${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל בעמידה: הסנדוויץ' שמבטיח יותר מאשר הוא מקיים

לאחר המעבר של בעליו, הסנדוויץ' של דוד ויוסף נמצא במצב שבו הוא לא עומד בהבטחות של עצמו

תגובות

אחרי שנתיים שבהן הרעיש בר האוכל דוד ויוסף את פינת הרחובות ירמיהו ובן יהודה בתל אביב - לא במובן של באזז, אלא יותר בכיוון של מוזיקה ואווירת חפלה מוגזמת ונובורישית בלילות אמצע השבוע ובצהרי שישי - הדרימו דוד אלמקייס ויוסי שטרית ופתחו את מסעדת דוד ויוסף downtown ברחוב מונטיפיורי. הלוקיישן הקודם, מצדו, לא נותר מיותם, והוסב לסנדוויצ'ייה בעלת השם הגנרי הסנדוויץ', שקטה מאוד ודי ריקה מאנשים ברוב הזמן, לא רק בהשוואה למה שהלך שם קודם אלא גם יחסית לנשעה בסביבתה.» הסנדוויץ' של דוד ויוסף - לכל הפרטים» אוכל בעמידה - לכל הביקורותכמה פעמים שקל המדור לקפוץ לשם ולברר עם עצמו ועם קוראיו לגבי הסנדוויצ'ים, והשבוע הגיעה ההזדמנות. בצהרי יום של אמצע השבוע הוא הגיע לשם, שוב מצא אותו ריק למדי (רק בחורה אחת תפסה פינה והתבודדה עם איזה כריך) ונעמד מול ויטרינה שמציעה כל מה שיש לסנדוויץ' לתת. הבעיה היא הפער שבין התפריט שבמקום - שמתגאה בעשרות סוגים של בשרים וגבינות - ובין ההיצע המעשי של הוויטרינה: שני סוגי נקניקים, פסטרמה בדבש ופסטרמה חזה אווז; כמה סוגי גבינה צהובה (גאודה, עמק) ועוד כמה גבינות רכות; סרדינים וטונה. זו עדיין כמות יפה מאוד, אבל נעדרו ממנה ההיילייטס של התפריט, כמו רוסטביף, כתף בקר, שווארמה, מוצרלה מעושנת וכו'. זה קצת מאכזב, ונותן הרגשה שהסנדוויץ' מנסה לשחק אותה ספיישל אבל מציע רק סטנדרט.המדור בחר במיקס של חזה אווז ופסטרמה דבש, הוסיף חריף, לימון כבוש, בצל סגול וקינח בפרוסות גאודה מעל. כל אלו נכנסו לתוך בגט לבן (אפשר גם כפרי־חום, אבל המדור עדיין לא הגיע לשלב בחיים שבו הוא צריך לבחור לחם כזה ולהתנהג כאילו הוא טעים יותר מלבן) שבילה קצת זמן בתנור לפני שנפרס לשניים והוגש. התוצאה חמודה. לזכותו של הסנדוויץ' של הסנדוויץ' ייאמר שכל המרכיבים שלו - הבשר, הגבינה, הממרחים, הלחם - טריים ולא מרגישים צ'יפיים, שהחימום בתנור מחבר אותם טוב יותר (דיסקליימר: המדור גם ככה סולד מכריכים קרים) ושהמחיר ששילם בסוף (30 שקל) הוגן למדי ביחס לסביבה הצפונית של הסנדוויץ'. זה נחמד, אבל לא משהו ששווה לחזור אליו אם כן אתה גר בסביבה, בטח לא להגיע לשם במיוחד.

*#