${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יינות, שמן זית וסושי: המלצות טעימות לסופ"ש

בר סושי חדש במסעת סיטארה, טעימות יינות ביקב צ'ילאג וסדנת בישול עם שמן זית בבית הבד שמנא

תגובות

בית הקפה של טל ושני מציע בכל שבת ארוחת בראנץ' בסגנון בופה המוגשת בין השעות 10:00-14:00. הארוחה תכלול מבחר לחמים טריים תוצרת בית; מגוון סלטים הנעשים במקום: סלט טבולה, סלט ירוקים, סלט כרוב ופטריות, סלט גזר, עגבניות שרי בפסטו, אנטי פסטי עם מבחר ירקות שונים; ממרחים ביתיים: ממרח זיתים, חמאה ועישבי תיבול, גבינת שמנת, ממרח חצילים; לזנית גבינות וירקות רותחת;קישים במגוון מילואים; עוגות ביתיות. בנוסף תכלול הארוחה כוס קאווה, לימונדה ושתיה חמה לכל סועד.היכן: טל ושני - ארלוזורוב 23, תל אביבמתי: ימי שבת, בין השעות 14:00-10:00 מחיר: 70 שקלים לסועדככל יכולתכם. ארוחת בוקר בטל ושני (צילום: אנטולי מיכאלו)שבת שף בבית הבד שמנא בית הבד שמנא מזמין את הציבור למפגש עם שפים ובשלנים. המפגשים יתקיימו בימי שבת בשעה 12:00 בבית הבד במושב חגור. ביום שבת, 2.3, תתארח שירה אסטרה, מורה לבישול ואפיה, מנחת סדנאות ומנהלת את בית הספר "רוצו למטבח", שתלמד את המשתתפים להכין אנטיפסטי איטלקי בשמן זית עם גבינה, פוקאצ'ות בשמן זית, סלט בורגול ועשבי תיבול בשמן זית. ההשתתפות היא ללא תשלום אך נדרשת הרשמה מראש בטלפון  03-9033380.היכן: בית הבד שמנא - מושב חגורמתי: יום שבת, 23.2, 12:00מחיר: ללא תשלום

מבשלים ביחד. שמנא (צילום: יח"צ שמנא)

*#