה ברוסטיקו (צילום: שובל אביטוב)תפריט קיץ בג'סיקה רסטו בר

מסעדת 44 של אסנת הופמן מציעה עסקיות צהריים חדשות במחיר המנה העיקרית. הארוחה העסקית כוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה וכוס שתייה קלה/בירה/יין - במחיר המנה העיקרית. מלבד האופציות בתפריט יוצע מידי יום מגוון מנות משתנות. בתפריט תוכלו למצוא מנות ראשונות של: סלט נאם טוק - סלט חריף חמוץ עם פרוסות סינטה, כרוב, נענע ובצל סגול; ספרינג רול - ירקות שורש בהויסין טחינה; סלט קלמרי בריבת צ'ילי עם מלא עשבים; ועוד. בין המנות העיקריות: טורטליני במילוי קונפי בצלים וגבינת עיזים עשוי נבחמאת מרווה ובלסמי מצומצם (62 שקילם); בון צ'ה - אטריות אורז דקות ומעל ירקות פריכים בייקון קריספי ואגרול בשר לבן (58 שקלים); פאד קפאו - בשר בקר קצוץ בתיבול תאילנדי פיקנטי על אורז יסמין וביצת עין מעל (72 שקלים); ניוקי "עננים" בתוספת צמחונית משתנה (68 שקלים); ועוד. היכן: 44 - נחלת בנימין 28, תל אביבמתי: העסקית מוגשת בימים א'-ה', בשעות 16:00-12:00עכשיו גם בצהריים. מסעדת 44 (צילום: דניאל צ'צ'יק)

בר מארץ היין - הפנינג יין בנמל תל אביב

בר מארץ היין של יקבי רמת הגולן יוצב בימים שלישי ה-23.4 עד שלישי ה-30.4 בנמל תל אביב. במהלך ימי האירוע יקבי רמת הגולן יקימו לאורך המזח בנמל תל אביב בר מארץ היין, שבמסגרתו יוכלו המבקרים לטעום מגוון של יינות, לשמוע וללמוד את הסיפורים שלהם ולהתרשם מיקבי רמת הגולן. בנוסף, יתקיימו במתחם סדנאות יין אינטימיות, סדנאות טעימה ועוד. השנה ישתף היקב פעולה עם מרכז נא לגעת, המקדם ותומך באוכלוסיות החירשים והעיוורים בישראל, ובמסגרת זו יוקם בר לסדרת "הר חרמון", בו יוטעמו יינות הר חרמון אדום, הר חרמון לבן ויין אינדיגו החדש, הנושאים כתב ברייל על גבי התוויות שלהם.  בנוסף, יתקיימו הופעות מוזיקה חיות של מטרופולין (יום ד', 24.4) עםאפרת גוש ודנה עדיני, ולהקת איפה הילד (יום ג', 23.4) . לאורך השבוע תוצג לאורחים תערוכת פעם הייתי חבית, בהשתתפות סטודנטים ממכון HIT עם עבודות המבוססות על חביות יין של היקב. ההשתתפות בסדנאות מותנית בהרשמה מראש. מספר המקומות מוגבל. הסדנאות והטעימות הינן בתשלום.לפרטים נוספים - לחצו כאןהיכן: נמל תל אביבמתי: החל מיום שלישי, 23.4 ועד שלישי 30.4הכל לבן. בר מארץ היין (צילום: קוקו)שלוש שנים לסושיאל קלאב

מסעדת קלימרה שבנמל יפו מרחיבה את שעות הפעילות שלה לקראת בוא הקיץ. המסעדה תפתח לעסקיות צהריים במחיר 79 שקלים, בימים א'-ה', בין השעות 18:00-12:00. למנה ראשונה תוכלו לבחור בין: סלט עגבניות שרי טריות וצלויות, שום ומוצרלה; סלט שורשים טריים ברוטב ליים, צ'ילי, מרין, סויה ובוטנים; כרובית אפויה על "עגבניות ג'חנון" ושמנת חמוצה; טבעות קלמרי קריספי, איולי פלפל סריראצ'ה; ואפשרויות נוספות. בין העיקריות המוצעות: קציצות טלה על ירקות קלויים טחינה וצנוברים; פסטה פירות ים ברוטב גבינה כחולה, יין לבן ושמנת; מחבת שרימפס ברוטב עונתי; דגי ים קריספים, עם צלוחית צזיקי; חריימה של פילה דג ים; דג ים שלם(בתוספת 20 שקלים) ועוד. המנות מוגשות עם תוספת לבחירה, ופוקצ'ה אישית.היכן: קלימרה - נמל יפומתי: ימים א'-ה', 18:00-12:00מחיר: 79 שקלים לעסקית צהריים מול הגלים. קלימרה (צילום: רונן קמק)

*#