${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ערב טבעוני ואוכל מרוקאי: איפה אוכלים השבוע?

ערב טבעוני מיוחד במסעדת 44, תפריט מרוקאי חדש במסעדת המוציא של אבי לוי גלידות חינם בבן & ג'ריס, ותפריט בשרים חדש במסעדת אנגוס שבחיפה

תגובות

שבוע חדש מביא איתו עוד אפשרויות קולינריות טעימות, כמו: ערב צמחוני טבעוני במסעדת 44 בשיתוף ייקבי ססלוב, תפריט בשרים ומעדניית חדשה במסעדת אנגוס החיפאית, גלידות חינם ברשת בן & ג'ריס ותפריט מרוקאי אותנטי חדש במסעדת המוציא של אבי לוי. תפריט חדש במסעדת אנגוס מסעדת הבשרים אנגוס שבחיפה מתחדשת בתפריט בשרים מחודש ומשיקה את האנגוסרי - מעדניית בשרים על האש הממוקמת בקומה התחתונה של המסעדה. חווית האכילה החדשה במסעדה מתחילה באנגוסונים - מבחר פיצוחי בשר לפתיחת הארוחה. בין האנגוסונים: סלט שבבי שווארמה פריכים עם כורכום, שקדי עגל על הפלאנצ'ה עם לימון חרוך ועדשים, מח עצם עם בצל מאודה, בשר כבוש על סלט ירקות אביבי ועוד. לאחר מכן יוכלו הסועדיםפ להנות מסטייקים, אנגוסיחים, צלעות טלה, קדירת בשרים, מגשי מיקסים של בשרים ומנת הענקים - הטומהוק: צלע עגל שלמה הנושאת יותר מקילו בשר.     היכן: אנגוס - שדרות המגינים 27, חיפה                                           ככה פותחים ארוחה. אנגוסונים (צילום: דניאל לילה)גלידה חינם בבן & ג'ריס

רשת הגלידות הוותיקה ממשיכה במסורת ה-FREE CONE DAY המתקיימת אחת לשנה ותציע לקהל הלקוחות גביעי גלידה חינם ביום שלישי, 9.4. בין הטעמים הפופולריים שיחולקו אפשר למצוא: צ'אנקי מאנקי, צ'רי גרסייה, בצק עוגיות, וניל, ניו יורק סופר, שוקולד בראוני'ס, קרם עוגיות, קפה ועוד. האירוע יתקיים בסניפים שביבנה ובבאר טוביה.היכן: בן & ג'ריס באר טוביה - רח' קציר א.ת. באר טוביהבן & ג'ריס יבנה - המיסב 1, יבנהמתי: יום שלישי, 9.4, בין השעות 20:00-16:00

עם שובו ממסע קולינרי במרוקו, יצר השף אבי לוי תפריט ערב חדש במסעדת המוציא. בתפריט החדש מככבות מנות מרוקאיות אותנטיות, לצד מנות המשלבות בין סגנון בישול צפון אפריקאי שורשי למטבח הירושלמי. בהשראת הטיול, שילב לוי את הטעמים והצבעים של רבאט, פז, מרקש וקזבלנקה עם הסגנון הייחודי שלו. בין המנות החדשות בתפריט: טאג'ין "אל חולי"- טאג'ין של בשר כבש, פירות יבשים, בטטה ופלפלים, בתיבול פלפל שאטה, הל, כמון ואגוז מוסקט (82 שקלים); משמן - מופלטת עלים עם כבד אווז, פטריות ובצל (92 שקלים); ג'אג' מקאלי - עופיונים מטוגנים מבושלים עם זיתים, לימון כבוש וזעפרן עם צ'יפס מרוקאי (62 שקלים); פסטילייה במילוי פרגית עם אגוזים וצימוקים (54 שקלים); ווארקה - דפי סיגר עם פיסטוקים, אגוזים ושקדים בסירופ.היכן: המוציא - משיח בורכוף 4, ירושליםכמו במרקש. טאג'ין אל חולי (צילום: ג'ואנה גירון)ערב טבעוני במסעדת 44

מסעדת 44 תקיים ערב צמחוני-טבעוני בהשראת המטבח הפלשתינאי - מזרח תיכונ בסימן האביבי ויין שנועד להשלים את החוויה מבית יקב ססלוב. בין המנות שיוגשו בארוחה: סלט של ארטישוק, פול ירוק, שקדים קלויים על טחינה - חמציץ ודבש ציטרה; גבינת עיזים טרייה תוצרת רוני ליד שעועית ירוקה בלימון כבוש ושומשומיות ממזרח ירושלים; כיסונים במילוי אגוזים, משמש מיובש ולימון כבוש ברוטב חם של יוגורט וזעפרן עם רוקט; ארטישוק ירושלמי אפוי ברוטב עגבניות חריף, מרווה, טחינה חמה וקישק; מקלובה של שלושה דגנים, ירקות שרופים ולילה בתנור; ועוד. היכן: 44 - נחלת בנימין 28, תל אביבמתי: יום רביעי, 10.4, החל מהשעה 18:00ברוח מקומית. מסעדת 44 (צילום: דניאל צ'צ'יק)

*#