שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ערן לאור, עכבר העיר
ערן לאור, עכבר העיר

אז המדור היה צריך לשרוף שעתיים בדיזנגוף סנטר. מה שנראה היה כמשימה קלה - מילדות הוא חיבב את המקום - הפך אחרי כמה דקות לחתיכת תיק מעצבן. אז בסדר, הוא שרף 40 דקות בצומת ספרים בדפדופים, אפילו התיישב שם וסיים את פרק המבוא של "ארצות הדמים" המרתק של טימותי סניידר. אבל מה עכשיו? יחפש פוסטרים בתומר? יעשה שטויות עם קשיות ושקיות קטשופ יחד עם שאר הילדים במקדונלדס? יעשה את עצמו מתעניין במתנות לגבר? בקיצור, איף.» אוכל בעמידה - לכל הביקורותואז הוא נהיה קצת רעב. האופציות בסנטר ידועות ומצומצמות, על רובן גם כתב בעבר. הוא כבר עשה את דרכו החוצה, לכיוון הסניף החדש של טורק לחמג׳ון שנפתח בבוגרשוב פינת קינג ג׳ורג׳, אבל אז נתקל בעוף מוזר. יותר נכון, חזיר מוזר. בקומה השנייה של החלק הלא אופנתי של הסנטר נפתחה מעדנייה של מעדני מזרע, במקום זאת שהיתה פעם למטה. העניין הוא שזו לא בדיוק מעדנייה, משום שלצד הבשרים והנקניקים והגבינות והדגים מוכרים שם גם סיגריות, אלכוהול, ממתקים וכל מיני מוצרי אוכל מיובאים שלא מגיעים לסופרמרקטים מטעמי כשרות. סוג של פיצוצייה טמאה, אם תרצו. רק בלי חגיגת ונייס גאי.בכל אופן, המדור נכנס רק כדי לגלות שם שני דברים עיקריים: שהוא היחיד מתחת לגיל 60 מקרב הקונים והמוכרים (כנראה שהצעירים מעדיפים את הבייקון ואת השרימפס שלהם בטיב טעם); ושבחזית מסתובבות להם נקניקיות במתקן גלגלים קלאסי. הוא הסתקרן, וכשהוא מסתקרן הוא גם בודק.אז במעדני מזרע שולפים מתחת לקופה לחמנייה ארוכה עם שומשום, מחממים אותה קצת (במיקרו!), שמים בתוכה שתי נקניקיות צ׳וריסו קצרות ושמנמנות (מבשר לבן, כמובן), נותנים לך להוסיף לבד חרדל/רוטב חריף/קטשופ/כרוב כבוש/צ'ימיצ'ורי/מלפפונים חמוצים, ולוקחים על זה 19 שקל בלבד. זה סוגר את הפינה, זה לא רע בכלל, וזה שרף למדור עוד 20 דקות. ואז הוא ישב על איזה ספסל מול כלי זמר, כתב את הטקסט הזה באייפון, והרג את הזמן שנשאר.

מעדני מזרע - קומה 2, מגדל B, דיזנגוף סנטר, תל אביב

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ