${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

התרווד הוורוד חוזר לחיים: המלצות טעימות לסופ"ש

יאיר פיינברג וצחי בוקששתר מחזירים את המסעדה המיתולוגית לחיים לערב אחד בלבד, חגיגות שנתיים למסעדת אבראג' ועיסקיות צהריים חדשות בשיין אנד שארפ

תגובות

מסעדת אבראג' חוגגת שנתיים לפתיחתה בפסטיבל יום הולדת ומציעה ארוחה מלאה שכוללת מנות קיציות המבוססות על דגים ופירות ים טריים מנמל יפו. במהלך החגיגה, שתערך במשך כל חודש מרץ, יציעו במקום ארוחה מלאה, שהרכיב שף רפי ענבוסי וכוללת ראשונה, עיקרית וקינוח, לחם תוצרת בית ומטבלים וכוס יין של יקבי תבור - במחיר של 130 שקלים לסועד. בתפריט: סלט ארוגולה, מנגו ושרימפס עם עלי בייבי טריים, חסה פריכה ופלפל אדום בויניגרט הדרים; סביצ’ה דג ים עם פלפל אדום, בצל סגול פרוס דק ולימון; הים העות’מאני - קלמרי ושרימפס ברוטב עגבניות, נענע ועשבי תיבול; לינגוויני שחור עם שרימפס, קלמרי ומולים מוקפצים ברוטב שמנת, עגבניות שרי ובזיליקום; שרימפס אבראג'  מוקפץ עם עגבניות, שמנת ובזיליקום, בחריפות מעודנת; סופלה, משוקולד בלגי משובח, מוגש עם גלידת וניל; קרם קטלן על בסיס שמנת ווניל צרפתי מעולה; מלבי על בסיס שמנת, קוקוס, בוטנים ורוטב פירות אדומים; ועוד. היכן: אבראג' - כיכר קדומים 6, יפומתי: לאורך כל חודש מרץ

יום הולדת שמח. פסטה שחורה עם פירות ים (צילום: סטס קורינסקי) עסקיות סופ"ש בשיין אנד שארפ

מסעדת שיין אנד שארפ משיקה ארוחות עסקיות במהלך סוף השבוע, שיוגשו בימים שישי ושבת בין השעות 17:00-12:00, ויתמחו בשלושה מסלולים מסביב לגלובוס: מזרח אירופה, אסייתי ואמריקאי, אליהם יצטרף גם מסלול צמחוני, כאשר כל אחד כולל מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה. בין המנות: מרק עוף עם קרפלעך בשר ואטריות פטרוזיליה; דג בורי ברוטב טום יאם ואורז; מבחר מנות הדים סאם של יענקל'ה שיין; המבורגר 250 גר' בקר טחון עם ירקות וצ'יפס; סלט קייל; טורטליני פטריות פורטבלו ועוד. בנוסף מציעה המסעדה גם ארוחת ילדים שכוללת מנה עיקרית לבחירה (שניצלונים עם צ'יפס וירקות חתוכים או ספגטי ברוטב עגבניות ושמנת) לצד גזוז ומנה אחרונה שילדים אוהבים (42 שקלים). היכן: שיין אנד שארפ - יגאל אלון 65, תל אביבמתי: העסקיות מוגשות בסופי השבוע, בין השעות 17:00-12:00מחיר: 110 שקלים לאדםשבת שלום. שיין אנד שארפ (צילום: בן יוסטר)

*#