${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונשף: סלמון כבוש ביתי מקרין'ס דלי

עכשיו כשמזג האוויר מתבהר, ועונת הפיקניקים מתחילה, קרין ברקוביץ מקרין'ס דלי מציעה מתכון שיתאים לכל סל 

תגובות

לקרין ברקוביץ' יש ניסיון של כ-10 שנים בתחום הקולינריה והמסעדות. בין היתר עבדה במסעדות מובילות כמו מרתה, ניקו, וטוטו. לפני מספר חודשים פתחה את קרין'ס דלי - מעדנייה שמשלבת בין עולמות הקולינריה והאלכוהול. במטבח הקטן היא רוקחת ממרחים דוגמת טפנד זיתים, ממרח עגבניות מיובשות, פלפלים קלויים, ארטישוק ופסטו, ובסופי שבוע מציעה גם ממרחים כמו כבד קצוץ ואיקרה, כובשת סלמון בתבלינים מיוחדים וכן מציעה פסטות דוברות איטלקית וכריכים לכל דורש. » קרין'ס דלי - לשעות פעילות ולכל הפרטים» פלפלים ממולאים של חיים נלו» סלט קייל של יענקל'ה שייןקרין על המנה: "כמישהי שגדלה בבית רומני, אצלנו תמיד אכלו דגים כבושים. כשבעלי ואני החלטנו לפתוח את המעדנייה, החלטנו להציע מעבר למנות הדגים הכבושים הרגילות, גם את הסלמון הכבוש, שנחשב למעדן שאנשים לא מכינים בבית. למרות תהליך ההכנה הארוך, אנחנו מציעים לאנשים פינוק זמין בטעם בייתי."קרין'ס דלי (צילום: רועי ברקוביץ')

סלמון כבוש ביתי מצרכים:1-1.5 ק"ג פילה סלמון טרי1.5 ק"ג מלח גס2 כוסות סוכר לבן½ כוס שמיר קצוץ דק דק2 כפות כוכבי אניס2 כפות זרעי כוסברה קלויים2 כפות זרעי קימל קלויים

הוראות הכנה:1. מוציאים עם פינצטה את הקוצים מהסלמון.2. מערבבים היטב את כל שאר החומרים (מלח, סוכר, תבלינים) לתעורבת אחידה.3. לוקחים תבנית עמוקה ומרפדים את התחתית בתערובת. מניחים מעליה את פילה הסלמון ומכסים היטב בשאר התערובת, עד כדי כיסוי מלא. מכסים בניילון נצמד.4. מכניסים למקרר למשך 48 שעות לפני הגשה.5. כעבור יומיים, שוטפים היטב את הסלמון מתערובת הסוכר והמלח ומייבשים היטב עם נייר-מגבת.6. פורסים לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה. הצעת הגשה: פרוסת לחם טריה מעט קלויה בטוסטר, גבינת שמנת, שקדים פרוסים קלויים וסלמון פרוס.

סלמון כבוש ביתי - לגרסת הדפסהחובה בכל בית רומני. סלמון כבוש (צילום: איתיאל ציון)

*#