טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בשרים, בראנץ' ועסקיות: המלצות טעימות לסופ"ש

ארוחת טעימות בהרברט סמואל, בראנץ' ספרדי בטאפאס אחד העם, אוכל עזתי במנזר, פסטיבל בירות בזמן אמיתי, וסדנאות בשרים ושמן זית בבית הבד שמנא

תגובות

ממשיכים עם יונתן רושפלד. מסעדת הרברט סמואל מציגה מסלול עסקיות חדש בשבת, תחת השם Discover Herbert Samuel - ארוחת טעימות הכוללת חמש מנות משתנות על פי חומרי הגלם בשוק וההשראה היומית של השף. בין המנות: ארטישוק ירושלמי - מרק מוקצף, ערמונים ומרווה; טרטר סלמון, טרטר בקר, חלפיניו ויוזו; פילה בקר - ראגו ירקות חורף; תפוח אדמה - ניוקי, ירקות חורף, כמהין; פילה מוסר - תפוחי אדמה בשלושה מרקמים; סינטה - ראגו ירקות חורף; ועוד. היכן: הרברט סמואל - קויפמן 6, תל אביבמתי: ימי שבת, בין השעות 16:00-12:30מחיר: 165 שקליםערוץ דיסקוברי. הרברט סמואל (צילום: נמרוד גנישר)

*#