שפים מבשלים אביב: המלצות טעימות לסופ"ש

שפים חוברים לחיים טיבי לארוחה אביבית במוסקט, סדנת וויסקי ובשרים בעב בשר, ספיישלים של בשרים ובירה גלילית, מסיבת פתיחה במסעדת גראפה ועסקיות סופ"ש בשיין אנד שארפ

טלי קושניר, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טלי קושניר, עכבר העיר

תודה לאל שיום חמישי, בעיקר בגלל האירועים הקולינריים שמתרחשים בסוף השבוע: השף חיים טיבי מארח במסעדת מוסקט את מיטב השפים לארוחה שכולה חגיגה לאביבי, סדנת בשרים וויסקי במסעדת עב בשר ברמת החי"ל, מרינדו תל אביב תערוך ערב בשרים ובירה גלילית, מסעדת דיקסי מארחת את מבשלות רמת הגולן, מסעדת גראפה חוגגת מסיבת פתיחה ומסעדת שיין אנד שארפ מציעה עסקיות סופ"ש נוחות. שפים מבשלים ארוחה אביבית במצפה הימים השף חיים טיבי ממסדת מוסקט שבמצפה הימים יארח הערב, יום חמישי, 11.4, שלושה שפים מובילים לארוחה שכולה אביב. טיבי יבשל יחד עם השפים ,  והשף קונדיטור ארוחה שהיא מחווה לחודש האביב ולתנובת החווה והמשק האורגני של מצפה הימים. הארוחה תורכב מחמש מנות כולל קינוח, בה יביאו השפים לידי ביטוי את חומרי הגלם של משק החי והחווה האורגנית. בארוחה ישולבו גם גבינות ומוצרי חלב תוצרת המחלבה שבמקום. את הארוחה ילוו מבחר יינות של . יש להזמין מקומות מראש. היכן:  - מלון מצפה הימים, ראש פינה מתי: יום חמישי, 11.4, בשעה 19:00מחיר: 300 שקלים לסועדמבשלים אביב. מסעדת מוסקט (צילום: יואל מזרחי)בשר ובירה גלילית במרינדו אחד העם מרינדו אחד העם יארח את "בירה בזלת" ממבשלת הגולן ומזמין את הקהל הרחב לערב חוויתי של בשר ובירה גלילית טרייה. הארוחה תפתח עם מנת פרושוטו ומלון לצד בירת לאגר בהירה pilsner. לשולחן יוגשו מבחר ירקות על הגריל וירקות צלויים, לחם הבית, ממרח ארטישוק ואנשובי, זוקיני ונענע, רול שייטל במילוי אספרגוס בציר בקר לצד בירת אייל ענברי טרייה, סינטה כבושה ביתית בחמישה תבלינים לצד בירת חיטה טרייה, תבשיל שוקרוט ועגל - נקניקיות עגל ביתיות בתבשיל כרוב בבירה לצד בירת לאגר כהה חזקה טרייה, ונקניקיות טלה פיקנטיות וצ'וריסוס עם תפוח אדמה אפוי לצד בירת עוג אלון המיושנת בחביות עץ אלון.היכן: - אחד העם 58, תל אביבמתי: יום חמישי, 11.4, בשעה 20:00מחיר: 170 שקלים לסועדלהוריד את זה עם בירה. מרינדו (צילום: מתן טורקיה)

סדנת בשרים וויסקי בעב בשר מסעדת הבשרים עב בשר שברמת החי"ל תארח סדנת וויסקי ובשרים יחודית. בסדנה ידונו על שונות הוויסקי בעולם, כולל טעימות והסברים על מאפייני הוויסקי  מקנדה, ארצות הברית, אירלנד וסקוטלנד: קראון רויאל, ווילד טרקי 81, בלאק בוש, ג'וני ווקר דאבל בלאק. הערב ילווה במנות כמו: כנאפה טלה, אמפנדס בקר, סביצ'ה ישראלי ספיישל, מרק קרם אפונה עם חזה אווז מעושן, קרפצ'יו, סלט עשבי תיבול, כדורי ריזוטו, אנטריקוט, תבשיל לחי, אסאדו, סטייק פילה מקורמל על ירקות ירוקים ומנות נוספות. יש להזמין מקומות מראש. היכן: - הברזל 34, רמת החי"ל, תל אביבמתי: יום חמישי, 11.4, בשעה 20:00מחיר: 200 שקלים למשתתףלצד הוויסקי. עב בשר (צילום: דניאל לילה)פסטיבל בשר ובירה בדיקסי

מסעדה נוספת שתשלב בשרים, בירה וחגיגות היא מסעדת דיקסי של השף חיים כהן. החל מהשעה ועד ליום שבת, 27.4, תארח המסעדה את מבשלת הגולן עם כל סוגי הבירות שבקולקציה שלה (כולל הבירה הייחודית עוג אלון במהדורה מיוחדת) ומציעה לסועדים סומלייה בירה שיתאים את הבירה הנכונה לכל מנה. היכן: - תוצרת הארץ 1-3, תל אביבמתי: עד ליום שבת, 27.4מארחים את מבשלת רמת הגולן. דיקסי (צילום: ברני ארדוב)מסיבת הפתיחה של מסעדת גראפה מסעדת גראפה החדשה של רוני כהן חוגגת פתיחה במסיבת רחוביום שישי, 12.4, החל מהשעה 12:00 בצהריים. החגיגות יכללו: הופעה של דודו בלילטי וההרכב Sound of the ground וסט של די.ג'י אורי לוי, והכל בליווי קאווה, בירות, מרטיני, מנות ממטבחו של אודי מאירי, ועוד הפתעות. היכן: - אידלסון 13, תל אביבמתי: יום שישי, 12.4, החל מהשעה 12:00מחיר: הכניסה חינםחוגגים ביחד. גראפה (צילום: אילן עמיחי)עסקיות סופ"ש בשיין אנד שארפ

מסעדת שיין אנד שארפ משיקה ארוחות עסקיות במהלך סוף השבוע, שיוגשו בימים שישי ושבת בין השעות 17:00-12:00, ויתמחו בשלושה מסלולים מסביב לגלובוס: מזרח אירופה, אסייתי ואמריקאי, אליהם יצטרף גם מסלול צמחוני, כאשר כל אחד כולל מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה. בין המנות: מרק עוף עם קרפלעך בשר ואטריות פטרוזיליה; דג בורי ברוטב טום יאם ואורז; מבחר מנות הדים סאם של יענקל'ה שיין; המבורגר 250 גר' בקר טחון עם ירקות וצ'יפס; סלט קייל; טורטליני פטריות פורטבלו ועוד. בנוסף מציעה המסעדה גם ארוחת ילדים שכוללת מנה עיקרית לבחירה (שניצלונים עם צ'יפס וירקות חתוכים או ספגטי ברוטב עגבניות ושמנת) לצד גזוז ומנה אחרונה שילדים אוהבים (42 שקלים). היכן: - יגאל אלון 65, תל אביבמתי: העסקיות מוגשות בסופי השבוע, בין השעות 17:00-12:00מחיר: 110 שקלים לאדםשבת שלום. שיין אנד שארפ (צילום: בן יוסטר)

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ