טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פסח 2013: מתכונים כשרים לפיקניק

כריכים עם דג מלוח ושמנת, פטריות פורטבלו בתנור, אטריות אורז קרות, לביבות מצה ופטריות וקינוח קוקוס ושוקולד - חמישה מתכונים לפיקניק מושלם וכשר

תגובות

שמחה רבה, אביב הגיע - פסח בא. וזה אומר שמזג האוויר נעים וחמים מספיק כדי לנצל את ימי החופשה לפיקניק נחמד בחיק הטבע. העכבר אסף עבורכם ארבעה מתכונים קלילים, מהירים ובעיקר כשרים לפסח שאפשר להכין בזריזות ולנצל כמה שיותר שעות שמש חמימות.» פסח 2013- לכל המידע» אירועי פסח 2013» כל המתכונים לפסח » מסעדות כשרות לפסח» פסח בדרכים: מסעדות מומלצות» אטרקציות קולינריות לכל המשפחה» כל טיולי פסח 2013

מצרכים ל-6 מנות:6 פטריות פורטובלו גדולות בלי הרגל 60 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית למלית:1 חבילה (200 גרם) גבינת צפתית מעודנת 5% "פיראוס" מפוררת  50 גרם גבינת רוקפור "תנובה" מפוררת50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס עלים קצוצים מ-2 גבעולי בזיליקום עלים מ-3 גבעולי תימין מלח ופלפל שחור גרוס טרי

מצרכים: חצי חבילה אטריות אורז דקות – מושרות במים לשעה ומסוננות12 יחידות תותים – שטופים וחתוכים לקוביות חצי כוס בוטנים קלויים וגרוסים120 גרם חמאת טרהשליש כוס חלב טרה 3% או שמנת מתוקה טרייה 32% של טרהמלח, פלפל שחור גרוס, סומקאופן ההכנה:1. ממיסים מעט את החמאה, מוסיפים את החלב ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד קבלת רוטב אחיד. ממליחים ומפלפלים.2. מניחים בקערת ערבוב את האטריות ושאר החומרים ומערבבים. מוסיפים את רוטב החמאה וממשיכים לערבב.3. מעבירים את המנה  לצלחות הגשה, בוזקים סומק ומגישים.

חטיף קוקוס מצופה שוקולד מתוך הספר:" טעמים ישראלים", מיטב מתכוני השפים של רשת מלונות רימוניםמצרכים ל-10 יחידות:450 גרם חמאה500 מ"ל שמנת 500 מ"ל חלב קוקוס 400 גרם סוכר800 גרם קוקוס טחון חצי כוס פינה קולדה

לציפוי שוקולד:250 גרם שוקולד250 גרם שמנת אופן ההכנה: 1. מרתיחים בסיר חמאה, שמנת, חלב קוקוס וסוכר.2. מוסיפים את הקוקוס הטחון ופינה קולדה. מערבבים תוך כדי בחישה עוד כחמש דקות, מורידים מהאש ויוצקים לתוך תבנית מרובעת רחבה. ניתן לבחור תבנית בהתאם לגודל החטיפים שתרצו.3. מכינים את ציפוי השוקולד: מרתיחים את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב עד לתערובת חלקה.4. יוצקים את הציפוי על תערובת הקוקוס, מכניסים למקרר לפחות לשלוש שעות.5. חותכים לריבועים ומגישים. חטיף קוקוס מצופה שוקולד - לגרסת הדפסהיאמי. חטיף קוקוס מצופה בשוקולד (אילוסטרציה: dreamstime)

*#