סדנת בשרים ועסקיות חדשות: איפה אוכלים השבוע?

פאולין שובל מתארחת בפיאנו פיאנו, שבוע סרדיניה ברוסטיקו, סדנת בשרים בסטודיו פיינקוק, תפריט בסימן "תשע" במסעדת סיטארה, עסקיות חדשות ועוד המלצות

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
טלי קושניר, עכבר העיר

השבוע שמתחיל היום מביא איתו המון אפשרויות טעימות, לדוגמה: תפריט מיוחד בניצוח פאולין שובל ממאסטר שף, שבוע, סרדיניה ברוסטיקו, שף שגב משה מתארח בסושיאל קלאב לכבוד חגיגות השלוש שנים, סדנת בשרים בסטודיו פיינקוק, תפריט בסימן תשע בסיטארה, ועסקיות חדשות.פאולין שובל מתארחת בפיאנו פיאנו מסעדת פיאנו פיאנו הכפר סבאית, מציגה שיתוף פעולה חדש עם פאולין שובל, אחת המתמודדות הבולטות בעונה האחרונה של מאסטר שף. במהלך חודש אפריל, החל מיום ראשון 21.4, תשיק המסעדה תפריט חדש וחד פעמי שהכינה שובל בשיתוף עם רועי חנין, שף המסעדה. התפריט ישלב מנות איטלקיות וצרפתיות, יחקור את הקשר ביניהן ויעשה שימוש בתנור העצים שנמצא במסעדה. בין המנות: פוקאצ'ה מרקיו (38 שקלים); רביולו ספנגיו (38 שקלים); ארנצ'יני "פואה גרה" (42 שקלים); ריזוטו סגנון "בויאבס" (59 שקלים); פסטה רומניולו (59 שקלים); מדליוני ברולה וקרפצ'יו אננס טרי (36 שקלים); קרם מוס לימון ואגוזים (32 שקלים). היכן: פיאנו פיאנו - ויצמן 207, מתחם G סנטר, כפר סבאמתי: החל מיום א', 21.4, ולמשך חודש אפרילמתארחת בפיאנו פיאנו. פאולין שובל (צילום: ינאי יחיאל)אירוע אומנות ואופנה בלילה מוראד מכללת ביטוי משיקה פרויקט ייחודי בשם "מחוברים פלוס" המשלב אומנות, אופנה ותרומה לקהילה. תלמידי הקורס לעיצוב אופנה בחרו שלוש נשים  ששימשו להם כהשראה לעיצוב הקולקציה המיועדת להן ולאישיותן: אוולין הגואל, נטלי דדון ומיכל אמדורסקי. עיצובי האופנה, הצילומים הסקיצות  שנעשו למען הפרויקט יוצגו בנוכחות המצולמות ויוצעו למכירה פומבית בטאפס בר לילה מוראד ביום ראשון, 21.4, בשעה 20.00 , כאשר כל ההכנסות מהצילומים יועברו לעמותת "קו לחיים".היכן: לילה מוראד - הרצל 4, תל אביבמתי: יום א', 21.4, בשעה 20:00שבוע סרדיניה ברשת רוסטיקו

במסגרת שיתוף פעולה בין מסעדות רוסטיקו לבין לשכת המסחר והתעשיה האיטלקית יחד עם שגרירות איטליה, ייערך שבוע קולינרי חד פעמי בניחוח סרדיניה, במסגרתו יגיע לארץ השף רוברטו מולו מסרדיניה עם פמלייתו, ויציע מאכלים מסורתיים שחודשו כדי להתאים לחך הישראלי. במהלך השבוע יעבור השף בין שני סניפי רוסטיקו ויגיש ספיישלים בניחוח סרדי, לצד המנות הקבועות בתפריט. בין המנות שיוגשו: ברוסקטה סרדיניה - לחם קלוי עם קרם שום, עגבניה, ביצה רכה, סרדינים וצלפים (45 שקלים); פיצה מרינרה - פיצה ללא גבינות עם עגבניות טריות, אנשובי ורוטב פטרוזיליה פיקנטי (62 שקלים); פסטה שחורה עם שרימפס, קלמרי, וונגולי ומולים ברוטב יין לבן וחמאה (79 שקלים); ועוד.היכן: רוסטיקו - לרשימת הסניפיםמתי: ימים ב'-שבת, 22-27.4איטליה אחרת. תפריט סרדיניה ברוסטיקו (צילום: שובל אביטוב)תפריט קיץ בג'סיקה רסטו בר

ג'סיקה רסטו בר חוגגת שנתיים ואת השקת תפריט הקיץ החדש, בערב מיוחד שבשיאו הופעה של יובל בן דיין (The Voice). תפריט הקיץ החדש נבנה בהשראת הים ואפשר למצוא בו מנות כמו: סשימי טונה אדומה עטופה בזרעי קוסברה מתוקים; סביצ'ה באנדיב; סלמון קייצי עם חציל מדורה; פילה לברק בציפוי פיסטוק עם ניוקי שמנת ושום, אספרגוס וארטישוק ירושלמי; פטוצ'יני צבעוני, וכמובן פלטת הבשרים המפורסמת של המקום.היכן: ג'סיקה רסטו בר - הרברט סמואל 90, תל אביבמתי: יום ב', 22.4, החל מהשעה 21:00עסקיות צהריים במסעדת 44

מסעדת 44 של אסנת הופמן מציעה עסקיות צהריים חדשות במחיר המנה העיקרית. הארוחה העסקית כוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה וכוס שתייה קלה/בירה/יין - במחיר המנה העיקרית. מלבד האופציות בתפריט יוצע מידי יום מגוון מנות משתנות. בתפריט תוכלו למצוא מנות ראשונות של: סלט נאם טוק - סלט חריף חמוץ עם פרוסות סינטה, כרוב, נענע ובצל סגול; ספרינג רול - ירקות שורש בהויסין טחינה; סלט קלמרי בריבת צ'ילי עם מלא עשבים; ועוד. בין המנות העיקריות: טורטליני במילוי קונפי בצלים וגבינת עיזים עשוי נבחמאת מרווה ובלסמי מצומצם (62 שקילם); בון צ'ה - אטריות אורז דקות ומעל ירקות פריכים בייקון קריספי ואגרול בשר לבן (58 שקלים); פאד קפאו - בשר בקר קצוץ בתיבול תאילנדי פיקנטי על אורז יסמין וביצת עין מעל (72 שקלים); ניוקי "עננים" בתוספת צמחונית משתנה (68 שקלים); ועוד. היכן: 44 - נחלת בנימין 28, תל אביבמתי: העסקית מוגשת בימים א'-ה', בשעות 16:00-12:00עכשיו גם בצהריים. מסעדת 44 (צילום: דניאל צ'צ'יק)

בר מארץ היין - הפנינג יין בנמל תל אביב

בר מארץ היין של יקבי רמת הגולן יוצב בימים שלישי ה-23.4 עד שלישי ה-30.4 בנמל תל אביב. במהלך ימי האירוע יקבי רמת הגולן יקימו לאורך המזח בנמל תל אביב בר מארץ היין, שבמסגרתו יוכלו המבקרים לטעום מגוון של יינות, לשמוע וללמוד את הסיפורים שלהם ולהתרשם מיקבי רמת הגולן. בנוסף, יתקיימו במתחם סדנאות יין אינטימיות, סדנאות טעימה ועוד. השנה ישתף היקב פעולה עם מרכז נא לגעת, המקדם ותומך באוכלוסיות החירשים והעיוורים בישראל, ובמסגרת זו יוקם בר לסדרת "הר חרמון", בו יוטעמו יינות הר חרמון אדום, הר חרמון לבן ויין אינדיגו החדש, הנושאים כתב ברייל על גבי התוויות שלהם.  בנוסף, יתקיימו הופעות מוזיקה חיות של מטרופולין (יום ד', 24.4) עםאפרת גוש ודנה עדיני, ולהקת איפה הילד (יום ג', 23.4) . לאורך השבוע תוצג לאורחים תערוכת פעם הייתי חבית, בהשתתפות סטודנטים ממכון HIT עם עבודות המבוססות על חביות יין של היקב. ההשתתפות בסדנאות מותנית בהרשמה מראש. מספר המקומות מוגבל. הסדנאות והטעימות הינן בתשלום.לפרטים נוספים - לחצו כאןהיכן: נמל תל אביבמתי: החל מיום שלישי, 23.4 ועד שלישי 30.4הכל לבן. בר מארץ היין (צילום: קוקו)שלוש שנים לסושיאל קלאב

מסעדת סושיאל קלאב חוגגת שלוש שנות פעילות, בשלושה ערבי קונספט של ארוחות שיצור השף מיכאל גרטופסקי עם שפים אורחים: ארז קומורובסקישגב משה ושרון כהן (שילה). לאחר שאירח את קומורובסקי לערב תחת הכותרת "מחשבות שחשבנו, חלומות שחלמנו", יארח כעת גרטובסקי את השף שגב משה  לערב בנושא "לונה פארק". בערב המשותף יוגשו בנוסף לתפריט הרגיל, תפריט ספיישלים חגיגי של שני השפים, ספיישל תפריט יינות וקוקטיילים חגיגיים. היכן: סושיאל קלאב - רוטשילד 45, תל אביבמתי: יום ג', 23.4סדנת בשרים בסטודיו פיינקוק שף יאיר פיינברג מארח את כהן הבשרים רפי אהרונוביץ' לערב של "על האש" במרפסת של סטודיו פיינקוק, ביום שלישי, 23.4. השניים ישלבו שיטות הכנת בשר שונות כמו בישול בוואקום יחד עם צלייה על מנגל. משתתפי הסדנה יכינו ויאכלו: נתח פיקניה שלם בקראסט של תבלינים; חצי עוף בסגנון קייג'ון - תפוזים, ג'ינג'ר ודבש; Meatloaf בקר עם חרדל תוצרת בית; פילה דניס בסלסה של לימון ועשבי תיבול; שיפודי שקדים פריכים בחמשת התבלינים; סטייק לחי פריך ונימוח ברוטב ברביקיו; ופירות צלויים בגריל עם רוטב שוקולד חם ושבבי אגוזים. היכן: סטודיו פיינקוק - בית פנורמה, דרך בן צבי 84, תל אביבמתי: יום ג', 23.4, בשעה 18:00מחיר: 195 שקלים למשתתףיום העצמאות עדיין לא נגמר. על האש בסטודיו פיינקוק (צילום: איתיאל ציון)יום הולדת תשע למסעדת סיטארה מסעדת סיטארה שבמתחם סי אנד סאן חוגגת תשע שנות פעילות בערב מיוחד שיתקיים ביום שלישי, 23.4. שף המסעדה, ליאור קדוש, יארח את השף אופיר וידבסקי (קבוצת נואר), ויחד יגישו תפריט מיוחד בסימן 9, שכולל: תשע מנות ראשונות, תשע מנות עיקריות וקינוח מיוחד שמורכב מתשעה קינוחים מפתים. בין המנות שיוגשו: רביולי שרימפס , ג׳ינג׳ר, עירית, עגבניות לחות ויין לבן (69 שקלים); ניוקי ריקוטה, סלסת עגבניות שרופות וירקות אביב (76 שקלים); סלט פירות ים סיציאלני (88 שקלים); פילה מוסר ים על הפלנצ׳ה עם ארטישוקים צלויים (132 שקלים); ועוד.היכן: סיטארה - רוזנבלום הרצל 8, סין אנד סאן, תל אביבמתי: יום ג', 23.4, החל מהעשה 20:00מחיר: בהתאם למנותבסימן תשע. ניוקי ריקוטה של סיטארה (צילום: בן יוסטר) 

שעות הצהריים בקלימרה

מסעדת קלימרה שבנמל יפו מרחיבה את שעות הפעילות שלה לקראת בוא הקיץ. המסעדה תפתח לעסקיות צהריים במחיר 79 שקלים, בימים א'-ה', בין השעות 18:00-12:00. למנה ראשונה תוכלו לבחור בין: סלט עגבניות שרי טריות וצלויות, שום ומוצרלה; סלט שורשים טריים ברוטב ליים, צ'ילי, מרין, סויה ובוטנים; כרובית אפויה על "עגבניות ג'חנון" ושמנת חמוצה; טבעות קלמרי קריספי, איולי פלפל סריראצ'ה; ואפשרויות נוספות. בין העיקריות המוצעות: קציצות טלה על ירקות קלויים טחינה וצנוברים; פסטה פירות ים ברוטב גבינה כחולה, יין לבן ושמנת; מחבת שרימפס ברוטב עונתי; דגי ים קריספים, עם צלוחית צזיקי; חריימה של פילה דג ים; דג ים שלם(בתוספת 20 שקלים) ועוד. המנות מוגשות עם תוספת לבחירה, ופוקצ'ה אישית.היכן: קלימרה - נמל יפומתי: ימים א'-ה', 18:00-12:00מחיר: 79 שקלים לעסקית צהריים מול הגלים. קלימרה (צילום: רונן קמק)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ